Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (овочі)
Очікувана вартість
541 700,00 UAH
UA-2019-12-06-004194-b ● b1bd552f370b4882ada36e7cccf312cb
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 02143206 |
Місцезнаходження: | 13300, Україна , Житомирська обл., м. Бердичів, пл. Центральна, 1 |
Контактна особа: |
Олена Гондерук +380414321089 osvtend@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 06 грудня 2019 19:00 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 12 грудня 2019 18:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 18 грудня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 22 грудня 2019 18:00 |
Початок аукціону: | 23 грудня 2019 11:57 |
Очікувана вартість: | 541 700,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 708,50 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
42380 кілограм
03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (овочі)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
13300, Україна, Житомирська область, Бердичів, заклади змовника
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 березня 2020
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 10 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
06 грудня 2019 19:01 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
06 грудня 2019 19:00 |
ТД овочі 2020.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Звенення за роз'ясненнями
Дата подання: 09 грудня 2019 14:52
Дата відповіді: 10 грудня 2019 13:15
Додатком 4 до тендерної документації Замовником встановлено Вимоги до предмету закупівлі та Документи, які Учасник повинен подати для підтвердження технічної частини.
Зокрема, якість запропонованого товару повинна відповідати:
1. Наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України №298/227 від 17.04.2006 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах».
Прошу надати роз’яснення:
- який саме документ має бути поданий учасником для підтвердження цієї вимоги? Яку інформацію має містити такий документ?
2. Наказу Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України № 242/329 від 01.06.2005 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах».
Прошу надати роз’яснення:
- який саме документ має бути поданий учасником для підтвердження цієї вимоги? Яку інформацію має містити такий документ?
3. Наказу Міністерства охорони здоров’я України №368 від 13.05.2013 Про затвердження Державних гігієнічних правил і норм «Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах»; (оригінал документа/копія) з відповідними дослідженнями в акредитованій лабораторії.
Прошу надати роз’яснення:
- на вміст яких саме забруднюючих речовини у овочах має бути проведено дослідження в акредитованій лабораторії та надано на підтвердження цього оригінал/копія документа лабораторії. Прошу вказати конкретний перелік необхідних показників.
4. ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001. Допустимі дози, концентрації, кількості та рівні вмісту пестицидів у сільськогосподарській сировині, харчових продуктах, повітрі робочої зони, атмосферному повітрі, воді водоймищ, грунті; (оригінал документа/копія) з відповідними дослідженнями в акредитованій лабораторії.
Прошу надати роз’яснення:
- який саме документ має бути поданий учасником для підтвердження цієї вимоги? Яку інформацію має містити такий документ?
5. Наказу Міністерства охорони здоров’я України №256 від 03.05.2006 «Про затвердження Державних гігієнічних нормативів «Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs 137 та Sr 90 у продуктах харчування та питній воді» (оригінал документа/копія) з відповідними дослідженнями в акредитованій лабораторії.
Прошу надати роз’яснення:
- який саме документ має бути поданий учасником для підтвердження цієї вимоги? Яку інформацію має містити такий документ?
6. Наказу Міністерства охорони здоров’я України №971 від 09.11.2010 «Про затвердження Переліку харчових продуктів, щодо яких здійснюється контроль вмісту генетично модифікованих організмів» (оригінал документа/копія) з відповідними дослідженнями в акредитованій лабораторії.
Прошу надати роз’яснення:
- який саме документ має бути поданий учасником для підтвердження цієї вимоги? Яку інформацію має містити такий документ?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України №298/227 від 17.04.2006 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» (пункт 4, п.п.4.4 «Санітарно – гігієнічні вимоги до постачання, безпеки, якості продуктів харчування» та пункту 15 Наказу Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти і науки України № 242/329 від 01.06.2005 «Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах» продукти харчування і продовольча сировина повинні відповідати вимогам державних стандартів та мати позитивний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи. На даний час це може бути інший аналогічний документ (протокол випробувань, експертний висновок тощо) виданий акредитованою лабораторією.
Звернення за роз'ясненнями
Дата подання: 10 грудня 2019 14:09
Дата відповіді: 11 грудня 2019 15:47
Додатком 4 до тендерної документації Замовником встановлено Вимоги до предмету закупівлі та Документи, які Учасник повинен подати для підтвердження технічної частини.
Зокрема, якість запропонованого товару повинна відповідати Наказу Міністерства охорони здоров’я України №368 від 13.05.2013 Про затвердження Державних гігієнічних правил і норм «Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах»; (оригінал документа/копія) з відповідними дослідженнями в акредитованій лабораторії.
Наказом Міністерства охорони здоров’я України №368 від 13.05.2013 Про затвердження Державних гігієнічних правил і норм «Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах» передбачені максимальні рівні окремих забруднюючих речовин у овочах такі як: нітрати, патулін, свинець, кадмій, та ртуть.
В зв’язку з цим, прошу надати роз’яснення:
- чи буде вважатися виконанням виконання згаданої вище вимоги замовника надання учасником документу (протоколу випробувань, експертного висновку) що підтверджує вміст у овочах, що є предметом даної процедури закупівлі, хоча б однієї із перелічених забруднюючих речовин (наприклад лише свинцю чи ртуті)?
- чи необхідно учаснику даної процедури закупівлі, для виконання згаданої вище вимоги замовника, надати документ (протоколу випробувань, експертного висновку) що підтверджує вміст у овочах, що є предметом даної процедури закупівлі, усіх забруднюючих речовин, максимальні рівні яких зазначені у Наказі Міністерства охорони здоров’я України №368 від 13.05.2013р.?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров’я України №368 від 13.05.2013р. Про затвердження Державних гігієнічних правил і норм «Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах»( розділ 1, п.1.3) харчові продукти та/або інгредієнти не можуть перебувати в обігу, якщо вони містять забруднюючі речовини (п.1.4 - забруднююча речовина, це будь – яка речовина, що ставить під загрозу безпечність та придатність харчового продукту) з перевищенням максимальних рівнів зазначених у Додатку вище вказаного Наказу.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 23 грудня 2019 12:24
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП Ключникова Л.М. |
458 200,00
UAH з ПДВ
|
458 200,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП "ЧЕПІЙ ВІКТОРІЯ АНАТОЛІЇВНА" |
538 100,00
UAH з ПДВ
|
530 300,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП "СМОКОВЕНКО СВІТЛАНА ВЛАДИСЛАВІВНА" |
530 356,00
UAH з ПДВ
|
530 356,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ФОП Ключникова Л.М. #2546304225 |
Відхилено |
458 200,00
UAH з ПДВ
|
28 грудня 2019 14:31
|
Учасник знаходиться у зведених
відомостях АМКУ |
ФОП "ЧЕПІЙ ВІКТОРІЯ АНАТОЛІЇВНА" #3309020509 |
Переможець |
530 300,00
UAH з ПДВ
|
03 січня 2020 12:15
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
01 квітня 2020 08:53
|
Електронний підпис | зміни до договору |
01 квітня 2020 08:51
|
Д.у. № 1 овочі.pdf | зміни до договору |
31 березня 2020 11:37
|
Електронний підпис | зміни до договору |
31 березня 2020 11:17
|
Д.у. № 1 овочі.pdf | зміни до договору |
31 березня 2020 11:16
|
Електронний підпис | укладений |
15 січня 2020 10:51
|
Договір 15 від 14.01.20 овочі.pdf | укладений |
15 січня 2020 10:50
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 31 березня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 31 березня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 15 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 31 березня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 01 квітня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника |
Номер договору про закупівлю: | 15 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |