Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Філе куряче (охолоджене)
Очікувана вартість
95 000,00 UAH
UA-2020-01-13-002369-c ● 628f30d704974a6185a3652b2b11a6cd
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Бурштинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Бурштинської міської ради Івано-Франківської області |
Код ЄДРПОУ: | 23804770 |
Місцезнаходження: | 77111, Україна , Івано-Франківська обл., Бурштин, вулиця Січових Стрільців, будинок 18 |
Контактна особа: |
Бойчук Наталія 380989214698 buxzosh2@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 13 січня 2020 17:03 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 16 січня 2020 17:30 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 20 січня 2020 18:00 |
Очікувана вартість: | 95 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 950,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
870 кілограми
Філе куряче (охолоджене)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
77111, Україна, Івано-Франківська область, Бурштин, Січових Стрільців, 18
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Філе куряче Курятина • Термічний стан охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно) • Зовнішній вигляд без згустків крові, з чистою поверхнею, без залишків кишечника та репродуктивних органів всередині, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу, з повністю видаленим оперінням, добре знекровлені, без переломів стегнових кісток | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
13 січня 2020 17:07 |
Форма пропозиції.docx |
13 січня 2020 17:07 |
Технічні вимоги.docx |
13 січня 2020 17:07 |
вимоги до учаника.docx |
13 січня 2020 17:05 |
Проект договору.docx |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Сенчина Тетяна Мирославівна #2413701704 |
Переможець |
82 650,00
UAH з ПДВ
|
21 січня 2020 19:04
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
29 грудня 2020 22:55
|
Додаткова угода №5-1.pdf | зміни до договору |
29 грудня 2020 22:53
|
Договір №5 Філе куряче.pdf | укладений |
27 січня 2020 20:25
|