Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Тимчасово замасковано, щоб русня не підглядала
Очікувана вартість
не зазначається
не зазначається
UA-2020-02-20-002934-b ● 28b1c8f402674ec6a2f2bc900963db51
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | 0000000 |
Код ЄДРПОУ: | 00000000 |
Місцезнаходження: | 00000, 0000000 , 0000000000000000 обл., 0000, 00000000000000000000000000000000000000 |
Контактна особа: |
00000000000 0000000000000 000000000000000 |
Категорія: | tender.organization_kind.0000000 |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 20 лютого 2020 16:07 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 25 лютого 2020 16:30 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 28 лютого 2020 16:30 |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: tender.main_procurement_category.00000
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
payment-events.000000000000000 | 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 | payment-types.00000000000 | Банківські |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
20 лютого 2020 16:06 |
0000000000000000000 |
20 лютого 2020 16:06 |
00000000000000000000 |
20 лютого 2020 16:06 |
000000000000000000000000000000000 |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
000000000000000 #00000000 |
Переможець |
0,00
UAH з ПДВ
|
04 березня 2020 10:28
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
00000000000000 | укладений |
17 березня 2020 15:09
|