Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М’ясо, (Філе куряче охолоджене у кількості 798 кг, яловичина задня тазова частина напівфабрикат у кількості 1000 кг)
Очікувана вартість
199 820,00 UAH
UA-2020-01-03-000607-c ● d4be7cc68fbf4b17b94e254fd93c0ad8
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» |
Код ЄДРПОУ: | 37308938 |
Вебсайт: | http://example.com |
Місцезнаходження: | 03040, Україна , Київська обл., Київ, вул. Маричанська, 4 |
Контактна особа: |
Новак Алла Олександрівна 380442571105 krvpub1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 03 січня 2020 16:57 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 10 січня 2020 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 15 січня 2020 18:00 |
Початок аукціону: | 16 січня 2020 14:35 |
Очікувана вартість: | 199 820,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 999,10 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам.
1. Філе куряче охолоджене
Термічний стан: Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно).
Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу.
Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 3143-2013 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
2. Яловичина задня тазова частина напівфабрикат
Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ДСТУ, ГОСТ).
Термічний стан: Охолоджене.
Зовнішній вигляд: поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення.
Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках.
Оцінка якості: м'ясо без великої кількості жиру, без кісток, хрящів, суглобів. М'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах властивий яловичині, без ознак псування.
Температура яловичини в товщі м’язів - від 0 °С до плюс 4 С.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4589:2006 та/або ДСТУ 6030:2008 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Розгорнути
Згорнути
1. Філе куряче охолоджене
Термічний стан: Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно).
Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу.
Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 3143-2013 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
2. Яловичина задня тазова частина напівфабрикат
Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ДСТУ, ГОСТ).
Термічний стан: Охолоджене.
Зовнішній вигляд: поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення.
Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках.
Оцінка якості: м'ясо без великої кількості жиру, без кісток, хрящів, суглобів. М'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах властивий яловичині, без ознак псування.
Температура яловичини в товщі м’язів - від 0 °С до плюс 4 С.
Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4589:2006 та/або ДСТУ 6030:2008 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.
Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання.
Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1798 кілограми
М’ясо, (Філе куряче охолоджене у кількості 798 кг, яловичина задня тазова частина напівфабрикат у кількості 1000 кг)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна,9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
23 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Оплата за товар здійснюється в безготівковому вигляді після його фактичного постачання на склад з відстрочкою платежу. | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
03 січня 2020 17:23 |
Проєкт ДОГОВОРУ.docx |
03 січня 2020 17:00 |
ДКТ.doc |
03 січня 2020 16:59 |
оголошення.doc |
03 січня 2020 17:23 |
Проєкт ДОГОВОРУ.docx
|
||
03 січня 2020 17:00 |
ДКТ.doc
|
||
03 січня 2020 16:59 |
оголошення.doc
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 16 січня 2020 15:02
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" |
181 111,44
UAH з ПДВ
|
164 999,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Фізична особа-підприємець Випущенко Людмила Миколаївна |
193 638,00
UAH з ПДВ
|
165 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП МАЗАРАТІЙ Н. І. |
199 510,80
UAH з ПДВ
|
199 510,80
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ" #31243650 |
Переможець |
164 999,00
UAH з ПДВ
|
17 січня 2020 16:56
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
08 грудня 2020 17:28
|
Додаткова угода №1 до договору 530 м'ясо.pdf | зміни до договору |
08 грудня 2020 17:19
|
Договір 530.pdf | укладений |
27 січня 2020 15:55
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 02 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 08 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Загальна сума цього Договору №530 від 27.01.2020р. поставки товарів зменшилась на 118793 грн. 63 коп. (сто вісімнадцять тисяч сімсот дев'яносто три грн. 63 коп.) і визначається в розмірі 46201 грн. 47 коп. (сорок шість тисяч двісті одна грн. 47 коп.) |
Номер договору про закупівлю: | № 530 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | №1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |