Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Вершкове масло
Очікувана вартість
170 910,00 UAH
UA-2020-05-21-001765-a ● ca26cca8b40e45ec8413d8ed14da83ec
Спрощена закупівля
Спрощена
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Сахновщинської РДА |
Код ЄДРПОУ: | 02146185 |
Вебсайт: | http://sakhnov-ruo.edu.kh.ua/ |
Місцезнаходження: | 64501, Україна , Харківська обл., Харків, Сахновщинський район, смт. Сахновщина, вул. Тарасів шлях, будинок 69 |
Контактна особа: |
Балакшина Людмила Михайлівна 05762 3 14 37 BALAKSHYNAL@UKR.NET |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 21 травня 2020 16:44 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 27 травня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 29 травня 2020 16:32 |
Початок аукціону: | 01 червня 2020 13:36 |
Очікувана вартість: | 170 910,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 854,55 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15530000-2: Вершкове масло
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
810 кг
Вершкове масло
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
09 червня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Вершкове масло | Пiсляоплата | 90 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
22 травня 2020 15:46 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
21 травня 2020 16:43 |
ОГОЛОШЕННЯ.doc |
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2020-05-21-001765-a.b1
Статус:
Не задоволена
Учасник: ТОВ "СПЕЦЮРЗАХИСТ", Код ЄДРПОУ:34953905
Дата подання: 05 червня 2020 13:56
Відмінити рішення про визначення переможцем ФОП Гіренко Р.С.
01.06.2020 р. відбувся аукціон на закупівлю: код 15530000-2 Вершкове масло (масло вершкове), учасниками якого були: ФОП Гіренко Р.С.; ПП «МАЛЯТКО»; ДП «Лакталіс-Україна», ТОВ "СПЕЦЮРЗАХИСТ"
За результатами аукціону кращою визначено пропозицію фізичної особи - підприємця Гіренко Р.С.
Згідно Протоколу № 27 від 05.06.2020р. Сахновщанської районої адміністрації було визначено переможцем – ФОП Гіренко Р.С.
ТОВ «СПЕЦЮРЗАХИСТ» не погоджується з таким рішенням. Оскільки, «Пропозиція Учасника, який запропонував найменшу ціну, не відповідає умовам Закупівлі», а саме:
В ОГОЛОШЕННІ про СПРОЩЕНУ ЗАКУПІВЛЮ - п. 3.5 - Замовник вимагає, що
«Продукти харчування, які заявлені в торгах, мають відповідати:
• Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 №142-V (далі – Закон про дитяче харчування);
• Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР;
• Наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 №242/329;
• Постанови КМУ «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 22.11.2004. №1591;
• Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів (ДСанПіН 5.5.2.008-01), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 №63;
• Санітарним правилам для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.»
У складі пропозиції ФОП Гіренко Р.С. надано копії товарно-транспортних накладних: № 14 від 17.01.18, № 448 від 05.02.18 та інші. В переліку товарів (вантажів) товарно-транспортної накладної № 14 вказано:
1. курчата-бройлери 1 кат
2. молоко 2,5 Т
3. масло вершкове моноліт
4 риба с/м хек
5. яловичина тушкована 0,525 кг
6. сир твердий 50 %
7. яйце С1
Але курчата- бройлери, риба с/м – це сировина, а сир твердий, молоко, масло вершкове – готовий до споживання продукт. Також ці продукти відносяться до різних груп стосовно умов зберігання. Зберігання та перевезення сировини та готових до споживання продуктів разом суворо заборонено. Про це йдеться в Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР та Санітарних правилах для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.»
Отже, пропозиція ФОП Гіренко Р.С. повинна бути відхилена, як та, що не відповідає вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР та Санітарних правилах для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.» та
умовам закупівлі згідно п.3.5 ОГОЛОШЕННЯ про СПРОЩЕНУ ЗАКУПІВЛЮ код 15530000-2 Вершкове масло (масло вершкове).
Вимагаємо скасувати рішення щодо визначення переможцем ФОП Гіренко Р.С
У випадку незадоволення нашої вимоги, ми будемо вимушені звернутися до Уповноваженого органу.
Розгорнути
Згорнути
За результатами аукціону кращою визначено пропозицію фізичної особи - підприємця Гіренко Р.С.
Згідно Протоколу № 27 від 05.06.2020р. Сахновщанської районої адміністрації було визначено переможцем – ФОП Гіренко Р.С.
ТОВ «СПЕЦЮРЗАХИСТ» не погоджується з таким рішенням. Оскільки, «Пропозиція Учасника, який запропонував найменшу ціну, не відповідає умовам Закупівлі», а саме:
В ОГОЛОШЕННІ про СПРОЩЕНУ ЗАКУПІВЛЮ - п. 3.5 - Замовник вимагає, що
«Продукти харчування, які заявлені в торгах, мають відповідати:
• Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 №142-V (далі – Закон про дитяче харчування);
• Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР;
• Наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 №242/329;
• Постанови КМУ «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 22.11.2004. №1591;
• Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів (ДСанПіН 5.5.2.008-01), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 №63;
• Санітарним правилам для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.»
У складі пропозиції ФОП Гіренко Р.С. надано копії товарно-транспортних накладних: № 14 від 17.01.18, № 448 від 05.02.18 та інші. В переліку товарів (вантажів) товарно-транспортної накладної № 14 вказано:
1. курчата-бройлери 1 кат
2. молоко 2,5 Т
3. масло вершкове моноліт
4 риба с/м хек
5. яловичина тушкована 0,525 кг
6. сир твердий 50 %
7. яйце С1
Але курчата- бройлери, риба с/м – це сировина, а сир твердий, молоко, масло вершкове – готовий до споживання продукт. Також ці продукти відносяться до різних груп стосовно умов зберігання. Зберігання та перевезення сировини та готових до споживання продуктів разом суворо заборонено. Про це йдеться в Законі України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР та Санітарних правилах для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.»
Отже, пропозиція ФОП Гіренко Р.С. повинна бути відхилена, як та, що не відповідає вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР та Санітарних правилах для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.» та
умовам закупівлі згідно п.3.5 ОГОЛОШЕННЯ про СПРОЩЕНУ ЗАКУПІВЛЮ код 15530000-2 Вершкове масло (масло вершкове).
Вимагаємо скасувати рішення щодо визначення переможцем ФОП Гіренко Р.С
У випадку незадоволення нашої вимоги, ми будемо вимушені звернутися до Уповноваженого органу.
Рішення замовника: Вимога не задоволена
09 червня 2020 12:04
Згідно ЗУ "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" від 23.12.1997 р. №771/97-ВР Учасник повинен у разі одночасного перевезення різних харчових продуктів забезпечити таке розділення продуктів, що унеможливлює їх забруднення (п.3, ч.1, ст.44)
Номер вимоги: UA-2020-05-21-001765-a.b2
Статус:
Вирішена
Учасник: ТОВ "СПЕЦЮРЗАХИСТ", Код ЄДРПОУ:34953905
Дата подання: 10 червня 2020 10:04
Відмінити рішення про визначення переможцем ФОП Гіренко Р.С.
Відмінити рішення про визначення переможцем ФОП Гіренко Р.С.
01.06.2020 р. відбувся аукціон на закупівлю: код 15530000-2 Вершкове масло (масло вершкове), учасниками якого були: ФОП Гіренко Р.С.; ПП «МАЛЯТКО»; ДП «Лакталіс-Україна», ТОВ "СПЕЦЮРЗАХИСТ"
За результатами аукціону кращою визначено пропозицію фізичної особи - підприємця Гіренко Р.С.
Згідно Протоколу № 27 від 05.06.2020р. Сахновщанської районої адміністрації було визначено переможцем – ФОП Гіренко Р.С.
ТОВ «СПЕЦЮРЗАХИСТ» не погоджується з таким рішенням. Оскільки, «Пропозиція Учасника, який запропонував найменшу ціну, не відповідає умовам Закупівлі», а саме:
В ОГОЛОШЕННІ про СПРОЩЕНУ ЗАКУПІВЛЮ - п. 3.5 - Замовник вимагає, що
«Продукти харчування, які заявлені в торгах, мають відповідати:
• Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 №142-V (далі – Закон про дитяче харчування);
• Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР;
• Наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 №242/329;
• Постанови КМУ «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 22.11.2004. №1591;
• Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів (ДСанПіН 5.5.2.008-01), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 №63;
• Санітарним правилам для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.»
У складі пропозиції ФОП Гіренко Р.С. надано копії товарно-транспортних накладних: № 14 від 17.01.18, № 448 від 05.02.18 та інші. В переліку товарів (вантажів) товарно-транспортної накладної № 14 вказано:
1. курчата-бройлери 1 кат
2. молоко 2,5 Т
3. масло вершкове моноліт
4 риба с/м хек
5. яловичина тушкована 0,525 кг
6. сир твердий 50 %
7. яйце С1
Але, курчата-бройлери 1 кат., риба с/м хек – це сировина, яка повинна зберігатися при температурі «-18 С», а сир твердий 50%– готовий до споживання продукт, який зберігається при температурі «від 0 до 6 С». При одночасному транспортуванні цих товарів порушується п.5, ч1., ст.49 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР: «5) дотримується температурний режим, який унеможливлює розмноження мікроорганізмів, формування токсинів. Такий режим не повинен перериватися. Виключення щодо дотримання температурного режиму, який унеможливлює розмноження мікроорганізмів, формування токсинів, можливе протягом обмеженого періоду часу в процесі підготовки харчового продукту до перевезення, зберігання, продажу, сервірування харчових продуктів за умови, якщо це не спричиняє ризик здоров’ю споживачів;» Також порушується п.10.11.,ч.10 Санітарних правилах для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.»:
« 10.11. Продукты хранят согласно принятой классификации по
условиям хранения: сухие (мука, сахар, крупа, макаронные изделия);
хлеб; мясные, рыбные; молочно-жировые; гастрономические; овощи.
Сырье и готовые продукты долины храниться в отдельных
холодильных камерах»
Отже, пропозиція ФОП Гіренко Р.С. повинна бути відхилена, як та, що не відповідає вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР та Санітарних правилах для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.» та
умовам закупівлі згідно п.3.5 ОГОЛОШЕННЯ про СПРОЩЕНУ ЗАКУПІВЛЮ код 15530000-2 Вершкове масло (масло вершкове).
Вимагаємо скасувати рішення щодо визначення переможцем ФОП Гіренко Р.С
У випадку незадоволення нашої вимоги, ми будемо вимушені звернутися до Уповноваженого органу.
Розгорнути
Згорнути
01.06.2020 р. відбувся аукціон на закупівлю: код 15530000-2 Вершкове масло (масло вершкове), учасниками якого були: ФОП Гіренко Р.С.; ПП «МАЛЯТКО»; ДП «Лакталіс-Україна», ТОВ "СПЕЦЮРЗАХИСТ"
За результатами аукціону кращою визначено пропозицію фізичної особи - підприємця Гіренко Р.С.
Згідно Протоколу № 27 від 05.06.2020р. Сахновщанської районої адміністрації було визначено переможцем – ФОП Гіренко Р.С.
ТОВ «СПЕЦЮРЗАХИСТ» не погоджується з таким рішенням. Оскільки, «Пропозиція Учасника, який запропонував найменшу ціну, не відповідає умовам Закупівлі», а саме:
В ОГОЛОШЕННІ про СПРОЩЕНУ ЗАКУПІВЛЮ - п. 3.5 - Замовник вимагає, що
«Продукти харчування, які заявлені в торгах, мають відповідати:
• Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 №142-V (далі – Закон про дитяче харчування);
• Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР;
• Наказу МОЗ, МОН «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» від 01.06.2005 №242/329;
• Постанови КМУ «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 22.11.2004. №1591;
• Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів (ДСанПіН 5.5.2.008-01), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 №63;
• Санітарним правилам для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.»
У складі пропозиції ФОП Гіренко Р.С. надано копії товарно-транспортних накладних: № 14 від 17.01.18, № 448 від 05.02.18 та інші. В переліку товарів (вантажів) товарно-транспортної накладної № 14 вказано:
1. курчата-бройлери 1 кат
2. молоко 2,5 Т
3. масло вершкове моноліт
4 риба с/м хек
5. яловичина тушкована 0,525 кг
6. сир твердий 50 %
7. яйце С1
Але, курчата-бройлери 1 кат., риба с/м хек – це сировина, яка повинна зберігатися при температурі «-18 С», а сир твердий 50%– готовий до споживання продукт, який зберігається при температурі «від 0 до 6 С». При одночасному транспортуванні цих товарів порушується п.5, ч1., ст.49 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР: «5) дотримується температурний режим, який унеможливлює розмноження мікроорганізмів, формування токсинів. Такий режим не повинен перериватися. Виключення щодо дотримання температурного режиму, який унеможливлює розмноження мікроорганізмів, формування токсинів, можливе протягом обмеженого періоду часу в процесі підготовки харчового продукту до перевезення, зберігання, продажу, сервірування харчових продуктів за умови, якщо це не спричиняє ризик здоров’ю споживачів;» Також порушується п.10.11.,ч.10 Санітарних правилах для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.»:
« 10.11. Продукты хранят согласно принятой классификации по
условиям хранения: сухие (мука, сахар, крупа, макаронные изделия);
хлеб; мясные, рыбные; молочно-жировые; гастрономические; овощи.
Сырье и готовые продукты долины храниться в отдельных
холодильных камерах»
Отже, пропозиція ФОП Гіренко Р.С. повинна бути відхилена, як та, що не відповідає вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР та Санітарних правилах для підприємств громадського харчування (СанПин 42-123-5777-91), затвердженим постановою Головного державного санітарного лікаря СРСР від 19.03.1991.» та
умовам закупівлі згідно п.3.5 ОГОЛОШЕННЯ про СПРОЩЕНУ ЗАКУПІВЛЮ код 15530000-2 Вершкове масло (масло вершкове).
Вимагаємо скасувати рішення щодо визначення переможцем ФОП Гіренко Р.С
У випадку незадоволення нашої вимоги, ми будемо вимушені звернутися до Уповноваженого органу.
Рішення замовника: Вимога не задоволена
10 червня 2020 14:25
В оголошенні Замовник вимагає надати копії ТТН для підтвердження досвіду перевезення таких продуктів харчування. Копії ТТН ФОП Гіренко Р.С. були надані. Замовник контролюватиме дотримання відповідних вимог ( в т. ч. температурний режим) при перевезенні продуктів харчування (вершкового масла). Відповідні вимоги будуть передбачені в договорі.
Оцінка скаржником рішення Замовника: Незадовільно
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 01 червня 2020 14:09
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
Фізична особа-підприємець ГІРЕНКО РОМАН СЕРГІЙОВИЧ |
85 050,00
UAH з ПДВ
|
83 268,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МАЛЯТКО" |
145 800,00
UAH з ПДВ
|
84 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ДП "Лакталіс-Україна" |
149 440,00
UAH з ПДВ
|
141 750,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ "СПЕЦЮРЗАХИСТ" |
161 983,80
UAH з ПДВ
|
161 983,80
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Фізична особа-підприємець ГІРЕНКО РОМАН СЕРГІЙОВИЧ #2833411190 |
Переможець |
83 268,00
UAH з ПДВ
|
05 червня 2020 11:45
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
29 грудня 2020 09:53
|
Електронний підпис | укладений |
16 грудня 2020 09:32
|
Електронний підпис | зміни до договору |
16 грудня 2020 09:31
|
Додаткова угода № 1 (2).PDF | зміни до договору |
16 грудня 2020 09:31
|
Дог 48.pdf | укладений |
22 червня 2020 09:38
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 11 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 16 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Сторони дійшли згоди зменшити загальну суму Договору |
Номер договору про закупівлю: | 48 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |