Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Сосиски вищого гатунку (ДК 021:2015 15130000-8)
Очікувана вартість
42 000,00 UAH
UA-2020-01-22-001067-b ● e3106d6ea38946598dc7cd87f58aeffa
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Київська міська туберкульозна лікарня №1 з диспансерним відділенням |
Код ЄДРПОУ: | 01993960 |
Місцезнаходження: | 02091, Украина , м. Київ обл., м.Київ, ХАРКІВСЬКЕ ШОСЕ, будинок 121/3 |
Контактна особа: |
Тетяна Недовба +380445607817 kmtl_t@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 22 січня 2020 13:24 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 23 січня 2020 14:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 24 січня 2020 14:00 |
Початок аукціону: | 27 січня 2020 13:16 |
Очікувана вартість: | 42 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 210,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти
Сосиски Вищого ґатунок з м’яса свинини та яловичини, не більше 28% жиру.
Склад: яловичина, свинина, натуральні спеції. Енергетична цінність – 234,5 ккал. Термін зберігання при температурі t від 0 до +6 °С та відносній вологості повітря 75-78% ― не більше 10 діб.
Середня вага виробу має дути 0,05 кг
Фарш у сосисках має бути однорідним На розрізі сосиски мають мати рожевий або світло-рожевий фарш, однорідний, рівномірно перемішаний. Консистенція сосисок повинна бути ніжною і соковитою, а запах і смак - властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів. Смак — у міру солоний, без стороннього присмаку і запаху.
Термін придатності не більше 25 діб при температурі зберігання від 0 оС до +6 оС .
На упаковці повинен бути ярлик із зазначенням виробника, терміну виготовлення і придатності, маси ( до 2,5 кг), данні повинні збігатися з посвідчення про якість. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Без ГМО.
Розгорнути
Згорнути
Склад: яловичина, свинина, натуральні спеції. Енергетична цінність – 234,5 ккал. Термін зберігання при температурі t від 0 до +6 °С та відносній вологості повітря 75-78% ― не більше 10 діб.
Середня вага виробу має дути 0,05 кг
Фарш у сосисках має бути однорідним На розрізі сосиски мають мати рожевий або світло-рожевий фарш, однорідний, рівномірно перемішаний. Консистенція сосисок повинна бути ніжною і соковитою, а запах і смак - властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів. Смак — у міру солоний, без стороннього присмаку і запаху.
Термін придатності не більше 25 діб при температурі зберігання від 0 оС до +6 оС .
На упаковці повинен бути ярлик із зазначенням виробника, терміну виготовлення і придатності, маси ( до 2,5 кг), данні повинні збігатися з посвідчення про якість. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Без ГМО.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
300 кілограми
Сосиски Вищого ґатунок
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
02091, Україна, м. Київ, Київ, Харківське шосе 121/3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 лютого 2020
—
30 червня 2020
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 14 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
22 січня 2020 13:25 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
22 січня 2020 13:24 |
1 ДОГОВІР продукти харчування.doc | |
22 січня 2020 13:24 |
5 Сосиски.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Ситарь В.В. #3068701877 |
Переможець |
22 500,00
UAH з ПДВ
|
29 січня 2020 15:07
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
17 грудня 2020 15:16
|
Сосиски Ситарь.pdf | укладений |
03 лютого 2020 12:05
|