Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
код за ДК 021-2015 - 15110000-2 М’ясо (М’ясо яловичини І ґатунку, філе куряче, стегно куряче, печінка яловича)
Очікувана вартість
463 912,00 UAH
UA-2020-01-22-002312-a ● 9b1739d5b08e4f35a411c65e1fa9273a
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КЗ НВО №25 "ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ, ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНИЙ ЛІЦЕЙ, ЦЕНТР ПОЗАШКІЛЬНОГО ВИХОВАННЯ "ЛІРА" КІРОВОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
Код ЄДРПОУ: | 13745701 |
Місцезнаходження: | 25005, Україна , Кіровоградська обл., м. Кіровоград, вул. Леваневського, 2-Б |
Контактна особа: |
Олена Ютиш +380522345255 nvk25@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 22 січня 2020 16:08 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 28 січня 2020 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 03 лютого 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 07 лютого 2020 00:00 |
Початок аукціону: | 07 лютого 2020 11:32 |
Очікувана вартість: | 463 912,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 463,91 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,10% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
4400 кілограми
код за ДК 021-2015 - 15110000-2 М’ясо (М’ясо яловичини І ґатунку, філе куряче, стегно куряче, печінка яловича)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
25005, Україна, Кіровоградська область, м.Кіровоград, вулиця Леваневського 2-Б
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 10 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
22 січня 2020 16:20 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
22 січня 2020 16:08 |
ТД.doc |
22 січня 2020 16:20 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
22 січня 2020 16:08 |
ТД.doc
|
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2020-01-22-002312-a.c1
Статус:
Відповідь надана
Учасник: ФОП МАЗАРАТІЙ Н. І., Код ЄДРПОУ:2707716424
Дата подання: 28 лютого 2020 10:16
ВИМОГА СКАСУВАТИ РІШЕННЯ ЗАМОВНИКА
ФОП Мазаратій не погоджується з рішенням Замовника, щодо визначення переможцем ФОП Коломінов Антон Олександрович, оскільки пунктом 6 Розділу «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції» передбачено , що « Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі (Додаток 1).
Стегно куряче, свіже, охолоджене (м'ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру -2С до +4С включно). Запах, смак чистий, без сторонніх присмаків і запахів. Пакування транспортування тільки в спеціальних ящиках. Повинно бути добре обезкровлене, без залишків пуху та пір’я, саден, плям. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. Повинна відповідати вимогам ДСТУ ветеринарного законодавства та санітарно – епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісною, розсортованою.
Філе куряче має бути охолоджене. Чисте, без подряпин, розривів, плям, синців рожевого кольору. Смак і запах-без сторонніх присмаків і запахів. Упаковані в ящики з гофрованого картону або пластикові ящики. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Має відповідати ГОСТу, ДСТУ, вимогам санітарної норми в супроводі необхідної нормативної документації»
ФОП Коломінов Антон Олександрович надає у складі пропозиції файл «2.pdf» в якому міститься декларація виробника ПАТ «Миронівська птахофабрика» №КА-56855 видана 04.02.2020 року, де зазначено, що Стегно кур-бр н/ф охол виготовлене за стандартом ТУ 15.1-31398117-001-2003 та філе кур-бр н/ф охол також виготовлене за стандартом ТУ 15.1-31398117-001-2003.
Також у файлі «2.pdf» надано гарантійний лист де зазначено, що Стегно куряче, свіже, відповідає вимогам ДСТУ , а Філе куряче відповідає ГОСТу, ДСТУ
Таким чином ФОП Коломінов Антон Олександрович по- перше пропонує до постачання продукцію, яка не відповідає технічним вимогам замовника, по- друге надає Замовнику недостовірну інформацію гарантуючи що продукція відповідатиме ГОСТам або ДСТУ, при цьому реально продукція відповідає стандартам ТУ У.
ФОП Мазаратій Н.І. вимагає скасувати рішення замовника щодо визначення переможцем ФОП Коломінов Антон Олександрович.
Розгорнути
Згорнути
Стегно куряче, свіже, охолоджене (м'ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру -2С до +4С включно). Запах, смак чистий, без сторонніх присмаків і запахів. Пакування транспортування тільки в спеціальних ящиках. Повинно бути добре обезкровлене, без залишків пуху та пір’я, саден, плям. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. Повинна відповідати вимогам ДСТУ ветеринарного законодавства та санітарно – епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісною, розсортованою.
Філе куряче має бути охолоджене. Чисте, без подряпин, розривів, плям, синців рожевого кольору. Смак і запах-без сторонніх присмаків і запахів. Упаковані в ящики з гофрованого картону або пластикові ящики. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Має відповідати ГОСТу, ДСТУ, вимогам санітарної норми в супроводі необхідної нормативної документації»
ФОП Коломінов Антон Олександрович надає у складі пропозиції файл «2.pdf» в якому міститься декларація виробника ПАТ «Миронівська птахофабрика» №КА-56855 видана 04.02.2020 року, де зазначено, що Стегно кур-бр н/ф охол виготовлене за стандартом ТУ 15.1-31398117-001-2003 та філе кур-бр н/ф охол також виготовлене за стандартом ТУ 15.1-31398117-001-2003.
Також у файлі «2.pdf» надано гарантійний лист де зазначено, що Стегно куряче, свіже, відповідає вимогам ДСТУ , а Філе куряче відповідає ГОСТу, ДСТУ
Таким чином ФОП Коломінов Антон Олександрович по- перше пропонує до постачання продукцію, яка не відповідає технічним вимогам замовника, по- друге надає Замовнику недостовірну інформацію гарантуючи що продукція відповідатиме ГОСТам або ДСТУ, при цьому реально продукція відповідає стандартам ТУ У.
ФОП Мазаратій Н.І. вимагає скасувати рішення замовника щодо визначення переможцем ФОП Коломінов Антон Олександрович.
Рішення замовника: Вимога не задоволена
29 лютого 2020 15:21
Відповідно до пункту 6 розділу Інструкція з підготовки тендерної пропозиції Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі (Додаток 1).
Також, зазначеним пунктом тендерної документації встановлено якісні вимоги до предмета закупівлі, зокрема, що стегно куряче, свіже, охолоджене (м'ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру -2С до +4С включно). Запах, смак чистий, без сторонніх присмаків і запахів. Пакування транспортування тільки в спеціальних ящиках. Повинно бути добре обезкровлене, без залишків пуху та пір’я, саден, плям. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. Повинна відповідати вимогам ДСТУ ветеринарного законодавства та санітарно – епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісною, розсортованою.
Філе куряче має бути охолоджене. Чисте, без подряпин, розривів, плям, синців рожевого кольору. Смак і запах-без сторонніх присмаків і запахів. Упаковані в ящики з гофрованого картону або пластикові ящики. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Має відповідати ГОСТу, ДСТУ, вимогам санітарної норми в супроводі необхідної нормативної документації.
Окрім того, вказаним пунктом тендерної документації встановлена вимога щодо надання Учасниками у складі тендерних пропозицій гарантійних листів по кожному вищевказаному пункту окремо. Таким чином, гарантійний лист, що надано учасником ФОП Коломінов А.О. у файлі «2.pdf» тендерним комітетом розглянуто як підтвердження виконання вимог тендерної документації.
Щодо відповідності товару, що пропонується до постачання, звертаємо вашу увагу на те, що вимогами тендерної документації не встановлено виключного переліку документів підтвердження відповідності товару, що закуповується технічним, якісним та іншим вимогам до предмету закупівлі. Окрім того, відповідно до Закону України «Про стандартизацію», технічні умови (ТУ) – це документ, який встановлює технічні вимоги, яким повинні відповідати продукція й відповідно до зазначеного закону технічні умови можуть вважатись стандартом, частиною стандарту або окремим документом. З урахуванням зазначеного, а також того, що учасником ФОП Коломіновим А.О., надано документальне підтвердження якості товару, що пропонується до постачання відповідно до ТУ У 15.1-31398117-001-2003, який внесено до Головного фонду технічних умов України та бази даних «ТУ України», які веде ДП «Укрметртестстандарт», учасником закупівлі ФОП Коломіновим А.О. повністю виконано вимоги тендерної документації у зв’язку з чим відсутні підстави для відхилення його тендерної пропозиції.
Також, зазначеним пунктом тендерної документації встановлено якісні вимоги до предмета закупівлі, зокрема, що стегно куряче, свіже, охолоджене (м'ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру -2С до +4С включно). Запах, смак чистий, без сторонніх присмаків і запахів. Пакування транспортування тільки в спеціальних ящиках. Повинно бути добре обезкровлене, без залишків пуху та пір’я, саден, плям. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. Повинна відповідати вимогам ДСТУ ветеринарного законодавства та санітарно – епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісною, розсортованою.
Філе куряче має бути охолоджене. Чисте, без подряпин, розривів, плям, синців рожевого кольору. Смак і запах-без сторонніх присмаків і запахів. Упаковані в ящики з гофрованого картону або пластикові ящики. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається у упаковку, повинне бути маркування. Має відповідати ГОСТу, ДСТУ, вимогам санітарної норми в супроводі необхідної нормативної документації.
Окрім того, вказаним пунктом тендерної документації встановлена вимога щодо надання Учасниками у складі тендерних пропозицій гарантійних листів по кожному вищевказаному пункту окремо. Таким чином, гарантійний лист, що надано учасником ФОП Коломінов А.О. у файлі «2.pdf» тендерним комітетом розглянуто як підтвердження виконання вимог тендерної документації.
Щодо відповідності товару, що пропонується до постачання, звертаємо вашу увагу на те, що вимогами тендерної документації не встановлено виключного переліку документів підтвердження відповідності товару, що закуповується технічним, якісним та іншим вимогам до предмету закупівлі. Окрім того, відповідно до Закону України «Про стандартизацію», технічні умови (ТУ) – це документ, який встановлює технічні вимоги, яким повинні відповідати продукція й відповідно до зазначеного закону технічні умови можуть вважатись стандартом, частиною стандарту або окремим документом. З урахуванням зазначеного, а також того, що учасником ФОП Коломіновим А.О., надано документальне підтвердження якості товару, що пропонується до постачання відповідно до ТУ У 15.1-31398117-001-2003, який внесено до Головного фонду технічних умов України та бази даних «ТУ України», які веде ДП «Укрметртестстандарт», учасником закупівлі ФОП Коломіновим А.О. повністю виконано вимоги тендерної документації у зв’язку з чим відсутні підстави для відхилення його тендерної пропозиції.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 07 лютого 2020 12:05
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП МАЗАРАТІЙ Н. І. |
423 072,00
UAH з ПДВ
|
382 390,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Сорокун Володимир Васильович |
448 000,00
UAH з ПДВ
|
382 400,00
UAH з ПДВ
|
Немає |
ТОВ "МАРІ ФУДС" |
444 400,00
UAH з ПДВ
|
444 400,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Коломінов Антон Олександрович |
459 800,00
UAH з ПДВ
|
459 800,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ФОП МАЗАРАТІЙ Н. І. #2707716424 |
Відхилено |
382 390,00
UAH з ПДВ
|
19 лютого 2020 19:04
|
Учасник знаходиться у зведених
відомостях АМКУ |
ФОП Сорокун Володимир Васильович #3198104373 |
Відхилено |
382 400,00
UAH з ПДВ
|
19 лютого 2020 19:06
|
|
ТОВ "МАРІ ФУДС" #41644375 |
Відхилено |
444 400,00
UAH з ПДВ
|
19 лютого 2020 19:09
|
Учасник знаходиться у зведених
відомостях АМКУ |
ФОП Коломінов Антон Олександрович #3412002330 |
Переможець |
459 800,00
UAH з ПДВ
|
19 лютого 2020 19:12
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
28 грудня 2020 09:49
|
Електронний підпис | зміни до договору |
28 грудня 2020 09:46
|
sndt93ab.pdf | зміни до договору |
28 грудня 2020 09:45
|
Електронний підпис | зміни до договору |
28 грудня 2020 09:44
|
sndt5b32.pdf | зміни до договору |
28 грудня 2020 09:43
|
Електронний підпис | зміни до договору |
06 листопада 2020 15:03
|
sndt95c5.pdf | зміни до договору |
06 листопада 2020 15:01
|
Електронний підпис | зміни до договору |
05 червня 2020 13:53
|
sndteb62.pdf | зміни до договору |
05 червня 2020 13:52
|
Електронний підпис | укладений |
02 березня 2020 17:10
|
Договір на поставку.pdf | укладений |
02 березня 2020 17:09
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 04 червня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 05 червня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягу закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 31 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 06 листопада 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 06 листопада 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення потреби на товар в зв*язку з карантином. |
Номер договору про закупівлю: | 31 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 08 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 28 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення суми бюджетних призначень в зв*язку з карантину |
Номер договору про закупівлю: | 31 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 16 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 28 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення суми призначень в зв*язку з карантином |
Номер договору про закупівлю: | 31 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |