Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М’ясо (м’ясо свинина свіжоморожене, м’ясо яловичина свіжоморожене, філе курине свіжоморожене)
Очікувана вартість
180 000,00 UAH
UA-2020-01-21-000684-a ● ecfc61281e09486d8a940f658f012e96
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
21 січня 2020
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальний заклад Київської обласної ради "Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр" |
Код ЄДРПОУ: | 22201897 |
Місцезнаходження: | 09100, Україна , Київська обл., місто Біла Церква, бульвар Олександрійський, 90 |
Контактна особа: |
Тетяна Шимченко +380976752356 huawei.fox.ua@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1500 кілограми
М’ясо (м’ясо свинина свіжоморожене, м’ясо яловичина свіжоморожене, філе курине свіжоморожене)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
09100, Україна, Київська область, м.Біла Церква, Бульвар Олександрійський, 90
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
20 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 3 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
21 січня 2020 12:36 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Діптан Олександр Васильович #218521515231 |
Переможець |
180 000,00
UAH
|
21 січня 2020 12:36
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
21 січня 2020 12:41
|
мясо.pdf | укладений |
21 січня 2020 12:39
|