Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М’ясо свинини - 270 кг, печінка - 150 кг, м’ясо куряче -200 кг
Очікувана вартість
60 000,00 UAH
UA-2019-11-11-000273-b ● d7e2fd1ef16a4eff8af6e4029d30d1d6
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальний навчальний заклад "Вишевицька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради |
Код ЄДРПОУ: | 20419675 |
Місцезнаходження: | 12214, Україна , Житомирська обл., село Вишевичі, вулиця Миру будинок 29 |
Контактна особа: |
Єсипенко Тетяна Іванівна +380978554480 internat29@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 11 листопада 2019 10:10 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 14 листопада 2019 10:14 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 18 листопада 2019 10:14 |
Очікувана вартість: | 60 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 300,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
620 кг
М’ясо свинини - 270 кг, печінка - 150 кг, м’ясо куряче -200 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
12214, Україна, Житомирська область, село Вишевичі, вулиця Миру,29
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
21 листопада 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | М’ясо свинини - 270 кг, печінка - 150 кг, м’ясо куряче -200 кг | Пiсляоплата | 10 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
11 листопада 2019 14:28 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
11 листопада 2019 10:10 |
Проект договору.docx | |
11 листопада 2019 10:10 |
Оголошення.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
поставка
Дата подання: 11 листопада 2019 10:59
Дата відповіді: 11 листопада 2019 11:53
Доброго дня. вкажіть періодичність поставки
Відповідь: Доброго дня. Періодичність поставки згідно заявок замовника. Дякуємо за запитання.
ціна та кількість
Дата подання: 11 листопада 2019 11:11
Дата відповіді: 11 листопада 2019 11:52
Добрий день.М'ясо (свинина свіжа чи охолоджена)
спинна і поперекова частина, задня тазова частина без кістки
Просимо чітко вказати яка потреба закладу по частинам туші вказаним в оголошенні тому що ці частини мають різну ціну. дякуємо
Відповідь: Доброго дня. У вимогах до тендерної документації вказано мякоть задньої частини без кістки. Дякуємо за запитання.
поставка
Дата подання: 11 листопада 2019 12:11
Дата відповіді: 11 листопада 2019 14:26
дякуємо за відповідь. Та хочемо чітко розуміти заявки замовника будуть сім разів на тиждень по два кг чи з певним проміжком в залежності від потреб закладу згідно норм харчування
Відповідь: Дякуємо за запитання. Поставка має бути в залежності від потреб закладу згідно норм харчування з певним проміжком часу.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
Житомирська міжрайонна заготівельно-збутова база #01783240 |
Переможець |
45 750,00
UAH з ПДВ
|
18 листопада 2019 14:19
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
03 січня 2020 10:08
|
Електронний підпис | укладений |
21 листопада 2019 11:47
|
Договір.pdf | укладений |
21 листопада 2019 11:45
|