Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських
Очікувана вартість
7 365,60 UAH
UA-2020-01-21-003475-a ● 0cfb1e4c529b4a74abc4cdbd534a8376
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) №21 "СОНЕЧКО" ЖОВТОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 33809366 |
Місцезнаходження: | 52207, Україна , Дніпропетровська обл., м. Жовті Води , вул. Франка, буд. 28 |
Контактна особа: |
Олена Овсепян +380959398897 zdo21zv@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 21 січня 2020 17:01 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 24 січня 2020 18:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 28 січня 2020 18:00 |
Початок аукціону: | 29 січня 2020 15:45 |
Очікувана вартість: | 7 365,60 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 36,83 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15820000-2: Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
198 кілограми
Печиво
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
52207, Україна, Дніпропетровська область, м. Жовті Води, вул. Франка, 28
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15820000-2 — Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 20 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
21 січня 2020 17:02 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
21 січня 2020 17:01 |
Оголошення.docx | |
21 січня 2020 17:01 |
Додаток 2 .docx | |
21 січня 2020 17:01 |
Додаток 1(технічні таякісні характеристики).docx | |
21 січня 2020 17:01 |
Додаток 3.docx | |
21 січня 2020 17:01 |
Додаток 4 проект печиво.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
КОВКІНА ОКСАНА ОЛЕКСІЇВНА #3142113982 |
Переможець |
5 862,78
UAH з ПДВ
|
30 січня 2020 13:22
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 листопада 2020 10:17
|
ДУ №3 до дог.№16-03-7.pdf | зміни до договору |
12 листопада 2020 10:16
|
Електронний підпис | зміни до договору |
19 серпня 2020 15:53
|
Дод. угода печиво.pdf | укладений |
19 серпня 2020 15:52
|
Дод. угода печиво.pdf | зміни до договору |
19 серпня 2020 15:50
|
Електронний підпис | укладений |
04 лютого 2020 16:47
|
Печиво.pdf | укладений |
04 лютого 2020 16:46
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 19 серпня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 19 серпня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 16-03/7 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 12 листопада 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 12 листопада 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 16-03/7 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |