Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Філе куряче
Очікувана вартість
97 760,00 UAH
UA-2020-01-17-000803-c ● bfbfe5eaff1f4ae39af3efee6d8f86b9
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Бурштинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Бурштинської міської ради Івано-Франківської області |
Код ЄДРПОУ: | 23804787 |
Місцезнаходження: | 77111, Україна , Івано-Франківська обл., Бурштин, Коновальця , будинок 1 |
Контактна особа: |
Королишин Тетяна Михайлівна 380976650307 hladir2013@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 17 січня 2020 12:08 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 22 січня 2020 19:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 24 січня 2020 20:00 |
Очікувана вартість: | 97 760,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 955,20 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 2,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Курятина • Термічний станЛегкозаморожене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після заморожування внутрішню температуру від -1,5С до -12С), Підморожене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після заморожування внутрішню температуру від -2С до -3С ), Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно) • Зовнішній вигляд без згустків крові, з чистою поверхнею, без залишків кишечника та репродуктивних органів всередині, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу, з повністю видаленим оперінням, добре знекровлені, без переломів стегнових кісток Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини». - , Учасник повинен предявити відповідні документи в ел.пропозиції, які засвідчують вище вказане. місце, кількість, обсяг поставки товарів (надання послуг, виконання робіт): Івано-Франківська область, м.Бурштин,
Розгорнути
Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1040 кілограми
Філе куряче
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
77111, Україна, Івано-Франківська область, Бурштин, Коновальця 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
27 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 15 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
22 січня 2020 16:20 |
вимоги до учасника.docx |
22 січня 2020 16:20 |
Договір проект.docx |
22 січня 2020 16:20 |
Форма пропозиції (2).docx |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Сенчина Тетяна Мирославівна #2413701704 |
Переможець |
97 760,00
UAH з ПДВ
|
27 січня 2020 14:04
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
24 грудня 2020 08:29
|
ДУ 13 3.pdf | зміни до договору |
24 грудня 2020 08:27
|
Електронний підпис | зміни до договору |
22 липня 2020 10:24
|
ду 13.pdf | зміни до договору |
22 липня 2020 10:22
|
дог 12.pdf | укладений |
30 січня 2020 18:30
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 21 липня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 22 липня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 13 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 13|1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 22 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 24 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 13 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 13/3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |