Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
оброблені фрукти та овочі
Очікувана вартість
46 271,00 UAH
UA-2020-02-20-002269-b ● 60c3975ab4714a7da779999737e1dfe2
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ, СПОРТУ ТА ТУРИЗМУ ОЛЬШАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 41334728 |
Місцезнаходження: | 57113, Україна , Миколаївська обл., смт. Ольшанське, Миколаївський район, селище міського типу Ольшанське, ВУЛИЦЯ КОСТЯНТИНА ОЛЬШАНСЬКОГО, будинок 1А |
Контактна особа: |
Щербатюк Ірина Миколаївна (067)8680501 OSVITA.OLSHANSKE@GMAIL.COM |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 20 лютого 2020 14:56 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 26 лютого 2020 01:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 28 лютого 2020 10:01 |
Очікувана вартість: | 46 271,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 231,36 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
305 кг
сухофрукта
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
31 кг
родзинки
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
90 банк
огірки, помідори солоні
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
127.5 кг
томат
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
04 березня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
224 кг
повидло
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
20 кг
ікра кабачкова
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
241 кг
квасоля консервована в білому та томатному соусі
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
60 кг
горошок консервований зелений
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
120 кг
квашена капуста
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | 30 робочих днів з дня поставки товару | Пiсляоплата | 30 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
20 лютого 2020 14:55 |
Договір проект продукти харчування ВОКМС та Т ОСР.docx |
20 лютого 2020 14:55 |
ОГОЛОШЕННЯ обробл. ф. та о.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ФОП "ГУСЄВ АНАТОЛІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ" #2708509339 |
Переможець |
42 821,00
UAH з ПДВ
|
06 березня 2020 12:39
|
Учасник знаходиться у зведених
відомостях АМКУ |
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
17 грудня 2020 12:50
|
протокол 55 (1).pdf | зміни до договору |
17 грудня 2020 12:50
|
повідомлення 55 (1).pdf | зміни до договору |
17 грудня 2020 12:50
|
Електронний підпис | зміни до договору |
10 листопада 2020 11:47
|
дод.угодо 55 (1).pdf | зміни до договору |
10 листопада 2020 11:47
|
пов.внес. змін №55 (1).pdf | зміни до договору |
10 листопада 2020 11:47
|
спец.55 (1).pdf | зміни до договору |
02 липня 2020 16:01
|
пов.55 (1).pdf | зміни до договору |
02 липня 2020 16:01
|
дод.угода 55 (1).pdf | зміни до договору |
02 липня 2020 16:01
|
Електронний підпис | укладений |
03 квітня 2020 11:46
|
договір обробл. овочі та фрукти 4.png | укладений |
17 березня 2020 09:51
|
договір обробл. овочі та фрукти 3.png | укладений |
17 березня 2020 09:51
|
договір обробл. овочі та фрукти 2.png | укладений |
17 березня 2020 09:51
|
договір обробл. овочі та фрукти 1.png | укладений |
17 березня 2020 09:51
|
договір обробл. овочі та фрукти.png | укладений |
17 березня 2020 09:51
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 30 червня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 02 липня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичних видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 55 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 10 листопада 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 10 листопада 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна ціни за одиницю товару не більше ніж на 10% у разі коливання ціни такого товару на ринку, за умови, що зазначена зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі. |
Номер договору про закупівлю: | 55 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 17 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 17 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі, зокрема х урахуванням фактичних видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 55 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2/1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |