Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Буряк, морква, цибуля ріпчаста, цибуля зелена, редиска, часник, перець солодкий, помідори, кабачки, огірки, огірки ранні, баклажани, кріп, петрушка листкова, щавель, капуста білокачанна рання, капуста білокачанна
Очікувана вартість
347 793,00 UAH
UA-2020-02-21-000017-a 4adbb13a20dd4ebca64713673fa50f9a
Відкриті торги    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Шаламова Ірина Петрівна

+380617697713 ku.zgp@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальна установа "Запорізький геріатричний пансіонат" Запорізької обласної ради
Код ЄДРПОУ: 03188607
Місцезнаходження: 69104, Україна , Запорізька обл., місто Запоріжжя, вулиця Європейська, будинок 13-а
Контактна особа: Шаламова Ірина Петрівна
+380617697713
ku.zgp@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 21 лютого 2020 08:18
Звернення за роз’ясненнями: до 28 лютого 2020 08:22
Оскарження умов закупівлі: до 05 березня 2020 00:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 09 березня 2020 08:22
Початок аукціону: 10 березня 2020 15:04
Очікувана вартість: 347 793,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 3 477,93 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 1,00%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
6160 кг
Буряк
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
4620 кг
Морква
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
4490 кг
Цибуля ріпчаста
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
130 кг
Цибуля зелена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
430 кг
Редиска
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
300 кг
Часник
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
650 кг
Перець солодкий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
1250 кг
Помідори
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
900 кг
Кабачки
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
900 кг
Огірки
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
300 кг
Огірки ранні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
450 кг
Баклажани
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
125 кг
Кріп
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
125 кг
Петрушка листкова
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
70 кг
Щавель
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
2000 кг
Капуста білокачанна рання
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
9550 кг
Капуста білокачанна
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69104, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, вул. Європейська, буд.13-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Розрахунки за Товар здійснюються у разі наявності та в межах відповідних бюджетних асигнувань в безготівковій формі шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 30 календарних днів з моменту поставки Товару. Джерело фінансування закупівлі – Місцевий бюджет Пiсляоплата 30 Календарні 100

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
21 лютого 2020 08:24
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
21 лютого 2020 08:18
ТЕНДЕРНА ДОКУМЕНТАЦІЯ 2020.doc
21 лютого 2020 08:18
ДОДАТОК 4 ПРОЕКТ ДОГОВОРУ.docx
21 лютого 2020 08:18
ДОДАТОК 3 .docx
21 лютого 2020 08:18
ДОДАТОК 2 .docx
21 лютого 2020 08:18
ДОДАТОК 1 .docx

Роз’яснення до процедури

Запитання до процедури

HACCP
Дата подання: 22 лютого 2020 22:21
Дата відповіді: 25 лютого 2020 10:14
А чому ця закупівля не вимагає хасп. Чи принципи громадського харчування у вас мають різні підходи. Для постачальників
Відповідь: Закон України “Про публічні закупівлі” (далі - Закон) установлює правові та економічні засади здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб держави та територіальної громади. Згідно даного Закону, тендерна документація – документація щодо умов проведення публічних закупівель, що розробляється та затверджується замовником і оприлюднюється для вільного доступу на веб-порталі Уповноваженого органу та авторизованих електронних майданчиках.
Згідно частини 2 статті 16 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі - Закон) замовник може встановлювати такі кваліфікаційні критерії: наявність обладнання та матеріально-технічної бази; наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід; наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів. При цьому слід зазначити, що тендерна документація може містити як весь перелік таких критеріїв, так і один або декілька. Разом з тим зміст інформації, яку необхідно підтвердити, а також перелік документів, якими учасник повинен підтвердити свою відповідність зазначеним критеріям, визначається замовником самостійно, виходячи зі специфіки предмета закупівлі з урахуванням частини третьої статті 5 Закону та дотриманням принципів, закріплених у статті 3 Закону. Тому, встановленого законодавством вичерпного переліку документів, що надаються для документального підтвердження вимог статті 16 Закону не має. А отже, замовник самостійно визначає перелік документів на підтвердження кваліфікаційних критеріїв, виходячи з специфіки предмету закупівлі та не порушуючи норм чинного законодавства.
В нашому випадку до різних предметів закупівлі замовником самостійно визначено перелік документів, що надаються на підтвердження відповідності учасника кваліфікаційним критеріям та іншим вимогам.
Комунальна установа ”Запорізький геріатричний пансіонат” Запорізької обласної ради це не заклад громадського харчування.
Для недопущення штучного звуження потенційного кола учасників, конкуренція серед учасників (для суб’єктів мікропідприємництва) та економії бюджетних коштів в тендерній документації не вимагається НАССР на закупівлю:
ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (буряк, морква, цибуля ріпчаста, цибуля зелена, редиска, часник, перець солодкий, помідори, кабачки, огірки, огірки ранні, баклажани, кріп, петрушка листкова, щавель, капуста білокачанна рання, капуста білокачанна)
ДК 021:2015 – 03210000-6 Зернові культури та картопля (картопля ранньостигла, картопля).

Вимоги про усунення порушення

Номер вимоги: UA-2020-02-21-000017-a.a1
Статус:
Відхилено
Учасник: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІСПОЛІН ПЛЮС», Код ЄДРПОУ:33667686
Дата подання: 24 лютого 2020 09:40
Тендер
Шановний Замовнику. В Україні застосування систем управління безпечністю харчових продуктів, заснованих на принципах НАССР, є обов'язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів. Цього вимагає Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Оскільки запровадження НАССР потребує часу та певних ресурсів, законом були передбачені певні перехідні періоди. Зокрема, для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей), ця норма вже стала обов'язковою з 20 вересня 2017 року. Підприємства, які займаються виробництвом, реалізацією або введенням в обіг харчових продуктів, що не містять необроблених інгредієнтів тваринного походження (крім малих потужностей) мали впровадити систему управління безпечністю харчових продуктів до 20 вересня 2018 року. А всі підприємства з малими потужностями – до 20 вересня 2019 року. 23 липня 2014 р. Верховна Рада України проголосувала за законопроект № 4179 а, який стосується гармонізації законодавства України та Європейського Союзу у сфері безпеки та якості харчових продуктів. Зазначений документ передбачає введення в Україні європейської моделі системи гарантування безпеки і якості продуктів харчування, що базується на процедурах HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points — аналіз небезпечних чинників і критичні контрольні точки). Впровадження даної процедури є обов’язковим для всіх підриємств, починаючи з 20 вересня 2019р., тобто з 20 вересня 2019 року всі підприємства України зобов’язані мати сертифікати на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 та безпечністю ДСТУ ISO 22000:2007 видані органом із сертифікації, на ім'я оператора ринку. Таким чином, задля того, щоб Ви були впевнені, що отримуючи продукти харчування від постачальників Ви не наражаєте військовослужбовців на небезпеку після їх вживання, а також для того, щоб не порушувати чинне законодавство України Ви зобов’язані внести зміни у тендерну документацію та доповнити перелік документів, що вимагаєте надати при закупівлі продуктів харчування.
Розгорнути Згорнути
Рішення замовника: Вимога відхилена
25 лютого 2020 14:23
Учасник зобов’язує замовника внести зміни у тендерну документацію та доповнити перелік документів, що вимагається надати при закупівлі продуктів харчування.
Закон України “Про публічні закупівлі” (далі - Закон) установлює правові та економічні засади здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб держави та територіальної громади. Згідно даного Закону, тендерна документація – документація щодо умов проведення публічних закупівель, що розробляється та затверджується замовником і оприлюднюється для вільного доступу на веб-порталі Уповноваженого органу та авторизованих електронних майданчиках.
Згідно частини 2 статті 16 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі - Закон) замовник може встановлювати такі кваліфікаційні критерії:
наявність обладнання та матеріально-технічної бази;
наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід;
наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.
При цьому слід зазначити, що тендерна документація може містити як весь перелік таких критеріїв, так і один або декілька. Разом з тим зміст інформації, яку необхідно підтвердити, а також перелік документів, якими учасник повинен підтвердити свою відповідність зазначеним критеріям, визначається замовником самостійно, виходячи зі специфіки предмета закупівлі з урахуванням частини третьої статті 5 Закону: “Замовник не може встановлювати дискримінаційні вимоги до учасників” та дотриманням принципів, закріплених у статті 3 Закону:
добросовісна конкуренція серед учасників;
максимальна економія та ефективність;
відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель;
недискримінація учасників;
об’єктивна та неупереджена оцінка тендерних пропозицій;
запобігання корупційним діям і зловживанням.
Тому, встановленого законодавством вичерпного переліку документів, що надаються для документального підтвердження вимог статті 16 Закону не має. А отже, замовник самостійно визначає перелік документів на підтвердження кваліфікаційних критеріїв, виходячи з специфіки предмету закупівлі та не порушуючи норм чинного законодавства.
В нашому випадку до різних предметів закупівлі замовником самостійно визначено перелік документів, що надаються на підтвердження відповідності учасника кваліфікаційним критеріям та іншим вимогам.
Для недопущення штучного звуження потенційного кола учасників, конкуренції серед учасників (для суб’єктів мікропідприємництва) та економії бюджетних коштів в тендерній документації не вимагається НАССР на закупівлю:
ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (буряк, морква, цибуля ріпчаста, цибуля зелена, редиска, часник, перець солодкий, помідори, кабачки, огірки, огірки ранні, баклажани, кріп, петрушка листкова, щавель, капуста білокачанна рання, капуста білокачанна)
ДК 021:2015 – 03210000-6 Зернові культури та картопля (картопля ранньостигла, картопля).
Комунальна установа ”Запорізький геріатричний пансіонат” Запорізької обласної ради це не заклад громадського харчування, військовослужбовців в пансіонаті немає.
Для того щоб замовник був впевнений, що при постачанні продуктів харчування отримує від постачальника якісні продукти харчуванні в Додатках до тендерної документації зазначено таку вимоги:
1. В Додатку №3 до тендерної документації зазначено:
“У разі виникнення обґрунтованої потреби перевірки якості товару, що буде постачатися за договором переможцем процедури закупівлі (наявність скарг пансіонату на якість чи безпечність товару, невластивий товару зовнішній вигляд, запах, спотворення смакових якостей, в тому числі якщо таке буде виявлено під час термічної обробки товару, зафіксовані випадки харчових отруєнь чи розладів травлення в пансіонаті, куди постачається товар), в будь-який час до моменту повного виконання договору, на вимогу Замовника або його представника, учасник повинен за першою вимогою замовника оплатити проведення фізико - хімічних випробувань товару у відповідних акредитованих лабораторіях. У випадках, вказаних у даному абзаці, замовник проводить самостійний відбір зразків комісією, створеною за участі не менш, ніж трьох працівників замовника, без попереднього повідомлення про такий відбір учасника”.
2. В Додатку №4 до тендерної документації зазначено:
“5.4. Прийняття товару від Учасника Замовником здійснюється з перевіркою асортименту, кількості, і ціни поставленої продукції відповідно Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по кількості» від 15.06.1965 № П-6 і Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по якості» від 25.04.1966 № П-7. При встановленні представником Замовника недоброякісності будь-якого продукту, комісією з бракеражу продуктів харчування і продовольчої сировини складається акт бракеражу у 3-х примірниках, аналогічно, як і на продукти з великим (понад стандартний) відсотком відходів. Недоброякісна продукція разом із актом, що підтверджує недоброякісність, повертається Учаснику”.
Тендерна документація була розроблена Замовником у відповідності до норм чинного законодавства України та потреб у конкретній закупівлі.

Документи

25 лютого 2020 14:23
Протокол

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 10 березня 2020 15:25

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ФОП ДРЕШПАК АНЖЕЛІКА ОЛЕКСАНДРІВНА 291 920,00
UAH з ПДВ
291 920,00
UAH з ПДВ
Документи
ФОП Бойко Олександра Федорівна 338 660,00
UAH з ПДВ
338 660,00
UAH з ПДВ
Документи

Публічні документи

19 березня 2020 15:33
Електронний підпис
19 березня 2020 15:29
ДОВІДКА НАЛОГОВА.pdf
19 березня 2020 15:29
ДОВІДКА МВС (2).pdf
19 березня 2020 15:29
Довідка (8).zip
10 березня 2020 19:57
Електронний підпис
08 березня 2020 22:57
Електронний підпис
08 березня 2020 22:55
22.Документи якості.pdf
08 березня 2020 06:51
Електронний підпис
08 березня 2020 06:47
23.Копія паспорту та ІПН.pdf
08 березня 2020 06:47
22.Документи якості.pdf
08 березня 2020 06:47
21.Проект договору.pdf
08 березня 2020 06:47
20.Виписка.pdf
08 березня 2020 06:47
19.Витяг єдиний податок.pdf
08 березня 2020 06:47
18.Витяг.pdf
08 березня 2020 06:47
17.Аналогічні договори.pdf
08 березня 2020 06:47
15.Лист-гарантія.pdf
08 березня 2020 06:47
12.Гарантійний лист.pdf
08 березня 2020 06:47
11.Гарантійний лист.pdf
08 березня 2020 06:47
8.Гарантійний лист.pdf
08 березня 2020 06:47
2.Довідка МТБ.pdf
08 березня 2020 06:47
1.Тендерна пропозиція.pdf

Публічні документи

05 березня 2020 19:01
Електронний підпис
05 березня 2020 19:00
Пропозиція.pdf
05 березня 2020 19:00
Технічні вимоги.rar
05 березня 2020 19:00
Матбаза.rar
05 березня 2020 19:00
Кваліфікаційні.rar

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

ФОП ДРЕШПАК АНЖЕЛІКА ОЛЕКСАНДРІВНА

ФОП Бойко Олександра Федорівна

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ФОП ДРЕШПАК АНЖЕЛІКА ОЛЕКСАНДРІВНА
#3095322789
Переможець 291 920,00
UAH з ПДВ
16 березня 2020 13:00

Повідомлення про намір укласти договір

Дата і час публікації: 16 березня 2020 13:00

Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
Учасник Пропозиція Документи
ФОП ДРЕШПАК АНЖЕЛІКА ОЛЕКСАНДРІВНА
#3095322789
291 920,00
UAH з ПДВ
Документи

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
28 грудня 2020 14:43
Платіжне доручення укладений
28 грудня 2020 14:41
Електронний підпис укладений
14 грудня 2020 09:05
Додаткова угода овочі.PDF зміни до договору
14 грудня 2020 09:03
Електронний підпис укладений
27 березня 2020 08:19
ДОГОВІР укладений
27 березня 2020 08:18

Зміни до договору

Дата внесення змін до договору:
14 грудня 2020
Дата публікації змін до договору:
14 грудня 2020
Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
  • Зменшення обсягів закупівлі
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Керуючись пункту 1, частини 4, статті 36 Закону України “Про публічні закупівлі” (із змінами та доповненнями) пунктом 1.3, пунктом 3.2 Договору №41 від 27 березня 2020 року (Далі - Договір), Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, уклали Додаткову угоду про наступне: Сторони домовились зменшити суму договору на 22410,60 грн. (двадцять дві тисячі чотириста десять грн. 60коп.), та зменшити обсяг закупівлі – 2446,4кг.
Номер договору про закупівлю: 41
Договір:
Номер додаткової угоди: 1
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML

Виконання договору

Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
Строк дії за договором: 27 березня 2020 — 31 грудня 2020
Сума оплати за договором: 269 509,40
UAH