Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
15110000-2 - М’ясо (свинина, яловичина, чверті курячі, печінка свиняча, філе куряче)
Очікувана вартість
523 315,00 UAH
UA-2019-11-19-000263-b ● 31c74a2a52a34767b28395664a8e5b17
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Управління освіти, культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту Куликівської селищної ради |
Код ЄДРПОУ: | 41859118 |
Місцезнаходження: | 16300, Україна , Чернігівська обл., смт. Куликівка, вул. МИРУ, буд. 93 |
Контактна особа: |
Альона Наталуха +380984898713 natalukhaaliona@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 19 листопада 2019 09:43 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 25 листопада 2019 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 01 грудня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 05 грудня 2019 00:00 |
Очікувана вартість: | 523 315,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 616,58 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5075 кілограм
15110000-2 - М’ясо (свинина, яловичина, чверті курячі, печінка свиняча, філе куряче)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
16300, Україна, Чернігівська область, смт.Куликівка, вул.Пирогова 5А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2020
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Покупець здійснює оплату Товару протягом відповідного бюджетного року, після пред'явлення Постачальником документів (оформлених відповідно до чинного законодавства України): - рахунку; - накладних. | Пiсляоплата | 7 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
22 листопада 2019 10:48 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
22 листопада 2019 10:47 |
Тендерна документація.doc |
22 листопада 2019 10:48 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
||||||
22 листопада 2019 10:47 |
Тендерна документація.doc
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
щодо технічних вимог до предмету закупівлі
Дата подання: 21 листопада 2019 11:53
Дата відповіді: 22 листопада 2019 10:44
Доброго дня .Конкретизуйте, згідно техничних вимог : свинина охолоджена , яловичина охолоджена -це лопаткова частина чи котлетне м"ясо ?
Відповідь: зміни внесені
Інформація про відміну
Дата відміни
05 грудня 2019 00:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій