Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М’ясо
Очікувана вартість
709 720,00 UAH
UA-2019-12-02-003473-b ● 6bb12da7fa2b4dcfb4c8dc09cb228c2f
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти, культури та спорту Якушинецької сільської ради |
Код ЄДРПОУ: | 41996790 |
Місцезнаходження: | 23222, Україна , Вінницька обл., Якушинці, Новоселів, 1 |
Контактна особа: |
Майкоса Валентина Володимирівна 380966721027 vidosvi@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 02 грудня 2019 16:57 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 08 грудня 2019 08:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 14 грудня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 18 грудня 2019 08:00 |
Початок аукціону: | 19 грудня 2019 11:54 |
Очікувана вартість: | 709 720,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 3 548,60 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5610 кілограми
Філе куряче, яловичина, печінка яловича, свинина.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
23222, Україна, Вінницька область, с.Якушинці, вул.Новоселів,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 251 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
02 грудня 2019 17:15 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
02 грудня 2019 17:10 |
ДОДАТОК.5docx.docx | |
02 грудня 2019 17:10 |
ДОДАТОК.6docx.docx | |
02 грудня 2019 17:10 |
ДОДАТОК.4docx.docx | |
02 грудня 2019 17:10 |
ДОДАТОК.1docx.docx | |
02 грудня 2019 17:10 |
ДОДАТОК.2docx.docx таблиця.docx | |
02 грудня 2019 17:10 |
ДОДАТОК.2 docx.docx | |
02 грудня 2019 17:10 |
ДОДАТОК.3docx.docx | |
02 грудня 2019 17:09 |
ТД м'ясо 2020.doc |
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2019-12-02-003473-b.b1
Статус:
Відповідь надана
Учасник: ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ", Код ЄДРПОУ:32811992
Дата подання: 24 грудня 2019 08:55
не відповідність технічних умов
1) Декларація переможця-виробника, не відповідає технічним вимогам тому що
посилання на ДСТУ 7158:2010 М'ясо. Свинина в тушах і півтушах.
Переможець вказав в своїй декларації м'ясо свинини (підвісом), а вищий гатунок свинини належить до напівфабрикатів, а це вже інший нормативний документ.
2) Декларація переможця-виробника, не відповідає технічним вимогам тому що
посилання на ДСТУ 6030:2008 М'ясо. Яловичини та телятина в тушах, півтушах і четвертинах.
3) Згідно ДСТУ термін зберігання частин тушок 2 доби, у випадку переможця зазначено термін зберігання 5 діб, якщо виробник збільшує терміни зберігання в нього має бути погодження з контролюючими органами на продовження строків зберігання.
4) санітарні паспорт не діють
У зв’язку з чим, інформуємо, що статтями 43 та 44 Розділу VII «Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі Закон), який набрав чинності 20.09.2016, встановлено гігієнічні вимоги до рухомих та/або тимчасових потужно-стей та транспортних засобів, згідно з якими оформлення санітарних паспортів на транспорт не передбачено.
Крім того, інформуємо, що відповідно до статті 25 Закону «Опера-тори ринку, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуа-таційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використо-вуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів» згідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України
від 10.02.2016 № 39.
Розгорнути
Згорнути
посилання на ДСТУ 7158:2010 М'ясо. Свинина в тушах і півтушах.
Переможець вказав в своїй декларації м'ясо свинини (підвісом), а вищий гатунок свинини належить до напівфабрикатів, а це вже інший нормативний документ.
2) Декларація переможця-виробника, не відповідає технічним вимогам тому що
посилання на ДСТУ 6030:2008 М'ясо. Яловичини та телятина в тушах, півтушах і четвертинах.
3) Згідно ДСТУ термін зберігання частин тушок 2 доби, у випадку переможця зазначено термін зберігання 5 діб, якщо виробник збільшує терміни зберігання в нього має бути погодження з контролюючими органами на продовження строків зберігання.
4) санітарні паспорт не діють
У зв’язку з чим, інформуємо, що статтями 43 та 44 Розділу VII «Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі Закон), який набрав чинності 20.09.2016, встановлено гігієнічні вимоги до рухомих та/або тимчасових потужно-стей та транспортних засобів, згідно з якими оформлення санітарних паспортів на транспорт не передбачено.
Крім того, інформуємо, що відповідно до статті 25 Закону «Опера-тори ринку, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуа-таційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використо-вуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів» згідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України
від 10.02.2016 № 39.
Рішення замовника: Вимога задоволена
24 грудня 2019 15:36
Вашу вимогу прийнято та розглянуто.
Номер вимоги: UA-2019-12-02-003473-b.a2
Статус:
Відповідь надана
Учасник: ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ", Код ЄДРПОУ:32811992
Дата подання: 24 грудня 2019 09:19
відсутність пояснювальної записки
відсутня пояснювальна записка з детальним описом товару
Рішення замовника: Вимога задоволена
24 грудня 2019 15:35
Вашу вимогу прийнято та підтверджено.
Номер вимоги: UA-2019-12-02-003473-b.c3
Статус:
Відповідь надана
Учасник: ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ", Код ЄДРПОУ:32811992
Дата подання: 24 грудня 2019 09:48
Невідповідність термінів зберігання печінки яловичої охолодженої згідно ТУ У 46.38.066-2000
Невідповідність термінів зберігання печінки яловичої охолодженої згідно ТУ У 46.38.066-2000
Охолоджені субпродукти зберігають в камерах, що охолоджуються при відносній вологості повітря не менше 80% та температурі від 0°С до – 1°С не більше 2 діб, у тому числі на підприємстві-виробнику – не більше 16 год., при температури від 0°Сдо 4°С – не більше 1 доби, в тому числі на підприємстві-виробнику - не більше 8 годин
Розгорнути
Згорнути
Охолоджені субпродукти зберігають в камерах, що охолоджуються при відносній вологості повітря не менше 80% та температурі від 0°С до – 1°С не більше 2 діб, у тому числі на підприємстві-виробнику – не більше 16 год., при температури від 0°Сдо 4°С – не більше 1 доби, в тому числі на підприємстві-виробнику - не більше 8 годин
Рішення замовника: Вимога задоволена
24 грудня 2019 15:35
Вашу вимогу прийнято та розглянуто.
Номер вимоги: UA-2019-12-02-003473-b.a5
Статус:
Відповідь надана
Учасник: ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ", Код ЄДРПОУ:32811992
Дата подання: 02 січня 2020 14:57
відповідь на скаргу
Роз’яснення Держпродспоживслужби щодо державної реєстрації потужностей
Згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» ст. 25 оператори ринку, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь – якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів.
Оператор ринку харчових продуктів (далі оператор ринку) –суб’єкт господарювання, провадить діяльність з метою або без мети отримання прибутку та в управлінні якого бувають потужності, на яких здійснюється первинне виробництво, виробництво, реалізація та/або обіг харчових продуктів та/або інших об’єктів санітарних заходів (крім матеріалів, що контактують з харчовими продуктами) і який відповідає за виконання вимог цього Закону та законодавства про без про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів. До операторів ринку належать фізичні особи, якщо вони провадять діяльність з метою або без мети отримання прибутку та займаються виробництвом та/або обігом харчових продуктів або інших об’єктів санітарних заходів.
Всі інші підприємства, які задіяні у будь-якій стадії виробництва або обігу харчових продуктів, чия діяльність не вимагає отримання експлуатаційного дозволу повинні реєструвати харчову потужність. Якщо підприємство вже отримало експлуатаційний дозвіл, то реєструвати потужність не треба!
Експлуатаційний дозвіл – це документ який видається підприємству лише за результатами інспектування потужності аудиторами Держпродспоживслужби. Експлуатаційний дозвіл треба отримувати підприємствам, які здійснюють безпосередню діяльність з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження (ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
Розгорнути
Згорнути
Згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» ст. 25 оператори ринку, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь – якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів.
Оператор ринку харчових продуктів (далі оператор ринку) –суб’єкт господарювання, провадить діяльність з метою або без мети отримання прибутку та в управлінні якого бувають потужності, на яких здійснюється первинне виробництво, виробництво, реалізація та/або обіг харчових продуктів та/або інших об’єктів санітарних заходів (крім матеріалів, що контактують з харчовими продуктами) і який відповідає за виконання вимог цього Закону та законодавства про без про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів. До операторів ринку належать фізичні особи, якщо вони провадять діяльність з метою або без мети отримання прибутку та займаються виробництвом та/або обігом харчових продуктів або інших об’єктів санітарних заходів.
Всі інші підприємства, які задіяні у будь-якій стадії виробництва або обігу харчових продуктів, чия діяльність не вимагає отримання експлуатаційного дозволу повинні реєструвати харчову потужність. Якщо підприємство вже отримало експлуатаційний дозвіл, то реєструвати потужність не треба!
Експлуатаційний дозвіл – це документ який видається підприємству лише за результатами інспектування потужності аудиторами Держпродспоживслужби. Експлуатаційний дозвіл треба отримувати підприємствам, які здійснюють безпосередню діяльність з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження (ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).
Рішення замовника: Вимога не задоволена
03 лютого 2020 18:57
Доброго вечора .Вашу вимогу не задоволено.
Номер вимоги: UA-2019-12-02-003473-b.a6
Статус:
Відповідь надана
Учасник: ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ", Код ЄДРПОУ:32811992
Дата подання: 03 січня 2020 09:48
присутня у ТД Учасника довідки про державну рестрацію потужності оператора ринку
Згідно вимог ТД Замовника
1.3. Копія довідки від Головного управління Держпродспоживслужби щодо відповідності автотранспортного засобу для перевезення харчових продуктів та сировини.
1.3. Копія довідки від Головного управління Держпродспоживслужби щодо відповідності автотранспортного засобу для перевезення харчових продуктів та сировини.
Рішення замовника: Вимога не задоволена
03 лютого 2020 18:57
Доброго вечора . Вашу вимогу не задоволено.
Номер вимоги: UA-2019-12-02-003473-b.a7
Статус:
Відповідь надана
Учасник: ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ", Код ЄДРПОУ:32811992
Дата подання: 03 січня 2020 09:58
оскарження, щодо ненадання Учсником довідки
довідка була надана Учасником у розділі "Кваліфікаційні критерії"
Рішення замовника: Вимога не задоволена
03 лютого 2020 18:56
Доброго вечора. Вашу вимогу не задоволено
Скарги до процедури
Номер скарги: UA-2019-12-02-003473-b.c4
Статус:
Порушення усунуто
Скаржник: ТОВ "Деражня-Агро", Код ЄДРПОУ:39362358
Дата подання: 30 грудня 2019 13:38
Дата подання: 30 грудня 2019 13:38
Рішення Органу оскарження:
Задоволено
Прийнято до розгляду: 08 січня 2020 21:31
Рішення від 08.01.2020 №270 + лист Замовнику.pdf
Дата публікації: 08 січня 2020 21:31
Інформація про резолютивну частину рішення від 21.01.2020 №1193.pdf
Дата публікації: 22 січня 2020 17:23
Рішення від 21.01.2020 №1193.pdf
Дата публікації: 24 січня 2020 20:49
Коментар замовника щодо усунення порушення: 1.Скасовано Протокольне рішення про визнання переможцем процедури закупівлі "15110000-2"- М"ясо ТОВ "Ковінько-ковбаси".
2.Скасовано Протокольне рішення про відхилення тендерної пропозиції ТОВ "Деражня -Агро".
Дата виконання рішення замовником: 27 січня 2020 20:15
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ТОВ "Деражня-Агро" #39362358 |
Рішення скасоване |
597 275,00
UAH з ПДВ
|
24 грудня 2019 16:28
|
|
ТОВ "Деражня-Агро" #39362358 |
Рішення скасоване |
597 275,00
UAH з ПДВ
|
27 січня 2020 16:48
|
|
ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ" #32811992 |
Рішення скасоване |
631 574,00
UAH з ПДВ
|
27 січня 2020 16:48
|
Учасник знаходиться у зведених
відомостях АМКУ |
ТОВ "Деражня-Агро" #39362358 |
Переможець |
597 275,00
UAH з ПДВ
|
28 січня 2020 17:00
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
02 вересня 2020 09:08
|
Дод.угода 2 до дог.54.FR12.pdf | зміни до договору |
02 вересня 2020 08:43
|
Електронний підпис | зміни до договору |
24 червня 2020 12:07
|
Дод.угода 1 до догов.54.FR12.pdf | зміни до договору |
24 червня 2020 12:06
|
Електронний підпис | укладений |
12 лютого 2020 09:39
|
Договір 54.FR12.pdf | укладений |
12 лютого 2020 09:38
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 24 червня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 24 червня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 54 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 02 вересня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 02 вересня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зв"язку із коливанням цін на ринку продуктів харчування на підставі п.2 ч..5 ст.41 Закону України "Про публічні закупівлі" Сторини домовились збільшити ціну за одиницю товару . |
Номер договору про закупівлю: | 54 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |