Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
15530000-2 Вершкове масло
Очікувана вартість
62 505,00 UAH
UA-2020-03-18-000479-b ● af3dc00ec9c94546b07d96623e9e4bf7
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний професійно-технічний навчальний заклад "Дніпровський регіональний центр професійно - технічної освіти" |
Код ЄДРПОУ: | 05536076 |
Місцезнаходження: | 49057, Україна , Дніпропетровська обл., м. Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, 229 |
Контактна особа: |
Жанна Орда +380979355210 orda1983@i.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 18 березня 2020 10:00 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 24 березня 2020 09:59 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 27 березня 2020 09:59 |
Початок аукціону: | 30 березня 2020 15:38 |
Очікувана вартість: | 62 505,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 937,57 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15530000-2: Вершкове масло
Вершкове масло-300кг
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
300 кілограми
Вершкове масло
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
49057, Україна, Дніпропетровська область, м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, буд. 229
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 15 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
18 березня 2020 10:41 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
18 березня 2020 10:40 |
дод 1 Якісні вимоги до предмету закупівлі вершкове масло.doc | |
18 березня 2020 10:00 |
Оголошення про проведення допорогової закупівлі.docx | |
18 березня 2020 10:00 |
дод. 3. Перелік кваліфікаційних критеріїв до оголошення про проведення допорогової закупівлі.docx | |
18 березня 2020 10:00 |
дод. 2. Примірний вид тендерної пропозиції.doc | |
18 березня 2020 10:00 |
Додаток № 3 Заявка на продукти харчування.docx | |
18 березня 2020 10:00 |
Додаток № 2графік поставки масло вершкове.xlsx | |
18 березня 2020 10:00 |
Додаток № 1 Специфікація до Договору про закупівлю продуктів харчування.docx | |
18 березня 2020 10:00 |
ДОГОВІР ПОСТАВКИ ТОВАРІВ харчових продуктів не платником ПДВ у багаторазовій формі (1).docx № 81.doc |
18 березня 2020 10:41 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
18 березня 2020 10:40 |
дод 1 Якісні вимоги до предмету закупівлі вершкове масло.doc
|
|||
18 березня 2020 10:00 |
Оголошення про проведення допорогової закупівлі.docx
|
|||
18 березня 2020 10:00 |
дод. 3. Перелік кваліфікаційних критеріїв до оголошення про проведення допорогової закупівлі.docx
|
|||
18 березня 2020 10:00 |
дод. 2. Примірний вид тендерної пропозиції.doc
|
|||
18 березня 2020 10:00 |
Додаток № 3 Заявка на продукти харчування.docx
|
|||
18 березня 2020 10:00 |
Додаток № 2графік поставки масло вершкове.xlsx
|
|||
18 березня 2020 10:00 |
Додаток № 1 Специфікація до Договору про закупівлю продуктів харчування.docx
|
|||
18 березня 2020 10:00 |
ДОГОВІР ПОСТАВКИ ТОВАРІВ харчових продуктів не платником ПДВ у багаторазовій формі (1).docx № 81.doc
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
% жиру масла
Дата подання: 18 березня 2020 10:14
Дата відповіді: 18 березня 2020 10:42
У тендерної документації Замовником визначено, що товар повинен відповідати ДСТУ 4399:2005 та оцінка якості повинна здійснюватися відповідно до ДСТУ 4399:2005. Тендерною документацію передбачено, що за вмістом молочного жиру масло повинно відповідати «вершкове масло селянське не менше 73 %, а за технологічними особливостями «Солодковершкове». В той же час, п. 3.1.8 ДСТУ 4399:2005 передбачено, що вершкове масло селянське - це група вершкового масла з масовою часткою жиру від 72, 5 до 79,9. Таким чином, Замовником під час визначення технічних вимог до предмету закупівлі визначено відповідність предмету закупівлі вимогам ДСТУ 4399:2005, але у технічних вимогах Тендерної документації безпідставно визначено більш якісні технічні характеристики до предмету закупівлі, ніж передбачено ДСТУ 4399:2005 до масла вершкового селянського, що є дискримінаційно по відношенню до масла вершкового селянського, яке відповідає вимогам ДСТУ 4399:2005 у повній мірі, але не відповідає визначеним Замовником необгрунтовано завищеним технічним вимогам, що обмежує Учасника у наданні тендерної пропозиції .Звертаэмося до Вас з метою внесення змін до ТД а саме зазначення % жиру масла від 72,5%
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Дякую, зміни були внесені, % масла від 72,5%
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 30 березня 2020 15:59
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ТОВ ПРИДНІПРОВСЬКА ПЕРЛИНА |
47 790,00
UAH з ПДВ
|
47 790,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Фірма "Люстдорф" у формі товариства з обмеженою відповідальністю |
61 740,00
UAH з ПДВ
|
61 740,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ ПРИДНІПРОВСЬКА ПЕРЛИНА #40986912 |
Переможець |
47 790,00
UAH з ПДВ
|
01 квітня 2020 15:34
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
17 квітня 2020 13:33
|
Договір №52.pdf | укладений |
17 квітня 2020 13:33
|