Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо (філе куряче, м'ясо яловичини та м'ясо свинини для навчальних закладів Вінницького району)
Очікувана вартість
918 000,00 UAH
UA-2019-12-11-001895-a ● bdcd4aa2f749405c95c959e48419ea3a
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Вінницької районної державної адміністраціі |
Код ЄДРПОУ: | 02141302 |
Вебсайт: | https://vinrvo.at.ua |
Місцезнаходження: | 21036, Україна , Вінницька обл., Вінниця, вул. Хмельницьке шосе,7 |
Контактна особа: |
Нікітіна Наталія Євгенівна +380432620222 osvita.vrda@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 11 грудня 2019 17:01 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 17 грудня 2019 12:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 23 грудня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 27 грудня 2019 12:00 |
Початок аукціону: | 02 січня 2020 15:32 |
Очікувана вартість: | 918 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 9 180,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
300 кг
М'ясо свинини вищого ґатунку
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
21000, Україна, Вінницька область, Вінницький район, Навчальні заклади Вінницького району, що підпорядковані Відділу освіти Вінницької районної адміністрації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
3000 кг
М'ясо яловичина вищого ґатунку
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
21000, Україна, Вінницька область, Вінницький район, Навчальні заклади Вінницького району, що підпорядковані Відділу освіти Вінницької районної адміністрації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
3800 кг
Філе куряче вищого ґатунку
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
21000, Україна, Вінницька область, Вінницький район, Навчальні заклади Вінницького району, що підпорядковані Відділу освіти Вінницької районної адміністрації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
11 грудня 2019 17:03 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
11 грудня 2019 17:01 |
ТД м ясо.doc |
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2019-12-11-001895-a.a1
Статус:
Відповідь надана
Учасник: ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ", Код ЄДРПОУ:32811992
Дата подання: 09 січня 2020 09:21
не відповідність строків зберігання для напівфабрикатів зі свинини та яловичини згідно ТД Замовника
не відповідність строків зберігання для напівфабрикатів зі свинини та яловичини згідно ТД Замовника (Технічна, якісна та кількісна характеристика предмету закупівлі (технічне завдання)).
Згідно вимоги ТД Замовника - М'ясо яловичини вищого ґатунку охолоджене та М'ясо свинини вищого ґатунку охолоджене - відноситься до ДСТУ, ТУ У зі строками придатності напівфабрикатів з охолодженої сировини - 2 доби, а визнаний Переможець зазначив в декларацій строки для парної сировини (72 години) – 3 доби.
Найбільш економічно вигідною тендерною пропозицією визнається така, ціна якої є найнижча за результатами проведення електронного аукціону.
Розгорнути
Згорнути
Згідно вимоги ТД Замовника - М'ясо яловичини вищого ґатунку охолоджене та М'ясо свинини вищого ґатунку охолоджене - відноситься до ДСТУ, ТУ У зі строками придатності напівфабрикатів з охолодженої сировини - 2 доби, а визнаний Переможець зазначив в декларацій строки для парної сировини (72 години) – 3 доби.
Найбільш економічно вигідною тендерною пропозицією визнається така, ціна якої є найнижча за результатами проведення електронного аукціону.
Рішення замовника: Вимога відхилена
14 січня 2020 12:00
Доброго дня ! Національним стандартом України 4590-2006
«Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення сировини за
кулінарним призначенням ». Технічні умови, прийнятого наказом
Держспоживстандартом України піл 09.06.2006 № 162 (таблиця 7), визначено строки придатності та умови зберігання.
А саме, з парної сировини м'якушеві напівфабрикати (без вакууму) при температурі від 4 до 6 градусів мають строк придатності не більше 3 діб, а при температурі від мінус 1 до 1 градус включно - 7 діб.
З охолодженої сировини м'якушеві напівфабрикати без вакууму мають строк придатності 2 доби, але це при температурі від 4 до 6 градусів включно, а при температурі від мінус 1 до 1 градус включно 5 діб.
При способі зберігання з вакуумом строки придатності значно більші. В декларації виробника ТОВ «Літинський м'ясокомбінат » вказано термін зберігання 72 год, але це при температурі від 0 до 4 градусів.
Варто відзначити, що учасником ТОВ «Літинський м'ясокомбінат » надано повний пакет документів, що вимагались Тендерною документацією, тому підстав щодо відхилення цієї пропозиції відсутні.
«Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення сировини за
кулінарним призначенням ». Технічні умови, прийнятого наказом
Держспоживстандартом України піл 09.06.2006 № 162 (таблиця 7), визначено строки придатності та умови зберігання.
А саме, з парної сировини м'якушеві напівфабрикати (без вакууму) при температурі від 4 до 6 градусів мають строк придатності не більше 3 діб, а при температурі від мінус 1 до 1 градус включно - 7 діб.
З охолодженої сировини м'якушеві напівфабрикати без вакууму мають строк придатності 2 доби, але це при температурі від 4 до 6 градусів включно, а при температурі від мінус 1 до 1 градус включно 5 діб.
При способі зберігання з вакуумом строки придатності значно більші. В декларації виробника ТОВ «Літинський м'ясокомбінат » вказано термін зберігання 72 год, але це при температурі від 0 до 4 градусів.
Варто відзначити, що учасником ТОВ «Літинський м'ясокомбінат » надано повний пакет документів, що вимагались Тендерною документацією, тому підстав щодо відхилення цієї пропозиції відсутні.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ" #32811992 |
Відхилено |
829 656,00
UAH з ПДВ
|
08 січня 2020 15:59
|
Учасник знаходиться у зведених
відомостях АМКУ |
ТОВ "Літинський м'ясокомбінат" #31380537 |
Переможець |
853 380,00
UAH з ПДВ
|
08 січня 2020 16:41
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
04 січня 2021 13:04
|
Електронний підпис | укладений |
27 серпня 2020 13:02
|
1020-2230-3 д.у.1.pdf | зміни до договору |
27 серпня 2020 12:58
|
Електронний підпис | укладений |
20 січня 2020 11:46
|
підписаний контракт | укладений |
20 січня 2020 11:44
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 27 серпня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 27 серпня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника. |
Номер договору про закупівлю: | 1020-2230-3 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |