Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Очікувана вартість
187 296,00 UAH
UA-2020-01-24-001139-b ● 540a3a2505e74258a8d75a1488e2ef58
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Сектор освіти, молоді та спорту Криничанської районної державної адміністрації |
Код ЄДРПОУ: | 02142448 |
Місцезнаходження: | 52300, Україна , Дніпропетровська обл., смт Кринички, вул. Шкільна, 11 |
Контактна особа: |
Валентина Андреевна +380679087780,+380565491678 kraivo@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 24 січня 2020 12:21 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 29 січня 2020 13:30 |
Оскарження умов закупівлі: | до 04 лютого 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 08 лютого 2020 13:30 |
Початок аукціону: | 10 лютого 2020 13:36 |
Очікувана вартість: | 187 296,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 936,48 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1617 кілограми
ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти (ковбаса варена (в/г) - 843,00 кг; сосиски варені (в/г) - 774,00 кг)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
52300, Україна, Дніпропетровська область, За місцезнаходженням навчальних закладів, вул. Шкільна, 11, смт. Кринички, Днепропетровская область, Украина, 52300
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Згідно накладних за фактично поставлений товар. | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
24 січня 2020 12:23 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
24 січня 2020 12:21 |
договір тенд. харчі.docx | |
24 січня 2020 12:21 |
тех. вимоги № 3.doc | |
24 січня 2020 12:21 |
ТД мясопродукти сектор.doc | |
24 січня 2020 12:21 |
додаток №2.docx | |
24 січня 2020 12:21 |
перелік навчальних закладів № 4.doc | |
24 січня 2020 12:21 |
додаток №1.docx |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 10 лютого 2020 14:03
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю "Гарант-2010" |
162 864,90
UAH з ПДВ
|
162 864,90
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Новіков Сергій Миколайович |
185 000,00
UAH з ПДВ
|
185 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Сутисський Дмитро Петрович |
187 205,00
UAH з ПДВ
|
187 205,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю "Гарант-2010" #37276566 |
Переможець |
162 864,90
UAH з ПДВ
|
11 лютого 2020 15:43
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
26 грудня 2020 13:08
|
Електронний підпис | зміни до договору |
26 грудня 2020 13:04
|
1 дог. 87_20.PDF | зміни до договору |
26 грудня 2020 12:50
|
Електронний підпис | укладений |
24 лютого 2020 13:44
|
Договір 87.20 м'ясопродукти.pdf | укладений |
24 лютого 2020 13:39
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 23 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 26 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 87/20 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |