Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо
Очікувана вартість
623 881,00 UAH
UA-2020-01-11-001261-c ● 04bbb54b0ca44e248843d55dd836e42c
Відкриті торги
Завершена
Наявні запитання/вимоги без відповіді
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області |
Код ЄДРПОУ: | 02143040 |
Місцезнаходження: | 10003, Україна , Житомирська обл., м. Житомир, вул. Лесі Українки, 1 |
Контактна особа: |
Жанна Броницька +380971220537 ztprodukty@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 11 січня 2020 14:51 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 16 січня 2020 15:30 |
Оскарження умов закупівлі: | до 22 січня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 26 січня 2020 15:30 |
Початок аукціону: | 27 січня 2020 15:43 |
Очікувана вартість: | 623 881,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 3 200,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,51% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
3402 кілограм
М'ясо (М’ясо яловичини заморожене)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
3594 кілограм
М'ясо (Тушки курей заморожені)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Джерело фінансування - кошти місцевого бюджету | Пiсляоплата | 60 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
11 січня 2020 14:52 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
11 січня 2020 14:51 |
Адреси поставки.doc | |
11 січня 2020 14:51 |
мясо.doc |
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2020-01-11-001261-c.a1
Статус:
Очікує розгляду
Учасник: ТОВ Т.В.К.Сервіс, Код ЄДРПОУ:34586472
Дата подання: 10 лютого 2020 16:07
Учасник (ТОВ «Т.В.К.Сервіс») вимагає тендерний комітет відділу освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області переглянути своє рішення (протокол № 29 від 31.01.2020 року)
Учасник (ТОВ «Т.В.К.Сервіс») вимагає тендерний комітет відділу освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області переглянути своє рішення (протокол № 29 від 31.01.2020 року) про підтвердження переможцем на закупівлю ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо яловичини заморожене, тушки курей заморожені ФОП Новиченко Р.М., оскільки Учасник не відповідає вимогам Замовника з наступних підстав:
В Додатку 4 до тендерної документації Замовник вимагає: Копії відповідних документів, які підтверджують, що потужність постачальника пройшла державну реєстрацію або отримала експлуатаційний дозвіл у відповідності до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Учасник ФОП Новиченко Р.М. у складі своєї тендерної пропозиції не надав експлуатаційний дозвіл для оператора ринку, який передбачає види господарської діяльності з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження. Учасник ФОП Новиченко Р.М. надав Витяг з наказу про державну реєстрацію потужностей (Діяльність пов’язана з харчовими продуктами, які не потребують дотримання температурного режиму та можуть зберігатися при температурі вище 10 градусів С і залишають придатними для споживання людиною), про що чітко зазначено у Витягу з наказу № 163-ОД від 05.02.2019 року про державну реєстрацію потужностей. Такий Витяг з наказу не передбачає виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження, що не відповідає предмету закупівлі.
Предметом закупівлі Замовника були продукти харчування тваринного походження (Тушки курей заморожені, М’ясо яловичини заморожене), які потребують спеціальних умов зберігання. Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» передбачено, що оператори потужностей для здійснення зберігання та/або виробництва продуктів тваринного походження зобов’язані отримати експлуатаційний дозвіл.
У відповідності до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» Учасник мав надати Експлуатаційний дозвіл на зберігання та/або виробництво харчових продуктів тваринного походження (Тушки курей заморожені, М’ясо яловичини заморожене).
Отже, потужності оператора ринку (учасника ФОП Новиченко Р.М.) не відповідають предмету закупівлі.
Розгорнути
Згорнути
В Додатку 4 до тендерної документації Замовник вимагає: Копії відповідних документів, які підтверджують, що потужність постачальника пройшла державну реєстрацію або отримала експлуатаційний дозвіл у відповідності до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Учасник ФОП Новиченко Р.М. у складі своєї тендерної пропозиції не надав експлуатаційний дозвіл для оператора ринку, який передбачає види господарської діяльності з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження. Учасник ФОП Новиченко Р.М. надав Витяг з наказу про державну реєстрацію потужностей (Діяльність пов’язана з харчовими продуктами, які не потребують дотримання температурного режиму та можуть зберігатися при температурі вище 10 градусів С і залишають придатними для споживання людиною), про що чітко зазначено у Витягу з наказу № 163-ОД від 05.02.2019 року про державну реєстрацію потужностей. Такий Витяг з наказу не передбачає виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження, що не відповідає предмету закупівлі.
Предметом закупівлі Замовника були продукти харчування тваринного походження (Тушки курей заморожені, М’ясо яловичини заморожене), які потребують спеціальних умов зберігання. Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» передбачено, що оператори потужностей для здійснення зберігання та/або виробництва продуктів тваринного походження зобов’язані отримати експлуатаційний дозвіл.
У відповідності до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» Учасник мав надати Експлуатаційний дозвіл на зберігання та/або виробництво харчових продуктів тваринного походження (Тушки курей заморожені, М’ясо яловичини заморожене).
Отже, потужності оператора ринку (учасника ФОП Новиченко Р.М.) не відповідають предмету закупівлі.
Рішення замовника: Очікується
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 27 січня 2020 16:10
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП Новиченко Р.М. |
623 880,00
UAH з ПДВ
|
550 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Борисюк. М.Г. |
554 950,00
UAH з ПДВ
|
554 950,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ Т.В.К.Сервіс |
611 056,80
UAH з ПДВ
|
599 999,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Новиченко Р.М. #3058100974 |
Рішення скасоване |
550 000,00
UAH з ПДВ
|
11 лютого 2020 15:51
|
ФОП Новиченко Р.М. #3058100974 |
Відхилено |
550 000,00
UAH з ПДВ
|
11 лютого 2020 15:53
|
ФОП Борисюк. М.Г. #2982709350 |
Відхилено |
554 950,00
UAH з ПДВ
|
12 лютого 2020 16:21
|
ТОВ Т.В.К.Сервіс #34586472 |
Переможець |
599 999,00
UAH з ПДВ
|
14 лютого 2020 12:20
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
24 грудня 2020 10:38
|
Електронний підпис | зміни до договору |
24 грудня 2020 10:37
|
догов26_ду3.pdf | зміни до договору |
24 грудня 2020 10:35
|
Електронний підпис | зміни до договору |
02 листопада 2020 12:14
|
догов26_ду2.pdf | зміни до договору |
02 листопада 2020 12:13
|
Електронний підпис | зміни до договору |
09 жовтня 2020 10:06
|
м'ясо угода.pdf | зміни до договору |
09 жовтня 2020 10:05
|
Електронний підпис | укладений |
03 березня 2020 14:26
|
догов26.pdf | укладений |
03 березня 2020 14:24
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 09 жовтня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 09 жовтня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару не більше, ніж на 10% у зв'язку коливанням ціни такого товару на ринку, за умови, що зазначена зміна не призводить до збільшення суми, визначеної в договорі |
Номер договору про закупівлю: | 26 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 02 листопада 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 02 листопада 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару не більше ніж на 10 відсотків у разі коливання ціни такого товару на ринку, за умови, що зазначена зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі |
Номер договору про закупівлю: | 26 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 23 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 24 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 26 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |