Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Ковбаса
Очікувана вартість
38 700,00 UAH
UA-2020-02-17-000844-b ● 80dba4910f064f81b8b54b61f5deea7d
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
17 лютого 2020
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальна установа Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5, м. Суми, Сумської області |
Код ЄДРПОУ: | 21102420 |
Місцезнаходження: | 40010, Україна , Сумська обл., місто Суми, вул Доватора, 32 |
Контактна особа: |
Гученко Олена Миколаївна +380542616374 Olena74@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
450 кг
Ціна за одиницю: 86UAH без ПДВ
Ковбаса Лікарська
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
40000, Україна, Сумська область, Суми, вул. Героїв Крут, 74 корпус Б, кв. 59
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
13 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
17 лютого 2020 13:28 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Зеленський А.Є. #2430700710 |
Переможець |
38 700,00
UAH
|
17 лютого 2020 13:32
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
17 лютого 2020 13:41
|
Ціни за одиницю:
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість | Одиниці виміру | Ціна за одиницю |
---|---|---|---|
Ковбаса Лікарська | 450 | кг |
86,00
UAH
|