Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Послуги з організації харчування для лікувально-профілактичних закладів
Очікувана вартість
460 000,00 UAH
UA-2020-03-27-002120-b ● f084d5949ede4d7f9e1dd9f12d5c9ab7
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 7 ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ МІСТА КИЄВА" ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) |
Код ЄДРПОУ: | 01993842 |
Місцезнаходження: | 01103, Україна , м. Київ обл., м. Київ, вул. Професора Підвисоцького, буд. 4Б |
Контактна особа: |
Вікторія Вознюк +380442851372 tenderdkl7@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 27 березня 2020 14:09 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 03 квітня 2020 15:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 09 квітня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 13 квітня 2020 15:00 |
Початок аукціону: | 14 квітня 2020 11:47 |
Очікувана вартість: | 460 000,00 UAH без ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 4 600,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Послуги
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:55520000-1: Кейтерингові послуги
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1 послуга
Послуги з організації харчування для лікувально-профілактичних закладів
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
01103, Україна, м. Київ, м. Київ, Професора Підвисоцького,4б
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 серпня 2020
ДК 021:2015: 55520000-1 — Кейтерингові послуги
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Надання послуг | Джерело фінансування - Кошти від НСЗУ та власні кошти. Замовник сплачує Виконавцю кошти за надані послуги на підставі акту приймання-передачі наданих послуг в повному обсязі протягом 30-ти банківських днів з моменту підписання актів приймання-передачі наданих послуг з обох Сторін | Пiсляоплата | 30 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
27 березня 2020 14:13 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
27 березня 2020 14:09 |
ТД харчування травень-серпень.doc |
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2020-03-27-002120-b.b1
Статус:
Не задоволена
Учасник: ТОВ "ПОНТЕМ.УА", Код ЄДРПОУ:40665499
Дата подання: 03 квітня 2020 14:43
ВИМОГА про усунення дискримінаційних вимог умов тендерної документації
Шановний Замовнику!
Відповідно до п. 26 Додатку № 1 тендерної документації «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі», Замовник вимагає від Учасників надати: «26. Учасник надає - копію сертифікату (з наявністю підпису та печатки, виданий органом сертифікації, який має акредитування на ДСТУ ISO 22000: 2018), яким посвідчується, що учасник впровадив систему менеджменту безпеки харчових продуктів згідно з ISO 22000 : 2018 «Система управління безпечністю харчових продуктів», на виробництво харчових продуктів та приготування, зберігання та, якщо це належно, доставка харчових продуктів для споживання на місці приготування або на віддаленій ділянці.»
Вважаємо, вимогу Замовника щодо надання сертифікату саме версії ISO 22000: 2018 є дискримінаційною вимогою відносно тих учасників, які впровадили та застосовують на своєму підприємстві процедури, засновані на принципах аналізів ризиків та критичних точок НАССР та отримали Сертифікат ДСТУ ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD)
Адже, в зв’язку з виходом нової версії міжнародного стандарту ISO 22000: 2018 діє перехідний період – обидві версії стандарту 2005 та 2018 років є діючими протягом трьох років. Сертифікати на попередню версію стандарту ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD) видаються терміном до 30.06.2021 року. Розпоряджень щодо закінчення дії національної версії стандарту ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD) ще не прийнято, сертифікати видаються стандартним строком дії на 3 роки з дати видачі.
Це саме підтверджується Наказом Національного органу стандартизації державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ») № 340 від 31 жовтня 2019 року, «Про прийняття та скасування національних стандартів», відповідно до якого: національний стандарт ДСТУ ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD) Системи управління безпечності харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга - скасовується з 01.07.2021 року.
Вимагаємо Замовника внести зміни до тендерної документації, шляхом доповнення пункту п. 26 Додатку № 1 до тендерної документації «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі» вимогою стосовно надання сертифікату впровадження системи менеджменту безпеки харчових продуктів «Система управління безпечністю харчових продуктів» ДСТУ версії ISO 22000: 2018 або версії ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD).
Розгорнути
Згорнути
Відповідно до п. 26 Додатку № 1 тендерної документації «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі», Замовник вимагає від Учасників надати: «26. Учасник надає - копію сертифікату (з наявністю підпису та печатки, виданий органом сертифікації, який має акредитування на ДСТУ ISO 22000: 2018), яким посвідчується, що учасник впровадив систему менеджменту безпеки харчових продуктів згідно з ISO 22000 : 2018 «Система управління безпечністю харчових продуктів», на виробництво харчових продуктів та приготування, зберігання та, якщо це належно, доставка харчових продуктів для споживання на місці приготування або на віддаленій ділянці.»
Вважаємо, вимогу Замовника щодо надання сертифікату саме версії ISO 22000: 2018 є дискримінаційною вимогою відносно тих учасників, які впровадили та застосовують на своєму підприємстві процедури, засновані на принципах аналізів ризиків та критичних точок НАССР та отримали Сертифікат ДСТУ ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD)
Адже, в зв’язку з виходом нової версії міжнародного стандарту ISO 22000: 2018 діє перехідний період – обидві версії стандарту 2005 та 2018 років є діючими протягом трьох років. Сертифікати на попередню версію стандарту ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD) видаються терміном до 30.06.2021 року. Розпоряджень щодо закінчення дії національної версії стандарту ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD) ще не прийнято, сертифікати видаються стандартним строком дії на 3 роки з дати видачі.
Це саме підтверджується Наказом Національного органу стандартизації державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ») № 340 від 31 жовтня 2019 року, «Про прийняття та скасування національних стандартів», відповідно до якого: національний стандарт ДСТУ ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD) Системи управління безпечності харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга - скасовується з 01.07.2021 року.
Вимагаємо Замовника внести зміни до тендерної документації, шляхом доповнення пункту п. 26 Додатку № 1 до тендерної документації «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі» вимогою стосовно надання сертифікату впровадження системи менеджменту безпеки харчових продуктів «Система управління безпечністю харчових продуктів» ДСТУ версії ISO 22000: 2018 або версії ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD).
Рішення замовника: Вимога не задоволена
06 квітня 2020 12:04
Доброго дня. Повідомляємо Вам , що надання сертифікату саме версії ISO 22000: 2018 не є дискримінаційною вимогою відносно тих учасників, які впровадили та застосовують на своєму підприємстві процедури, засновані на принципах аналізів ризиків та критичних точок НАССР та отримали Сертифікат ДСТУ ISO 22000: 2007 (ISO 22000: 2005 ITD).
Зазначений стандарт (ISO 22000: 2018), в порівнянні з попередніми (ISO 22000: 2007) має ряд суттєвих змін, які важливі для цієї закупівлі, зокрема:
- Новий ризик-орієнтований підхід - як життєво важлива концепція в харчовому бізнесі. (Стандарт виділятє ризик на операційному рівні, використовуючи принципи HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) і ризик на стратегічному рівні системи управління (бізнес-ризик), за допомогою визначення якого підприємство зможе знайти можливості для досягнення конкретних бізнес-цілей).
- Два цикла Plan-Do-Check-Act (PDCA). (Перший цикл відноситься до системи управління, відноситься до операцій, описаним в розділі 8, який використовує принципи HACCP).
Зазначений стандарт (ISO 22000: 2018), в порівнянні з попередніми (ISO 22000: 2007) має ряд суттєвих змін, які важливі для цієї закупівлі, зокрема:
- Новий ризик-орієнтований підхід - як життєво важлива концепція в харчовому бізнесі. (Стандарт виділятє ризик на операційному рівні, використовуючи принципи HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) і ризик на стратегічному рівні системи управління (бізнес-ризик), за допомогою визначення якого підприємство зможе знайти можливості для досягнення конкретних бізнес-цілей).
- Два цикла Plan-Do-Check-Act (PDCA). (Перший цикл відноситься до системи управління, відноситься до операцій, описаним в розділі 8, який використовує принципи HACCP).
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ Хелсі Смарт Фуд #39932303 |
Переможець |
459 999,35
UAH
|
21 квітня 2020 11:17
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
31 березня 2021 13:11
|
Електронний підпис | зміни до договору |
09 березня 2021 11:15
|
ДУ №9 до 128-05.pdf | зміни до договору |
09 березня 2021 11:12
|
Електронний підпис | зміни до договору |
21 січня 2021 10:25
|
ДУ №8 до 128-05.pdf | зміни до договору |
21 січня 2021 10:15
|
Електронний підпис | зміни до договору |
30 грудня 2020 12:22
|
ДУ №7 до 128-05.pdf | зміни до договору |
30 грудня 2020 12:21
|
Електронний підпис | зміни до договору |
30 грудня 2020 12:17
|
ДУ №6 до 128-05.pdf | зміни до договору |
30 грудня 2020 12:15
|
Електронний підпис | зміни до договору |
17 листопада 2020 14:07
|
ДУ №5 до 128-05.pdf | зміни до договору |
17 листопада 2020 14:06
|
Електронний підпис | зміни до договору |
06 жовтня 2020 10:42
|
2230_ДУ №4 до 128-05.pdf | зміни до договору |
06 жовтня 2020 10:42
|
Електронний підпис | зміни до договору |
31 серпня 2020 10:39
|
ДУ №3 до 128-05 (зміна реквізитів, продовження надання послуг та коригування категорій).pdf | зміни до договору |
31 серпня 2020 10:36
|
Електронний підпис | зміни до договору |
20 липня 2020 12:16
|
ДУ №2 харчування(зміна реквізитів).pdf | зміни до договору |
20 липня 2020 12:15
|
Електронний підпис | зміни до договору |
02 червня 2020 10:43
|
ДУ 1 до 128-05 (зменшення суми).pdf | зміни до договору |
02 червня 2020 10:38
|
Електронний підпис | укладений |
07 травня 2020 11:54
|
додатки_до_договору_2230_харчування_травень_серпень_2020-сжатый.pdf | укладений |
07 травня 2020 11:49
|
договір_2230_харчування_травень_серпень_2020.pdf | укладений |
07 травня 2020 11:49
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 01 червня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 02 червня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Узгоджена зміна ціни в бік зменшення |
Номер договору про закупівлю: | 128/05 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 20 липня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 20 липня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна реквізитів Виконавця |
Номер договору про закупівлю: | 128/05 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 31 серпня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 31 серпня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна реквізитів Замовника, продовження терміну надання послуг , узгоджена зміни ціни в бік зменшення |
Номер договору про закупівлю: | 128/05 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 06 жовтня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 06 жовтня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Узгоджена зміни ціни в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів, робіт і послуг) |
Номер договору про закупівлю: | 128/05 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 17 листопада 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 17 листопада 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | погодження зміни ціни в договорі про закупівлю в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів, робіт і послуг), у тому числі у разі коливання ціни товару на ринку |
Номер договору про закупівлю: | 128/05 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 29 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 30 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника та зменшення загальної суми договору. |
Номер договору про закупівлю: | 128/05 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 30 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 30 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Продовження дії договору на строк, достатній для проведення процедури закупівлі/спрощеної закупівлі на початку наступного року |
Номер договору про закупівлю: | 128/05 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №7 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 21 січня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 21 січня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Додаткова угода на продовження строку дії договору з сумою. |
Номер договору про закупівлю: | 128/05 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №8 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 09 березня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 09 березня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | погодження зміни ціни в договорі про закупівлю в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів, робіт і послуг) |
Номер договору про закупівлю: | 128/05 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №9 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |