Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М’ясопродукти (Сосиски молочні «Ятрань» в/г у кількості 250кг, ковбаса напівкопчена «Ятрань» в/г у кількості 600кг, фарш м’ясний яловичий у кількості 600кг)
Очікувана вартість
158 756,00 UAH
UA-2020-01-09-001866-c ● 60ccf937dffb46049625a20f05fccaa9
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» |
Код ЄДРПОУ: | 37308938 |
Вебсайт: | http://example.com |
Місцезнаходження: | 03040, Україна , Київська обл., Київ, вул. Маричанська, 4 |
Контактна особа: |
Новак Алла Олександрівна 380442571105 krvpub1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 09 січня 2020 16:56 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 14 січня 2020 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 17 січня 2020 18:00 |
Очікувана вартість: | 158 756,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 793,78 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти
Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам.
1. Сосиски молочні «Ятрань» в/г у кількості 250 кг
Склад :свинина напівжирна, яловичина вищого сорту, порошок яєчний, молоко сухе, сіль; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки.
Продукт не містить ГМО.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4436:2005 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб.
2. Ковбаса напівкопчена «Ятрань» в/г у кількості 600 кг
Склад :свинина напівжирна, яловичина 1 сорту, шпік, сіль, спеції; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки. Продукт не містить ГМО.
Оцінка якості : згідно з ДСТУ 4427:2005 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб.
3. Фарш м’ясний яловичий у кількості 600 кг
Зовнішний вигляд: однорідна маса без кісток, хрящів, сухожилок, грубої сполучної
тканини, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям, рожевого або світло
рожевого кольору.
Запах і смак повинні бути властиві цьому виду продукту, з ароматом прянощів, без
стороннього запаху та присмаку.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4670:2006 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
Розгорнути
Згорнути
1. Сосиски молочні «Ятрань» в/г у кількості 250 кг
Склад :свинина напівжирна, яловичина вищого сорту, порошок яєчний, молоко сухе, сіль; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки.
Продукт не містить ГМО.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4436:2005 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб.
2. Ковбаса напівкопчена «Ятрань» в/г у кількості 600 кг
Склад :свинина напівжирна, яловичина 1 сорту, шпік, сіль, спеції; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки. Продукт не містить ГМО.
Оцінка якості : згідно з ДСТУ 4427:2005 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб.
3. Фарш м’ясний яловичий у кількості 600 кг
Зовнішний вигляд: однорідна маса без кісток, хрящів, сухожилок, грубої сполучної
тканини, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям, рожевого або світло
рожевого кольору.
Запах і смак повинні бути властиві цьому виду продукту, з ароматом прянощів, без
стороннього запаху та присмаку.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4670:2006 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1450 кілограми
М’ясопродукти (Сосиски молочні «Ятрань» в/г у кількості 250кг, ковбаса напівкопчена «Ятрань» в/г у кількості 600кг, фарш м’ясний яловичий у кількості 600кг)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна,9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
28 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
09 січня 2020 17:00 |
Проєкт ДОГОВОРУ.docx |
09 січня 2020 17:00 |
ДКТ.doc |
09 січня 2020 17:00 |
оголошення.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Переможець |
155 166,00
UAH з ПДВ
|
22 січня 2020 15:41
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
08 грудня 2020 18:05
|
Додаткова угода №1 до договору 536 м'ясопродукти.pdf | зміни до договору |
08 грудня 2020 17:59
|
Договір 536.pdf | укладений |
28 січня 2020 17:07
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 02 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 08 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Загальна сума цього Договору №536 від 28.01.2020р. поставки товарів зменшилась на 122028 грн. 66 коп. (сто двадцять дві тисячі двадцять вісім грн. 66 коп.) і визначається в розмірі 33137 грн. 34 коп. (тридцять три тисячі сто тридцять сім грн. 34 коп.) |
Номер договору про закупівлю: | №536 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |