Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо (яловичина 1 ґатунку заморожена; свинина заморожена: сало, лопатка, шийна частина, корейка (биток); м’ясо свійської птиці охолоджене: стегно, тушка, філе, окорок курчат-бройлерів, філе індички; потрухи яловичі заморожені: язик, печінка, серце)
Очікувана вартість
2 030 000,00 UAH
UA-2020-01-13-000263-b ● e7fa3a5b320c497594fd7b3ce3b58b6c
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Київський національний торговельно-економічний університет |
Код ЄДРПОУ: | 01566117 |
Вебсайт: | https://www.knteu.kiev.ua |
Місцезнаходження: | 02156, Україна , Київська обл., Київ, м. Київ, вул. Кіото, 19 |
Контактна особа: |
Коваль Ганна Миколаївна +380445314839 KOVAL@KNTEU.KIEV.UA |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 13 січня 2020 14:32 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 21 січня 2020 17:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 27 січня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 31 січня 2020 17:00 |
Початок аукціону: | 03 лютого 2020 12:57 |
Очікувана вартість: | 2 030 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 10 150,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
яловичина 1 ґатунку заморожена; свинина заморожена: сало, лопатка, шийна частина, корейка (биток); м’ясо свійської птиці охолоджене: стегно, тушка, філе, окорок курчат-бройлерів, філе індички; потрухи яловичі заморожені: язик, печінка, серце
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
800 кг
Яловичина 1 ґатунку заморожена (напівфабрикат м’якушевий)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кг
Сало ковбасне заморожене (шпик боковий)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1815 кг
Лопатка свиняча заморожена (напівфабрикат м’якушевий)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
700 кг
Шийна частина свиняча заморожена (напівфабрикат м’якушевий)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1800 кг
Корейка (биток) свиняча заморожена (напівфабрикат м’якушевий)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
3050 кг
Стегно курчат-бройлерів охолоджене (напівфабрикат натуральний)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кг
Тушка курчат-бройлерів 1 категорії охолоджена (напівфабрикат натуральний)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
9900 кг
Філе курчат-бройлерів охолоджене (напівфабрикат м’якушевий)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
900 кг
Окорок курчат-бройлерів охолоджений (напівфабрикат натуральний)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
20 кг
Філе індички охолоджене (напівфабрикат м’якушевий)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кг
Язик яловичий заморожений
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
295 кг
Печінка яловича заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кг
Серце яловиче заморожене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2020
—
25 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Розрахунки за кожну партію поставленого Товару здійснюються згідно Договору протягом 14 (чотирнадцяти) банківських днів з моменту поставки Товару, на підставі накладної або товарно-транспортної накладної шляхом безготівкового перерахунку коштів на поточний рахунок Продавця згідно з його реквізитами, вказаними в Договорі, за умови наявності бюджетного фінансування | Пiсляоплата | 14 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
13 січня 2020 14:34 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
13 січня 2020 14:29 |
ТД М'ясо 13.01.2020.doc | |
13 січня 2020 14:29 |
Додаток 5 Проект договору 13.01.2020.docx |
13 січня 2020 14:34 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
13 січня 2020 14:29 |
ТД М'ясо 13.01.2020.doc
|
|||
13 січня 2020 14:29 |
Додаток 5 Проект договору 13.01.2020.docx
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 03 лютого 2020 13:36
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
Фізична особа-підприємець Випущенко Людмила Миколаївна |
1 683 897,00
UAH з ПДВ
|
1 467 200,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ "Ольвія-1" |
1 638 656,10
UAH з ПДВ
|
1 492 999,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ "Е.М. ПЛЮС" |
2 026 257,05
UAH з ПДВ
|
1 493 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП МАЗАРАТІЙ Н. І. |
1 824 113,40
UAH з ПДВ
|
1 494 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ "ТД "УКРАЇНСЬКІ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ" |
1 975 723,00
UAH з ПДВ
|
1 599 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
Фізична особа-підприємець Випущенко Людмила Миколаївна #3087506383 |
Відхилено |
1 467 200,00
UAH з ПДВ
|
07 лютого 2020 17:18
|
|
ТОВ "Ольвія-1" #36060635 |
Відхилено |
1 492 999,00
UAH з ПДВ
|
11 лютого 2020 17:08
|
|
ТОВ "Е.М. ПЛЮС" #39416303 |
Відхилено |
1 493 000,00
UAH з ПДВ
|
13 лютого 2020 10:09
|
|
ФОП МАЗАРАТІЙ Н. І. #2707716424 |
Переможець |
1 494 000,00
UAH з ПДВ
|
19 лютого 2020 16:03
|
Учасник знаходиться у зведених
відомостях АМКУ |
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
01 січня 2021 15:09
|
Електронний підпис | зміни до договору |
24 грудня 2020 17:46
|
дод. угода 24.12.2020 №806 (1) (1).pdf | зміни до договору |
24 грудня 2020 17:46
|
протокол 24.12.2020 №122 (1) (1).pdf | зміни до договору |
24 грудня 2020 17:46
|
Електронний підпис | зміни до договору |
30 жовтня 2020 16:02
|
дод. угода 30.10.2020 №614 (1).pdf | зміни до договору |
30 жовтня 2020 16:01
|
протокол 30.10.2020 №107 (1).pdf | зміни до договору |
30 жовтня 2020 16:01
|
Електронний підпис | зміни до договору |
12 серпня 2020 17:06
|
дод. угода 12.08.2020 №492 (1).pdf | зміни до договору |
12 серпня 2020 17:06
|
протокол 12.08.2020 №95 (1).pdf | зміни до договору |
12 серпня 2020 17:06
|
Електронний підпис | зміни до договору |
28 травня 2020 13:38
|
протокол 28.05.2020 №85 (1).pdf | зміни до договору |
28 травня 2020 13:38
|
дод. угода 28.05.2020 №389 (1).pdf | зміни до договору |
28 травня 2020 13:38
|
Електронний підпис | укладений |
06 березня 2020 15:20
|
договір 06.03.2020 №267.pdf | укладений |
06 березня 2020 15:20
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 28 травня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 28 травня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі за договором від 06.03.2020 №267 по предмету закупівлі ДК 021:2015 код 15110000-2 М'ясо (яловичина 1 ґатунку заморожена; свинина заморожена: сало, лопатка, шийна частина, корейка (биток); м’ясо свійської птиці охолоджене: стегно, тушка, філе, окорок курчат-бройлерів, філе індички; потрухи яловичі заморожені: язик, печінка, серце) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 11.03.2020 № 211, наказу Міністерства освіти і науки України «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19» від 16.03.2020 № 406, наказу КНТЕУ «Про організацію проведення освітнього процесу в дистанційній формі навчання» від 27.03.2020 № 980, згідно з п. 1 ч. 5 ст. 41 Закону України "Про публічні закупівлі" та відповідно до п. 9.2 ч. 9 Договору про закупівлю від 06.03.2020 №267 |
Номер договору про закупівлю: | 267 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 389 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 12 серпня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 12 серпня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Затвердити зменшення обсягів закупівлі за договором від 06.03.2020 № 267 по предмету закупівлі ДК 021:2015 код 15110000-2 М'ясо (яловичина 1 ґатунку заморожена; свинина заморожена: сало, лопатка, шийна частина, корейка (биток); м’ясо свійської птиці охолоджене: стегно, тушка, філе, окорок курчат-бройлерів, філе індички; потрухи яловичі заморожені: язик, печінка, серце) з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника відповідно до п.1 ч. 5 ст. 41 Закону України «Про публічні закупівлі» та відповідно до п. 9.2. ч. 9 Договору про закупівлю від 06.03.2020 № 267 |
Номер договору про закупівлю: | 267 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 492 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 30 жовтня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 30 жовтня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Затвердити збільшення ціни за одиницю товару у межах від 9,85 % до 9, 92 % за договором від 06.03.2020 № 267 по предмету закупівлі ДК 021:2015 код 15110000-2 М'ясо (яловичина 1 ґатунку, заморожена; свинина заморожена: сало, лопатка, шийна частина, корейка (биток); м'ясо свійської птиці охолоджене: стегно, тушка філе, окорок курчат-бройлерів, філе індички; потрухи яловичі заморожені: язик, печінка, серце) відповідно до п. 2 ч. 5 ст. 41 Закону України «Про публічні закупівлі» та відповідно до п. 9.3. ч. 9 Договору про закупівлю від 06.03.2020 № 267 |
Номер договору про закупівлю: | 267 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 614 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 24 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 24 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | На підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, наказу Міністерства освіти і науки України «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19» від 16.03.2020 № 406, відповідно до п. 1 ч. 5 ст. 41 Закону України «Про публічні закупівлі» та відповідно до п. 9.2 ч. 9 Договору від 06.03.2020 № 267 затвердити зменшення обсягів закупівлі за договором від 06.03.2020 № 267 по предмету закупівлі ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо (яловичина 1 ґатунку заморожена; свинина заморожена: сало, лопатка, шийна частина, корейка (биток); м’ясо свійської птиці охолоджене: стегно, тушка, філе, окорок курчат-бройлерів, філе індички; потрухи яловичі заморожені: язик, печінка, серце) |
Номер договору про закупівлю: | 267 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 806 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |