Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Вершкове масло (масло вершкове)
Очікувана вартість
400 000,00 UAH
UA-2020-01-03-000508-a ● 852256d6b8d64546acc0af47108cfbd2
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Ківерцівської районної державної адміністрації |
Код ЄДРПОУ: | 02141609 |
Місцезнаходження: | 45200, Україна , Волинська обл., м. Ківерці, вул. Киричука, 1 |
Контактна особа: |
Наталія Сурмик +380664055937 natalkaberezen@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 03 січня 2020 12:00 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 09 січня 2020 18:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 15 січня 2020 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 19 січня 2020 18:00 |
Очікувана вартість: | 400 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 000,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15530000-2: Вершкове масло
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2000 кілограм
Вершкове масло(масло вершкове)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 січня 2020
—
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 10 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
03 січня 2020 12:01 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
03 січня 2020 12:01 |
Додаток 1 до ТД.docx.p7s | |
03 січня 2020 12:01 |
Додаток 4 до ТД.docx.p7s | |
03 січня 2020 12:01 |
Додаток 1 до ТД.docx | |
03 січня 2020 12:01 |
Додаток 5 до ТД.docx | |
03 січня 2020 12:01 |
Додаток 4 до ТД.docx | |
03 січня 2020 12:01 |
Додаток 2 до ТД.docx.p7s | |
03 січня 2020 12:01 |
Додаток 2 до ТД.docx | |
03 січня 2020 12:01 |
Додаток 5 до ТД.docx.p7s | |
03 січня 2020 12:01 |
Додаток 3 до ТД техвимоги.docx | |
03 січня 2020 12:01 |
Додаток 3 до ТД техвимоги.docx.p7s | |
03 січня 2020 12:00 |
Додаток 6 до ТД проект договору.docx | |
03 січня 2020 12:00 |
Додаток 6 до ТД проект договору.docx.p7s | |
03 січня 2020 12:00 |
ТД Масло.pdf.p7s | |
03 січня 2020 12:00 |
ТД Масло.pdf |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
% жиру масла
Дата подання: 03 січня 2020 17:34
Дата відповіді: 04 січня 2020 22:00
У тендерної документації Замовником визначено, що товар повинен відповідати ДСТУ 4399:2005 та оцінка якості повинна здійснюватися відповідно до ДСТУ 4399:2005. Тендерною документацію передбачено, що за вмістом молочного жиру масло повинно відповідати «вершкове масло селянське не менше 73 %, а за технологічними особливостями «Солодковершкове». В той же час, п. 3.1.8 ДСТУ 4399:2005 передбачено, що вершкове масло селянське - це група вершкового масла з масовою часткою жиру від 72, 5 до 79,9. Таким чином, Замовником під час визначення технічних вимог до предмету закупівлі визначено відповідність предмету закупівлі вимогам ДСТУ 4399:2005, але у технічних вимогах Тендерної документації безпідставно визначено більш якісні технічні характеристики до предмету закупівлі, ніж передбачено ДСТУ 4399:2005 до масла вершкового селянського, що є дискримінаційно по відношенню до масла вершкового селянського, яке відповідає вимогам ДСТУ 4399:2005 у повній мірі, але не відповідає визначеним Замовником необгрунтовано завищеним технічним вимогам, що обмежує Учасника у наданні тендерної пропозиції .Звертаэмося до Вас з метою внесення змін до ТД а саме зазначення % жиру масла від 72,5%
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Тендерною документацією передбачено закупівлю масла вершкового жирністю із такими характеристиками, як масова частка жиру не нижче 73 %. Смак і запах вершковий, без сторонніх присмаків та домішок. Консистенція щільна, пластична, однорідна. Поверхня у розрізі блискуча або слабко блискуча, або злегка матова, допускаються поодинокі маленькі краплинки вологи. Товар має бути вітчизняного виробництва, без рослинних жирів, виготовлений за ДСТУ 4399-2005. Товар має бути фасованим по 200 г. Масло вершкове у відповідності до ДСТУ 4399:2005 "Масло вершкове" поділяється залежно від масової частки жиру, зокрема на Вершкове масло "селянське" відсотком жирності від 72,5 до 79,9. Відповідно 72,5% є маслом найнижчої жирності. Дошкільні навчальні заклади Ківерцівського району для приготування гарячих страв використовують масло жирністю не нижче 73%, що не суперечить жодним нормативним документам із організації харчування. Разом із тим визначення показників масла не нижче 73% жодним чином не є дискримінаційним, оскільки виробників такого товару на українському ринку є доволі багато, та не суперечить основним принципам здійснення публічних закупівель, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі".
Інформація про відміну
Дата відміни
19 січня 2020 18:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій