Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо ( свинина, філе куряче, печінка)
Очікувана вартість
538 170,00 UAH
UA-2019-12-13-001931-c ● 7ff312bc511640e6a29d559998392ad0
Відкриті торги
Торги не відбулися
Наявні запитання/вимоги без відповіді
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Новопсковської селищної ради |
Код ЄДРПОУ: | 41716271 |
Місцезнаходження: | 92303, Україна , Луганська обл., НОВОПСКОВ, Українська, буд.26 А |
Контактна особа: |
Гальченко Ольга Іванівна +380661422480 osvita1960@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 13 грудня 2019 16:37 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 23 грудня 2019 15:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 29 грудня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 02 січня 2020 15:00 |
Очікувана вартість: | 538 170,00 UAH з ПДВ |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Свинина, філе куряче,печінка
Тендерна документація
17 грудня 2019 14:04 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
17 грудня 2019 14:04 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Дайте роз'яснення
Дата подання: 15 грудня 2019 18:33
Дата відповіді: 16 грудня 2019 09:04
З тендерної документації не зрозуміло,чи потрібно надавати копії завірених належним чином особистих медичних книжок працівників (зазначенних в Довідкі 1) які будуть доставляти товар до замовника
Відповідь: Згідно Додатку 3 п. 2 абзацу 3 до Тендерної документації : доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажні-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці тощо).
Роз'яснення
Дата подання: 16 грудня 2019 19:26
Дата відповіді: 17 грудня 2019 14:14
Надайте роз'яснення:додаток 5 повідомляє,,що тендерна пропозиція подається двічі:перший раз з усіма документами пропозиції учасника,вдруге-переможцем аукціону у срок ,що не перевищуе один день з дати закінчення аукціону. Додаток 6 повідомляє,що остаточна ціна тендерної пропозиції за результатами аукціону подається протягом двух днів після аукціону.Як що оновлена після проведення аукціону тендерна пропозиція не буде надана впродовж одного дня по закінченню аукціону,чи являється це підставою для відхилення тендерной пропозиціі такого учасника тендеру?
Чи потрібно в тендерній пропозиції надавати копії санітарних книжок робітників учасника тендеру.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Відділом освіти Новопсковської селищної ради 17 грудня 2019 року внесено зміни в Додаток 5 до тендерної документації, щодо строку подачі тендерної пропозиції переможцем аукціону з дати закінчення аукціону , а саме : Дана форма подається двічі: перший раз з усіма документами пропозиції Учасника, вдруге - переможцем аукціону у строк, що не перевищує 2-х днів з дати закінчення аукціону та повинна бути датована вказаним періодом.
Тендерна документація не вимагає надавати копії санітарних книжок робітників учасника тендеру . Згідно Додатку 3 п. 2 абзацу 3 до Тендерної документації : доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажні-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці тощо).
Тендерна документація не вимагає надавати копії санітарних книжок робітників учасника тендеру . Згідно Додатку 3 п. 2 абзацу 3 до Тендерної документації : доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажні-розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халат, рукавиці тощо).
надання роз'яснень
Дата подання: 17 грудня 2019 20:34
Дата відповіді: 19 грудня 2019 08:27
В технічних вимогах на м’ясо свинини та яловичини не зрозуміло чи м’ясо повинно бути без кістки (мякуш –великий шматок ) чи на кістці?
Відповідно до ДСТУ:
а)м’ясо свинини першої категорії –це м’ясо в тушах та полутушах (на кістці та в салі ).
М’ясо свинини вищого сорту (нежирна)- це м’ясо після обвалки (без кісток та сала)
б) м’ясо яловичини першої категорії-це м’ясо в полутушах та четвертях на кістці.
М’ясо яловичини вищого сорту –це м’ясо після обвалки в великих шматках (без кістки ).
Будь ласка ,дайте чітку вимогу до предмета закупівлі ,тому ,що це дуже важливо при визначенні вартості пропозиції .
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: У Додатку 3 до тендерної документації на закупівлю товару ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (свинина, філе куряче, куряча печінка) чітко вказано вимоги: Свинина (без сала, не жирне вищого сорту, 1-ої категорії свіжо-охолоджене).
Що до другого питання відносно яловичини, відділ освіти Новопсковської селищної ради повідомляє, що в оголошеній закупівлі ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (свинина, філе куряче, куряча печінка) Лот Яловичина відсутній.
Що до другого питання відносно яловичини, відділ освіти Новопсковської селищної ради повідомляє, що в оголошеній закупівлі ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (свинина, філе куряче, куряча печінка) Лот Яловичина відсутній.
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2019-12-13-001931-c.a1
Статус:
Скасована
Учасник: ФОП Харченко Юрій Іванович, Код ЄДРПОУ:2350608612
Дата подання: 21 січня 2020 11:28
Неправомірна дизкваліфікація
Надання Експлуатаційного дозвулу не вимагається Законом
Скасована
Дата: 21 січня 2020 16:35
Причина: Документ не долучився
Номер вимоги: UA-2019-12-13-001931-c.b4
Статус:
Очікує розгляду
Учасник: ФОП Харченко Юрій Іванович, Код ЄДРПОУ:2350608612
Дата подання: 21 січня 2020 11:36
роз'яснення
роз'яснення про ненадання Експлуатаційного дозволу
Рішення замовника: Очікується
Номер вимоги: UA-2019-12-13-001931-c.b7
Статус:
Очікує розгляду
Учасник: ФОП Харченко Юрій Іванович, Код ЄДРПОУ:2350608612
Дата подання: 21 січня 2020 16:33
роз'яснення Держспоживслужби
Надання Повідомлення про реєстрацію потужностей а не Експлуатаційного дозволу
Рішення замовника: Очікується
Номер вимоги: UA-2019-12-13-001931-c.c8
Статус:
Очікує розгляду
Учасник: ФОП Харченко Юрій Іванович, Код ЄДРПОУ:2350608612
Дата подання: 21 січня 2020 16:35
Лист про неправомірну дискваліфікацію
Надання Експлуатаційного дозволу не передбачено Законом
Рішення замовника: Очікується
Номер вимоги: UA-2019-12-13-001931-c.a3
Статус:
Очікує розгляду
Учасник: ФОП Харченко Юрій Іванович, Код ЄДРПОУ:2350608612
Дата подання: 21 січня 2020 11:35
роз'яснення Держспоживслужби
Отримання Експлуатаційного дозволу не вимагається законом
Рішення замовника: Очікується
Номер вимоги: UA-2019-12-13-001931-c.b6
Статус:
Очікує розгляду
Учасник: ФОП Харченко Юрій Іванович, Код ЄДРПОУ:2350608612
Дата подання: 21 січня 2020 11:39
Лист про неправомірну дискваліфікацію
Лист про неправомірну дискваліфікацію
Рішення замовника: Очікується
Номер вимоги: UA-2019-12-13-001931-c.a2
Статус:
Очікує розгляду
Учасник: ФОП Харченко Юрій Іванович, Код ЄДРПОУ:2350608612
Дата подання: 21 січня 2020 11:30
Лист про неправомірну дискваліфікацію
Надання Експлуатаційного дозволу не вимагається Законом
Рішення замовника: Очікується
Номер вимоги: UA-2019-12-13-001931-c.c5
Статус:
Очікує розгляду
Учасник: ФОП Харченко Юрій Іванович, Код ЄДРПОУ:2350608612
Дата подання: 21 січня 2020 11:42
роз'яснення Держспоживслужби
роз'яснення про ненадання Експлуатаційного дозволу
Рішення замовника: Очікується
Номер вимоги: UA-2019-12-13-001931-c.b9
Статус:
Скасована
Учасник: ФОП Харченко Юрій Іванович, Код ЄДРПОУ:2350608612
Дата подання: 21 січня 2020 16:50
Лист про неправомірну дискваліфікацію
Отримання експлуатаційного дозволу не передбачено Законом
Скасована
Дата: 21 січня 2020 16:54
Причина: не долучилися документи
Номер вимоги: UA-2019-12-13-001931-c.b10
Статус:
Очікує розгляду
Учасник: ФОП Харченко Юрій Іванович, Код ЄДРПОУ:2350608612
Дата подання: 21 січня 2020 16:57
Лист про неправомірну дискваліфікацію
отримання експлуатаційного дазволу не передбачено Законом
Рішення замовника: Очікується
Лоти
Інформація про лот
Предмет закупівлі: | Свинина |
Опис предмету закупівлі: |
Свинина
|
Статус: | Торги відмінено |
Очікувана вартість: | 136 750,00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок аукціону: | 683,75 UAH з ПДВ |
Аукціон
Позиції
1094 кг
Свинина
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
92303, Україна, Луганська область, НОВОПСКОВСЬКИЙ РАЙОН/СМТ НОВОПСКОВ, Навчальні заклади відділу освіти Новопсковської селищної ради
Дата доставки:
08 січня 2020
—
31 грудня 2020
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 20 | Банківські | 100 |
Електронна документація лоту
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
17 грудня 2019 14:03 |
прелік змін.doc |
17 грудня 2019 14:03 |
Додаток 5.doc |
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 9.doc |
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 8.doc |
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 7.doc |
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 6.doc |
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 4.doc |
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 3 —лот 1 свинина.doc |
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 2.doc |
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 1.doc |
13 грудня 2019 16:39 |
ТД м'ясо.doc |
17 грудня 2019 14:03 |
прелік змін.doc
|
||
17 грудня 2019 14:03 |
Додаток 5.doc
|
||
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 9.doc
|
||
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 8.doc
|
||
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 7.doc
|
||
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 6.doc
|
||
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 4.doc
|
||
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 3 —лот 1 свинина.doc
|
||
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 2.doc
|
||
13 грудня 2019 16:39 |
Додаток 1.doc
|
||
13 грудня 2019 16:39 |
ТД м'ясо.doc
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 03 січня 2020 13:26
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП Білоцерківський Іван Андрійович |
136 695,30
UAH з ПДВ
|
92 990,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Фізична особа-підприємець ВЕСЕЛКОВ АНДРІЙ ОЛЕГОВИЧ |
131 280,00
UAH з ПДВ
|
114 760,60
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Харченко Юрій Іванович |
135 874,80
UAH з ПДВ
|
114 870,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Фізична особа-підприємець Костянко Маргарита Станіславівна |
136 700,00
UAH з ПДВ
|
136 700,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Білоцерківський Іван Андрійович #3471904190 |
Відхилено |
92 990,00
UAH з ПДВ
|
14 січня 2020 08:35
|
Фізична особа-підприємець ВЕСЕЛКОВ АНДРІЙ ОЛЕГОВИЧ #2737513938 |
Відхилено |
114 760,60
UAH з ПДВ
|
20 січня 2020 15:37
|
ФОП Харченко Юрій Іванович #2350608612 |
Відхилено |
114 870,00
UAH з ПДВ
|
20 січня 2020 16:28
|
Фізична особа-підприємець Костянко Маргарита Станіславівна #2488500540 |
Відхилено |
136 700,00
UAH з ПДВ
|
20 січня 2020 16:40
|
Інформація про відміну
Дата відміни
20 січня 2020 16:51
Причина відміни
Відхилення всіх тендерних пропозицій згідно з Законом про публічні закупівлі