Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Очікувана вартість
549 047,00 UAH
UA-2019-12-08-000027-b ● 1ad58c7094164f34ba2294690718f2ba
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Херсонське вище училище фізичної культури Херсонської обласної ради |
Код ЄДРПОУ: | 21295614 |
Місцезнаходження: | 73003, Україна , Херсонська обл., м. Херсон, вул. Петра Калнишевського, 2 А |
Контактна особа: |
Олександр Ірза +380552495039 svitlana.oxotnik@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 08 грудня 2019 16:03 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 14 грудня 2019 09:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 20 грудня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 24 грудня 2019 09:00 |
Початок аукціону: | 26 грудня 2019 11:08 |
Очікувана вартість: | 549 047,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 5 490,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
30479 кілограм
хліб та хлібобулочні вироби
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
73000, Україна, Херсонська область, м. Херсон, вул. Петра Калнишевського буд.2А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
12 грудня 2019 15:42 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
12 грудня 2019 15:41 |
ТД_хліб(зі змінами).doc | |
12 грудня 2019 15:41 |
Реестр змін 2.docx | |
12 грудня 2019 15:41 |
Реестр змін.docx | |
10 грудня 2019 16:41 |
ТД_хліб(зі змінами).doc | |
10 грудня 2019 16:41 |
зміни хліб.pdf | |
08 грудня 2019 16:03 |
Проект договору.docx | |
08 грудня 2019 16:03 |
ТД_хліб.doc |
12 грудня 2019 15:42 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
||||||
12 грудня 2019 15:41 |
ТД_хліб(зі змінами).doc
|
||||||
12 грудня 2019 15:41 |
Реестр змін 2.docx
|
||||||
12 грудня 2019 15:41 |
Реестр змін.docx
|
||||||
10 грудня 2019 16:41 |
ТД_хліб(зі змінами).doc
|
||||||
10 грудня 2019 16:41 |
зміни хліб.pdf
|
||||||
08 грудня 2019 16:03 |
Проект договору.docx
|
||||||
08 грудня 2019 16:03 |
ТД_хліб.doc
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Щодо експлуатаційного дозволу та технічного паспорту
Дата подання: 09 грудня 2019 18:37
Дата відповіді: 10 грудня 2019 16:43
Шановні члени тендерного комітету! Додатком 4 установлено, що учасник закупівлі повинен надати експлуатаційний дозвіл та право власності на приміщення, що залучаються для зберігання продуктів харчування. Вважаємо, що вказана вимога не ґрунтується на вимогах Закону. Обіг харчових продуктів регулюється ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», який передбачає отримання експлуатаційного дозволу лише для обігу продуктів тваринного походження (ст. 23 Закону). В інших випадках, потужності оператору ринку реєструється у відповідності до ст. 23 Закону та порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб'єктам, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства Укарїни № 39 від 10.02.216. Діючі ДСТУ, СОУ, ГОСТ, відповідно до яких здійснюється виготовлення хліба та хлібобулочних, не передбачають інгредієнтів тваринного походження, а вказані товари виготовлюється виключно із сировини рослинного походження. У зв’язку з чим просимо видалити вказану умову, або змінити її у відповідності до вимог ст.. 23 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Поряд із цим, звертаємо Вашу увагу, що відповідно до цього ж додатку вимагається надати технічного паспорту. Нам, як суб’єкту, який планує взяти участь у закупівлі абсолютно не зрозуміло який саме документ вимагає замовник. Як що це мається на увазі документ, що підтверджує реєстрацію тз, то просимо назву документу призвести відповідність до норм законодавства та вказати – свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Внесено зміни до документації
Щодо змін до тендерної документації
Дата подання: 11 грудня 2019 19:13
Дата відповіді: 12 грудня 2019 15:43
Шановний замовник, під час оприлюднення змін, секретар та голова тендерного комітету, які є відповідальними за оприлюдення інформації на веб-порталі Уповноваженого органу, допустили порушення, які не можливо усунути порушено норми частини другої статті 23 Закону України "Про публічні закупівлі" - Зміни, що вносяться замовником до тендерної документації, розміщуються та відображаються в електронній системі закупівель у вигляді нової редакції тендерної документації додатково до початкової редакції тендерної документації. Замовник разом із змінами до тендерної документації в окремому документі оприлюднює перелік змін, що вносяться. Положення тендерної документації, до яких вносяться зміни, відображаються у вигляді закреслених даних та повинні бути доступними для перегляду після внесення змін до тендерної документації. Відсутній перелік змін та не можливо встановити кінцеву редакцію тендерної документації. Відсутні закресоення нечинних даних. Просимо усунути виявлені порушення, привести закупівлю у відповідність до вимог Закону та притягнути винних осіб до відповідальності за порушення порядку оприлюднення документів щодо закупівель.
Дякуємо
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: На Ваше прохання усунуто порушення. Дякуємо за увагу
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 26 грудня 2019 11:47
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
Приватне акціонерне товариство "Херсонський хлібокомбінат" |
435 618,90
UAH з ПДВ
|
417 287,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Цисовська Юлія Антонівна |
499 868,90
UAH з ПДВ
|
418 989,35
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ "Миколаївський хлібзавод №1" |
509 064,80
UAH з ПДВ
|
419 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Товариство з обмеженою відповідальністю "Черкасихліб ЛТД" |
501 309,90
UAH з ПДВ
|
501 309,90
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Лебедєва Ірина Вікторівна |
523 014,70
UAH з ПДВ
|
523 014,70
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Приватне акціонерне товариство "Херсонський хлібокомбінат" #00380267 |
Переможець |
417 287,00
UAH з ПДВ
|
28 грудня 2019 10:58
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
25 січня 2021 09:15
|
Електронний підпис | зміни до договору |
28 грудня 2020 14:20
|
хліб.pdf | зміни до договору |
28 грудня 2020 14:19
|
Електронний підпис | укладений |
17 січня 2020 17:00
|
хліб (2).pdf | укладений |
17 січня 2020 16:58
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 28 грудня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 28 грудня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 1-Т |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |