Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015: код 15530000-2 — «Вершкове масло» (Масло вершкове)
Очікувана вартість
501 000,00 UAH
UA-2020-03-13-004016-b ● b18b243dff90490c941979079b6a28ec
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ`Ї, МОЛОДІ, СПОРТУ ТА ТУРИЗМУ МОЛОГІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
Код ЄДРПОУ: | 42235846 |
Місцезнаходження: | 67752, Україна , Одеська обл., Білгород-Дністровський район, село Випасне, вул. Кишинівська, буд.159 |
Контактна особа: |
Наталія Сапожник +380983418613 osvita-mologa@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 13 березня 2020 17:35 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 19 березня 2020 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 25 березня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 29 березня 2020 00:00 |
Початок аукціону: | 30 березня 2020 12:28 |
Очікувана вартість: | 501 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 5 010,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15530000-2: Вершкове масло
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
3340 кілограми
ДК 021:2015: код 15530000-2 — «Вершкове масло» (Масло вершкове)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Оплата здійснюється з відстрочкою платежу до 7 банківських днів з моменту поставки товару та після проведення звірки. | Пiсляоплата | 7 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
13 березня 2020 17:37 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
13 березня 2020 17:35 |
ТД_ДОДАТОК_1.doc | |
13 березня 2020 17:35 |
ТД_ДОДАТОК_4 (3).doc | |
13 березня 2020 17:35 |
ТД_ДОДАТОК_5.doc | |
13 березня 2020 17:35 |
ТД_ДОДАТОК_2.doc | |
13 березня 2020 17:35 |
ТЕНДЕРНА_ДОКУМЕНТАЦІЯ_(Масло вершкове).docx | |
13 березня 2020 17:35 |
ТД_ДОДАТОК_3.docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
фасовка масла
Дата подання: 16 березня 2020 10:07
Дата відповіді: 16 березня 2020 14:42
Масло должно быт ьв пачке по 200 г лиюо монолит?
Відповідь: Доброго дня. Уважно вивчивши Ваше питання, повідомляємо наступне. Відповідно до інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, що визначені в Додатку 3 до Тендерної документації, конкретно вага нетто масла, яка повинна бути фасована в упаковці та конкретна форма фасування масла не визначена. Тобто, не має значення яка форма фасування масла (пачка чи моноліт) і яка вага нетто масла буде запропонована учасником.
% жиру масла
Дата подання: 16 березня 2020 10:15
Дата відповіді: 17 березня 2020 12:16
У тендерної документації Замовником визначено, що товар повинен відповідати ДСТУ 4399:2005 та оцінка якості повинна здійснюватися відповідно до ДСТУ 4399:2005. Тендерною документацію передбачено, що за вмістом молочного жиру масло повинно відповідати «вершкове масло селянське не менше 73 %, а за технологічними особливостями «Солодковершкове». В той же час, п. 3.1.8 ДСТУ 4399:2005 передбачено, що вершкове масло селянське - це група вершкового масла з масовою часткою жиру від 72, 5 до 79,9. Таким чином, Замовником під час визначення технічних вимог до предмету закупівлі визначено відповідність предмету закупівлі вимогам ДСТУ 4399:2005, але у технічних вимогах Тендерної документації безпідставно визначено більш якісні технічні характеристики до предмету закупівлі, ніж передбачено ДСТУ 4399:2005 до масла вершкового селянського, що є дискримінаційно по відношенню до масла вершкового селянського, яке відповідає вимогам ДСТУ 4399:2005 у повній мірі, але не відповідає визначеним Замовником необгрунтовано завищеним технічним вимогам, що обмежує Учасника у наданні тендерної пропозиції .Звертаэмося до Вас з метою внесення змін до ТД а саме зазначення % жиру масла від 72,5%
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня! Уважно вивчивши Ваше питання, повідомляємо наступне.
В Тендерній документації відсутні такі якісні характеристики товару: «вершкове масло селянське не менше 73 %, а за технологічними особливостями «Солодковершкове», а також відсутне посилання, що товар повинен відповідати вимогам ДСТУ 4399:2005.
Так, відповідно до інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, що визначені в Додатку 3 до Тендерної документації зазначені такі якісні характеристики товару: "Масло вершкове (вагове) з умістом жиру не менше 73 %. Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ". Яким саме ДСТУ не визначено.
Також, акцентуємо увагу на тому, що в запропонованих Вами вимогах ДСТУ 4339:2005. "Масло вершкове", надається визначення та класифікація Вершкового масла. Вершкове масло - масло, яке виробляють з вершків та (або) продуктів переробляння молока, яке має специфічний притаманний йому смак, запах та пластичну консистенцію за температури (12 ± 2) °С, з вмістом молочного жиру не меншим ніж 61,5 %, що становить однорідну емульсію типу «вода в жирі».
Масло, залежно від масової частки жиру, поділяють на групи:
вершкове масло екстра топлене масло (молочний жир) (група масла з масовою часткою жиру не меншою ніж 99,0 % (99,8 %), отримане з вершкового масла, під сирного масла, маспа-сирцю або вершків видаленням практично всієї вологи та інших, окрім жиру, твердих речовин).
вершкове масло екстра (група вершкового масла з масовою часткою жиру від 80,0 % до 85,0 %);
вершкове масло селянське екстра (група вершкового масла з масовою часткою жиру від від 72,5 % до 79,9 %);
вершкове масло бутербродне екстра (група вершкового масла з масовою часткою жиру від 61,5 % до 72,4 %).
З огляду на вищезазначене, відповідно до якісних характеристик предмета закупівлі, учасником може бути запропоновано вершкове масло таких груп: вершкове масло селянське екстра, вершкове масло екстра та вершкове масло екстра топлене масло.
Крім того, усі посилання в технічному завданні (технічній специфікації) тендерної документації на конкретну торговельну марку чи фірму, чи патент, чи конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід читати як «або еквівалент».
«Або еквівалент» (технічні характеристики еквіваленту не повинні бути гіршими). У випадку надання учасником еквіваленту, він має надати порівняльну таблицю запропонованого товару з товаром, який вимагається Замовником.
Тому, дискримінація щодо учасників закупки в Тендерній документації відсутня.
В Тендерній документації відсутні такі якісні характеристики товару: «вершкове масло селянське не менше 73 %, а за технологічними особливостями «Солодковершкове», а також відсутне посилання, що товар повинен відповідати вимогам ДСТУ 4399:2005.
Так, відповідно до інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, що визначені в Додатку 3 до Тендерної документації зазначені такі якісні характеристики товару: "Масло вершкове (вагове) з умістом жиру не менше 73 %. Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ". Яким саме ДСТУ не визначено.
Також, акцентуємо увагу на тому, що в запропонованих Вами вимогах ДСТУ 4339:2005. "Масло вершкове", надається визначення та класифікація Вершкового масла. Вершкове масло - масло, яке виробляють з вершків та (або) продуктів переробляння молока, яке має специфічний притаманний йому смак, запах та пластичну консистенцію за температури (12 ± 2) °С, з вмістом молочного жиру не меншим ніж 61,5 %, що становить однорідну емульсію типу «вода в жирі».
Масло, залежно від масової частки жиру, поділяють на групи:
вершкове масло екстра топлене масло (молочний жир) (група масла з масовою часткою жиру не меншою ніж 99,0 % (99,8 %), отримане з вершкового масла, під сирного масла, маспа-сирцю або вершків видаленням практично всієї вологи та інших, окрім жиру, твердих речовин).
вершкове масло екстра (група вершкового масла з масовою часткою жиру від 80,0 % до 85,0 %);
вершкове масло селянське екстра (група вершкового масла з масовою часткою жиру від від 72,5 % до 79,9 %);
вершкове масло бутербродне екстра (група вершкового масла з масовою часткою жиру від 61,5 % до 72,4 %).
З огляду на вищезазначене, відповідно до якісних характеристик предмета закупівлі, учасником може бути запропоновано вершкове масло таких груп: вершкове масло селянське екстра, вершкове масло екстра та вершкове масло екстра топлене масло.
Крім того, усі посилання в технічному завданні (технічній специфікації) тендерної документації на конкретну торговельну марку чи фірму, чи патент, чи конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід читати як «або еквівалент».
«Або еквівалент» (технічні характеристики еквіваленту не повинні бути гіршими). У випадку надання учасником еквіваленту, він має надати порівняльну таблицю запропонованого товару з товаром, який вимагається Замовником.
Тому, дискримінація щодо учасників закупки в Тендерній документації відсутня.
Інформація про відміну
Дата відміни
03 квітня 2020 13:23
Причина відміни
Відхилення всіх тендерних пропозицій згідно з Законом про публічні закупівлі