Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'ясо яловиче
Очікувана вартість
90 000,00 UAH
UA-2020-02-25-000792-b 2d520d1cb02c4f8e8245f8f01342e5f7
Спрощена закупівля    Торги відмінено
Електронний підпис не накладено

Контакти

Білоконна Ніна Станіславівна

+380457251436 belokon777@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство Обухівської районної ради "Обухівська центральна районна лікарня"
Код ЄДРПОУ: 01994155
Місцезнаходження: 08704, Україна , Київська обл., Обухів, вул.Каштанова 52
Контактна особа: Білоконна Ніна Станіславівна
+380457251436
belokon777@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 25 лютого 2020 15:18
Звернення за роз’ясненнями: до 28 лютого 2020 15:23
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 03 березня 2020 15:23
Початок аукціону: 04 березня 2020 14:58
Очікувана вартість: 90 000,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 450,00 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 0,50%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
708.66 кг
М'ясо яловиче
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08704, Україна, Київська область, м. обухів, вул Каштанова,52
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 30 Банківські 100

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
25 лютого 2020 15:18
Оголошення.doc

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 04 березня 2020 15:19

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
Фізична особа-підприємець Випущенко Людмила Миколаївна 83 891,17
UAH з ПДВ
83 891,17
UAH з ПДВ
Документи
ФОП МАЗАРАТІЙ Н. І. 88 568,33
UAH з ПДВ
88 568,33
UAH з ПДВ
Документи

Публічні документи

03 березня 2020 14:04
витяг 19.12.2019.pdf
03 березня 2020 14:04
паспорт завірений.pdf
03 березня 2020 14:04
ВИТЯГ ПДВ КОПІЯ.jpg
03 березня 2020 14:04
код завірений.jpg
03 березня 2020 14:04
ВИПИСКА КОПІЯ.pdf
03 березня 2020 14:04
довідка статистики.jpg
03 березня 2020 14:04
Проект договору.pdf
03 березня 2020 14:04
Пропозиція.pdf
03 березня 2020 14:04
технічні вимоги.pdf
03 березня 2020 14:04
про взяття на облік.pdf
03 березня 2020 14:04
відомості про учасника.pdf
03 березня 2020 14:04
пояснення статут.pdf
03 березня 2020 14:04
гарантійний лист.pdf
03 березня 2020 14:04
повноваження підпису.pdf
03 березня 2020 14:04
деклараці виробника.pdf
03 березня 2020 14:04
об открытии счета (1).pdf

Публічні документи

03 березня 2020 14:44
М'ясо.pdf

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

Фізична особа-підприємець Випущенко Людмила Миколаївна

ФОП МАЗАРАТІЙ Н. І.

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
Фізична особа-підприємець Випущенко Людмила Миколаївна
#3087506383
Очікує рішення 83 891,17
UAH з ПДВ
20 березня 2020 08:26
Фізична особа-підприємець Випущенко Людмила Миколаївна
#3087506383
Рішення скасоване 83 891,17
UAH з ПДВ
20 березня 2020 08:26

Документи

06 березня 2020 15:43
протокол

Інформація про відміну

Виконано
Дата відміни: 20 березня 2020 10:19
Коментар щодо відміни: В зв'язку з коригуванням параметрів закупівлі та приведенням технічних вимог предмета закупівлі до відповідності.
Документи:
20 березня 2020 10:19
протокол