Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
«ДК 021:2015: (CPV) М’ясо (15110000-2) (М’ясо яловичини I категорії); М’ясо (15110000-2) (четвертинки курячі охолоджені (15112000-6)»
Очікувана вартість
238 300,00 UAH
UA-2020-03-26-005212-b ● 27b9fc9d9b254692bf21e56092dec5d9
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Ліцей №94 Львівської міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 26205165 |
Місцезнаходження: | 79069, Україна , Львівська обл., Львів, вулиця Брюховицька, 99 |
Контактна особа: |
Васько Ганна Григорівна +380322911806 NVKno94@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 26 березня 2020 21:43 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 01 квітня 2020 21:47 |
Оскарження умов закупівлі: | до 07 квітня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 11 квітня 2020 21:47 |
Очікувана вартість: | 238 300,00 UAH з ПДВ |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Тендерна документація
26 березня 2020 23:14 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
26 березня 2020 23:03 |
мясо.docx |
26 березня 2020 23:14 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
26 березня 2020 23:03 |
мясо.docx
|
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Лот 1:«ДК 021:2015: (CPV) М’ясо (15110000-2) (М’ясо яловичини I категорії) |
Статус: | Завершений |
Очікувана вартість: | 188 300,00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 941,50 UAH з ПДВ |
Аукціон
Позиції
1400 кг
Лот 1:«ДК 021:2015: (CPV) М’ясо (15110000-2) (М’ясо яловичини I категорії)
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
79069, Україна, Львівська область, Львів, вулиця Брюховицька, 99
Дата доставки:
31 грудня 2020
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Малай Євгеній Андрійович #2245619254 |
Переможець |
187 740,00
UAH з ПДВ
|
21 квітня 2020 16:05
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
20 квітня 2021 23:06
|
Електронний підпис | укладений |
23 лютого 2021 21:10
|
дод мясо.pdf | зміни до договору |
23 лютого 2021 21:07
|
Електронний підпис | укладений |
05 січня 2021 21:27
|
мясо.pdf | зміни до договору |
05 січня 2021 21:26
|
Електронний підпис | укладений |
07 травня 2020 18:10
|
Договір | укладений |
07 травня 2020 18:08
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 31 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 05 січня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Продовження дії договору на строк достатній для проведення процедури закупівлі у 2021 році, а саме до укладення договору за результатами торгів на даний предмет закупівлі в обсязі, що не перевищує 20 % суми, зазначеної в договорі. |
Номер договору про закупівлю: | 45 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 22 лютого 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 23 лютого 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | у зв'язку з змінами ринкової кон'юнктури та росту цін в торгівельній мережі |
Номер договору про закупівлю: | 45 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |