Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'ясо яловичини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка)), м'ясо свинини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка)), стегно куряче охолоджене, куряче філе охолоджене, печінка яловича охолоджена
Очікувана вартість
2 726 500,00 UAH
UA-2020-02-11-003758-b c6a5a92d74ab4a1098296da990dc4b69
Відкриті торги    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Красуцька Ірина Олександрівна

380484221078 yuzhny_osvita@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Управління освіти, культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради
Код ЄДРПОУ: 26275125
Місцезнаходження: 65481, Україна , Одеська обл., Южне, проспект Григорівського Десанту, будинок 18
Контактна особа: Красуцька Ірина Олександрівна
380484221078
yuzhny_osvita@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 11 лютого 2020 15:38
Звернення за роз’ясненнями: до 17 лютого 2020 00:00
Оскарження умов закупівлі: до 23 лютого 2020 00:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 27 лютого 2020 00:00
Початок аукціону: 27 лютого 2020 12:52
Очікувана вартість: 2 726 500,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 13 632,50 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 0,50%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


М'ясо яловичини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка)), м'ясо свинини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка)), стегно куряче охолоджене, куряче філе охолоджене, печінка яловича охолоджена
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5300 кілограми
М'ясо яловичини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка))
Джерело фінансування закупівлі - кошти місцевого бюджету
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 65481, Україна, Одеська область, Южне, проспект Григорівського Десанту, будинок 18
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
4150 кілограми
М'ясо свинини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка))
Джерело фінансування закупівлі - кошти місцевого бюджету
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 65481, Україна, Одеська область, Южне, проспект Григорівського Десанту, будинок 18
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
7000 кілограми
Стегно куряче охолоджене
Джерело фінансування закупівлі - кошти місцевого бюджету
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 65481, Україна, Одеська область, Южне, проспект Григорівського Десанту, будинок 18
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
4700 кілограми
Куряче філе охолоджене
Джерело фінансування закупівлі - кошти місцевого бюджету
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 65481, Україна, Одеська область, Южне, проспект Григорівського Десанту, будинок 18
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1500 кілограми
Печінка яловича охолоджена
Джерело фінансування закупівлі - кошти місцевого бюджету
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 65481, Україна, Одеська область, Южне, проспект Григорівського Десанту, будинок 18
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 3 Банківські 100

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
11 лютого 2020 15:40
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
11 лютого 2020 15:39
Проект Договору м'ясо 2020.doc
11 лютого 2020 15:39
ТД м'ясо 2020.doc

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 27 лютого 2020 13:13

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ТОВ "ГАВРИЛІВКА" 2 667 501,00
UAH з ПДВ
2 640 000,00
UAH з ПДВ
Документи
Товариство з обмеженою відповідальністю "ОПТІФУД" 2 726 500,00
UAH з ПДВ
2 650 000,00
UAH з ПДВ
Документи

Публічні документи

04 березня 2020 12:04
ПРОПОЗИЦІЯ.pdf
04 березня 2020 12:04
ДОВІДКА МВД ОТ 03.02.2020.pdf
04 березня 2020 12:04
ДОВІДКА ДФС.pdf
26 лютого 2020 16:59
повноваження, проект.pdf
26 лютого 2020 16:59
технічні вимоги.pdf
26 лютого 2020 16:59
кваліф.критерії.pdf
26 лютого 2020 14:48
ст.17, статут.pdf
26 лютого 2020 14:48
технічні вимоги.pdf
26 лютого 2020 14:48
ЦІНОВА ПРОПОЗИЦІЯ.pdf
26 лютого 2020 14:48
РЕЄСТР.pdf

Публічні документи

20 лютого 2020 16:24
5. Акт аудит НАССР.PDF
20 лютого 2020 16:24
28. Статут.pdf
20 лютого 2020 16:24
15. Договір оренди авто.PDF
20 лютого 2020 16:24
35. Cетифікат ISO 9001 2015.PDF
20 лютого 2020 16:24
33. Сертифікат ISO 22000 2007.PDF
20 лютого 2020 16:24
9. Медкнижки ориг..pdf
20 лютого 2020 16:24
7. Витяг потужність.pdf
20 лютого 2020 16:24
31. Баланс за 9 мес.pdf
20 лютого 2020 16:24
14. Техпаспорта ориг..pdf
20 лютого 2020 16:24
25. Гарант лист ст.17.PDF
20 лютого 2020 16:24
8. Довідка працівники.PDF

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

ТОВ "ГАВРИЛІВКА"

Товариство з обмеженою відповідальністю "ОПТІФУД"

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ТОВ "ГАВРИЛІВКА"
#32751546
Переможець 2 640 000,00
UAH з ПДВ
03 березня 2020 09:15

Повідомлення про намір укласти договір

Дата і час публікації: 03 березня 2020 09:15

Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
Учасник Пропозиція Документи
ТОВ "ГАВРИЛІВКА"
#32751546
2 640 000,00
UAH з ПДВ
Документи

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис зміни до договору
11 грудня 2020 15:04
Додаткова угода № 3 до договору № 15 від 19.03.2020 року.pdf зміни до договору
11 грудня 2020 15:03
Електронний підпис зміни до договору
26 червня 2020 11:23
Додаткова угода № 2 до договору № 15.pdf зміни до договору
26 червня 2020 10:58
Електронний підпис зміни до договору
26 березня 2020 12:19
Додаткова угода № 1 до Договору № 15.pdf зміни до договору
26 березня 2020 12:18
Електронний підпис укладений
20 березня 2020 14:29
Договор № 15.pdf укладений
20 березня 2020 14:29

Зміни до договору

Дата внесення змін до договору:
25 березня 2020
Дата публікації змін до договору:
26 березня 2020
Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
  • Зменшення обсягів закупівлі
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Згідно з пунктом 1 частини 4 статті 36 Закону умови договору про закупівлю не повинні відрізнятися від змісту тендерної пропозиції за результатами аукціону (у тому числі ціни за одиницю товару) переможця процедури закупівлі або ціни пропозиції учасника у разі застосування переговорної процедури. Істотні умови договору про закупівлю не можуть змінюватися після його підписання до виконання зобов’язань сторонами в повному обсязі, крім випадків: - зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника. Обсяг закупівлі після внесення змін: М'ясо яловичини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка)) - 3 068 кг. М'ясо свинини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка)) - 2 963,7 кг. Стегно куряче охолоджене - 5 000 кг. Куряче філе охолоджене - 3 363,1 кг. Печінка яловича охолоджена - 675,8 кг.
Номер договору про закупівлю: 15
Договір:
Номер додаткової угоди: Додаткова угода № 1 до договору № 15 від 19.03.2020 року
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML
Дата внесення змін до договору:
25 червня 2020
Дата публікації змін до договору:
26 червня 2020
Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
  • Зменшення обсягів закупівлі
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Згідно з пунктом 1 частини 4 статті 36 Закону умови договору про закупівлю не повинні відрізнятися від змісту тендерної пропозиції за результатами аукціону (у тому числі ціни за одиницю товару) переможця процедури закупівлі або ціни пропозиції учасника у разі застосування переговорної процедури. Істотні умови договору про закупівлю не можуть змінюватися після його підписання до виконання зобов’язань сторонами в повному обсязі, крім випадків: - зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника. Обсяг закупівлі після внесення змін: М'ясо яловичини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка)) - 2 068 кг. М'ясо свинини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка)) - 2 363,7 кг. Стегно куряче охолоджене - 3 400 кг. Куряче філе охолоджене - 2 063,1 кг. Печінка яловича охолоджена - 405,8 кг.
Номер договору про закупівлю: 15
Договір:
Номер додаткової угоди: Додаткова угода № 2 до договору № 15 від 19.03.2020 року
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML
Дата внесення змін до договору:
10 грудня 2020
Дата публікації змін до договору:
11 грудня 2020
Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
  • Зменшення обсягів закупівлі
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Згідно з пунктом 1 частини 4 статті 36 Закону умови договору про закупівлю не повинні відрізнятися від змісту тендерної пропозиції за результатами аукціону (у тому числі ціни за одиницю товару) переможця процедури закупівлі або ціни пропозиції учасника у разі застосування переговорної процедури. Істотні умови договору про закупівлю не можуть змінюватися після його підписання до виконання зобов’язань сторонами в повному обсязі, крім випадків: - зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника. Обсяг закупівлі після внесення змін: М'ясо яловичини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка)) - 2 068 кг. М'ясо свинини охолоджене (м'якушева частина І категорії (окіст, лопатка)) - 1 563,7 кг. Стегно куряче охолоджене - 1 700 кг. Куряче філе охолоджене - 1 263,1 кг. Печінка яловича охолоджена - 405,8 кг.
Номер договору про закупівлю: 15
Договір:
Номер додаткової угоди: Додаткова угода № 3 до договору № 15 від 19.03.2020 року
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML

Виконання договору

Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
Строк дії за договором: 19 березня 2020 — 31 грудня 2020
Сума оплати за договором: 868 967,31
UAH (в тому числі ПДВ 144 827,88 UAH)