Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
сири, 2 найменування
Очікувана вартість
1 391 112,00 UAH
UA-2020-02-10-003756-b ● 2c13ffdc124e4cf98f22fdfebb12dc34
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Управління освіти Каховської міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 02146707 |
Місцезнаходження: | 74800, Україна , Херсонська обл., місто Каховка, вул. Фаїни Гаєнко, 6-А |
Контактна особа: |
Щербак Наталія Вікторівна +380553620440 natascherbak1978@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 10 лютого 2020 22:13 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 18 лютого 2020 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 24 лютого 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 28 лютого 2020 00:00 |
Початок аукціону: | 28 лютого 2020 13:57 |
Очікувана вартість: | 1 391 112,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 6 955,56 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15540000-5: Сирні продукти
кошти місцевого бюджету
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
11200 кг
сири, 2 найменування
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
74800, Україна, Херсонська область, м. Каховка, навчальні заклади
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15540000-5 — Сирні продукти
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | після підписання накладних | Пiсляоплата | 30 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
20 лютого 2020 23:22 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
20 лютого 2020 23:20 |
зтд3 сир перелік змін.docx | |
20 лютого 2020 23:20 |
зтд3 сир-Каховка УО_додаток _1 Технічна специфікація.docx | |
20 лютого 2020 23:20 |
зтд3 сир тд.docx | |
18 лютого 2020 22:19 |
ЗТД_Каховка УО_додаток _3 проект договору.docx | |
18 лютого 2020 22:19 |
ЗТД_Каховка УО_додаток _2 Тендерна пропозиція (форма).docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Кількість продуктів
Дата подання: 12 лютого 2020 09:44
Дата відповіді: 14 лютого 2020 17:21
Доброго дня, я не бачу кількість сирів в в тендерній закупівлі. Напишіть будь ласка скільки кг кожного виду сиру ви закуповуєте?
Відповідь: Відповідно до вимог статті 23 Закону України «Про публічні закупівлі» замовник надає наступні роз’яснення на звернення щодо тендерної документації, що надійшло до замовника через електронну систему закупівель без ідентифікації особи, яка звернулася до замовника: до тендерної документації внесено зміни. Дивіться Додаток №1 до тендерної документації в новій редакції.
Дякуємо за уважність та слушне запитання.
Це роз’яснення на звернення надано у строк, визначений статтею 23 Закону України «Про публічні закупівлі», та оприлюднено на веб-порталі Уповноваженого органу відповідно до статті 10 Закону України «Про публічні закупівлі».
Дякуємо за уважність та слушне запитання.
Це роз’яснення на звернення надано у строк, визначений статтею 23 Закону України «Про публічні закупівлі», та оприлюднено на веб-порталі Уповноваженого органу відповідно до статті 10 Закону України «Про публічні закупівлі».
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2020-02-10-003756-b.a1
Статус:
Вирішена
Учасник: ФОП Чередниченко Микола Вячеславович, Код ЄДРПОУ:2602702374
Дата подання: 15 лютого 2020 18:27
Вимога щодо приведення документацій у відповідність до норм чинного законодавства
Ви зазначаєте що предметом закупівлі є - Сир кисломолочний з масовою часткою жиру 9,5% розфасований у пачки вагою нетто від 200 до 400 г з маркуванням виробника, термін придатності у спожитковій тарі при температурі зберігання до 4°С(+-2 °С) - не менше 21 доби.
Але переважна більшість виробників виготовляють сир кисломолочний з жирністю 0%, 5% та 9%, у той час як сир кисломолочний с жирністю 9,5% виробляють лише декілька виробників в України. Таким чином встановлення вимоги Сир кисломолочний 9,5% жирності є дискримінаційним, оскільки значно обмежує коло потенційних учасників та відповідно й конкуренцію.
Також зазначаємо що основним нормативним документом якій визначає якість сира кисломолочного є ДСТУ 4554:2006 та згідно пункту 1.1 Цей стандарт поширюється на кисломолочний сир, який виробляють із пастеризованого коров’ячого молоко. Тобто саме цій стандарт визначає якісні характеристики предмета закупівлі.
Відповідно до вимог розділу 10.2 Правила зберігання цього ДСТУ кисломолочний сир зберігають у холодильниках за температурою не вищій ніж 6 С, при цьому строк придатності кисломолочного сиру за температурою зберігання від 2С до 6С не більш ніж 7 діб. Оскілки переважна більшість виробників виготовляє сир кисломолочний саме у відповідності до вказаного ДСТУ з терміном придатності не більш ніж 7 діб, це знову ж такі обмежує конкуренцію лише декількома виробниками.
Вимагаємо внести зміни до ТД, та зазначити предметом закупівлі - Сир кисломолочний з масовою часткою жиру не менше 9% та терміном придатності не більш ніж 7 діб, який повністю відповідає вимогам встановлених до продуктів харчування наказами МОН та МОЗ України від 17.04.2006 року № 298/227 «Про затвердження інструкції з організації харчування дiтей у дошкiльних закладах»; від 15.08.2006 року № 620/563 «Щодо невідкладних заходiв з органiзацiї харчування дiтей у дошкiльних, загальноосвiтнiх, позашкільних навчальних закладах»; Законом України «Про безпечнiсть та якiсть харчових продуктiв» вiд 23.12.1997 року №771/97-ВР (зi змiнами).
У разі ігнорування Замовником даного звернення та не приведення процедури закупівлі у відповідність до норм чинного законодавства, змушені будемо звернутись до уповноважених органів.
Розгорнути
Згорнути
Але переважна більшість виробників виготовляють сир кисломолочний з жирністю 0%, 5% та 9%, у той час як сир кисломолочний с жирністю 9,5% виробляють лише декілька виробників в України. Таким чином встановлення вимоги Сир кисломолочний 9,5% жирності є дискримінаційним, оскільки значно обмежує коло потенційних учасників та відповідно й конкуренцію.
Також зазначаємо що основним нормативним документом якій визначає якість сира кисломолочного є ДСТУ 4554:2006 та згідно пункту 1.1 Цей стандарт поширюється на кисломолочний сир, який виробляють із пастеризованого коров’ячого молоко. Тобто саме цій стандарт визначає якісні характеристики предмета закупівлі.
Відповідно до вимог розділу 10.2 Правила зберігання цього ДСТУ кисломолочний сир зберігають у холодильниках за температурою не вищій ніж 6 С, при цьому строк придатності кисломолочного сиру за температурою зберігання від 2С до 6С не більш ніж 7 діб. Оскілки переважна більшість виробників виготовляє сир кисломолочний саме у відповідності до вказаного ДСТУ з терміном придатності не більш ніж 7 діб, це знову ж такі обмежує конкуренцію лише декількома виробниками.
Вимагаємо внести зміни до ТД, та зазначити предметом закупівлі - Сир кисломолочний з масовою часткою жиру не менше 9% та терміном придатності не більш ніж 7 діб, який повністю відповідає вимогам встановлених до продуктів харчування наказами МОН та МОЗ України від 17.04.2006 року № 298/227 «Про затвердження інструкції з організації харчування дiтей у дошкiльних закладах»; від 15.08.2006 року № 620/563 «Щодо невідкладних заходiв з органiзацiї харчування дiтей у дошкiльних, загальноосвiтнiх, позашкільних навчальних закладах»; Законом України «Про безпечнiсть та якiсть харчових продуктiв» вiд 23.12.1997 року №771/97-ВР (зi змiнами).
У разі ігнорування Замовником даного звернення та не приведення процедури закупівлі у відповідність до норм чинного законодавства, змушені будемо звернутись до уповноважених органів.
Рішення замовника: Вимога задоволена
18 лютого 2020 22:20
Відповідно до вимог статті 23 Закону України «Про публічні закупівлі» замовник надає відповідь на вимогу щодо усунення порушення під час проведення процедури закупівлі, що надійшло до замовника через електронну систему закупівель без ідентифікації особи, яка звернулася до замовника: до тендерної документації внесено зміни. Дивіться Додаток №1 до тендерної документації в новій редакції.
Дякуємо за уважність та слушні зауваження.
Відповідь надана у строк, визначений статтею 23 Закону України «Про публічні закупівлі», та оприлюднена на веб-порталі Уповноваженого органу відповідно до статті 10 Закону України «Про публічні закупівлі».
Дякуємо за уважність та слушні зауваження.
Відповідь надана у строк, визначений статтею 23 Закону України «Про публічні закупівлі», та оприлюднена на веб-порталі Уповноваженого органу відповідно до статті 10 Закону України «Про публічні закупівлі».
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 28 лютого 2020 14:24
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП ТЕРНАВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР ВАЛЕРІЙОВИЧ |
1 295 200,00
UAH з ПДВ
|
1 127 600,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "НИКОЛЬТРЕЙД" |
1 182 420,00
UAH з ПДВ
|
1 182 420,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Цисовський Олег Олександрович |
1 356 100,00
UAH з ПДВ
|
1 250 400,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП ТЕРНАВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР ВАЛЕРІЙОВИЧ #2722919718 |
Переможець |
1 127 600,00
UAH з ПДВ
|
06 березня 2020 13:02
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
19 березня 2021 13:47
|
Електронний підпис | укладений |
19 березня 2021 13:39
|
ДУ 8 19.03.21 Сир.PDF | зміни до договору |
19 березня 2021 13:38
|
Електронний підпис | укладений |
19 січня 2021 16:27
|
ДУ 7 сир тв 20_.pdf | зміни до договору |
19 січня 2021 16:17
|
Електронний підпис | укладений |
30 грудня 2020 17:19
|
сир.PDF | зміни до договору |
30 грудня 2020 17:16
|
Електронний підпис | укладений |
30 грудня 2020 17:13
|
ДУ 5 Сир тв. Тернавський.pdf | зміни до договору |
03 грудня 2020 15:57
|
Електронний підпис | укладений |
13 серпня 2020 14:36
|
дод. угода _4 сир.pdf | зміни до договору |
13 серпня 2020 14:28
|
Електронний підпис | укладений |
22 червня 2020 16:33
|
додаткова угода 3.pdf | зміни до договору |
22 червня 2020 16:30
|
Електронний підпис | укладений |
12 червня 2020 16:06
|
дод угода 2.pdf | зміни до договору |
12 червня 2020 16:01
|
Електронний підпис | укладений |
22 квітня 2020 14:22
|
дод угода 1.pdf | зміни до договору |
22 квітня 2020 14:21
|
Електронний підпис | укладений |
19 березня 2020 15:41
|
договір | укладений |
19 березня 2020 15:36
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 21 квітня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 22 квітня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі товару відповідно до фактичної потреби Замовника. Кількість товару після внесення змін - 7840кг. Джерело фінансування - кошти місцевого бюджету |
Номер договору про закупівлю: | 21 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 11 червня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 12 червня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі товару відповідно до фактичної потреби Замовника. Кількість товару після внесення змін - 6570кг. Джерело фінансування - кошти місцевого бюджету |
Номер договору про закупівлю: | 21 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 22 червня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 22 червня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Збільшення ціни за 1 кг сиру твердого та сиру кисломолочного не більше ніж на 10 відсотків відповідно до коливання ціни таких товарів на ринку, за умови, що зазначена зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі. Кількість товару після внесення змін - 5979.2802кг. Джерело фінансування - кошти місцевого бюджету |
Номер договору про закупівлю: | 21 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 13 серпня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 13 серпня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі товару з урахуванням реальної потреби замовника. Кількість товару після внесення змін - 5920,8802 кг. Джерело фінансування - місцевий бюджет. |
Номер договору про закупівлю: | 21 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 03 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 03 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі товару з урахуванням реальної потреби замовника. Кількість товару після внесення змін - 4894.7982 кг. Джерело фінансування - місцевий бюджет |
Номер договору про закупівлю: | 21 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 29 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 30 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Cторони домовилися продовжити строк дії договору, на строк достатній для проведення процедури закупівлі сиру твердого та сиру кисломолочного на2021р. |
Номер договору про закупівлю: | 21 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 19 січня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 19 січня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Відповідно до ч. 5 ст 36 Закону України "Про публічні закупівлі" № 922- VІІІ від 25.12.2015 (в редації що діяла на момент проведення процедури закупівлі) та п.11.3 укладеного Договору , сторони прийшли згоди доповнити Договір пунктом 3.1.1, в якому зазначено що вартість закупівлі сира твердого та сира кисломолочного на час проведення закупівлі на початку 2021 року визначається в межах 20% вартості Договору та становить 109855,30 грн. без ПДВ. |
Номер договору про закупівлю: | 21 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 7 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 19 березня 2021 |
Дата публікації змін до договору: | 19 березня 2021 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Сторони дійшли згоди зменшити обсяг закупівлі та викласти у новій редакції пункт 3.1.1 Договору «п. 3.1.1. Вартість закупівлі сиру твердого та сиру кисломолочного на час проведення процедури закупівлі на початку 2021 року визначається в межах 20% вартості, передбаченої в п. 3.1. Договору, та становить 109 793,66 грн. (сто дев’ять тисяч сімсот дев’яносто три гривні 66 коп.), без ПДВ." |
Номер договору про закупівлю: | 21 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 8 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |