Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
15530000-2 Вершкове масло (Масло солодковершкове не менше 73% жиру фасоване)
15530000-2 Butter (Sweet butter oil is at least 73% fat packed)
15530000-2 Butter (Sweet butter oil is at least 73% fat packed)
Очікувана вартість
5 124 600,00 UAH
UA-2019-11-04-000278-c ● 46e4f040c4b547c69c80bdede8bd4367
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
Торги відмінено
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Tender notice
Інформація про замовників
Purchasing Body
Найменування: | Управління освіти Чернігівської міської ради |
Код ЄДРПОУ: | 02147598 |
Місцезнаходження: | 14013, Україна , Чернігівська область обл., Чернігів, проспект Перемоги 141 |
Контактна особа: |
Ляховець Ольга Миколаївна +380462775083 osvita.bug07@os.chernigiv-rada.gov.ua |
Додаткові контактні особи: |
Буряк Марина Іванівна +380462233093 osvita.kadr@os.chernigiv-rada.gov.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Official name: | Department for Education of Chernihiv City Council |
National ID: | 02147598 |
Contact point: |
Buriak Maryna +380462775083 osvita.bug07@os.chernigiv-rada.gov.ua |
Additional contacts: |
Buriak Maryna +380462233093 osvita.kadr@os.chernigiv-rada.gov.ua |
Інформація про процедуру
Milestones
Дата оприлюднення: | 04 листопада 2019 12:42 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 25 листопада 2019 12:46 |
Оскарження умов закупівлі: | до 01 грудня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 05 грудня 2019 12:46 |
Початок аукціону: | 10 січня 2020 12:56 |
Очікувана вартість: | 5 124 600,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 51 246,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 102492 UAH |
Publication date: | 04 листопада 2019 12:42 |
Enquiries until: | 25 листопада 2019 12:46 |
Complaints submission until: | до 01 грудня 2019 00:00 |
Time limit for receipt of tenders: | 05 грудня 2019 12:46 |
Information
Estimated total value: | 5 124 600 UAH including VAT |
Minimal lowering step: | 51 246 UAH |
Minimal lowering step, %: | 1,00 % |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15530000-2: Вершкове масло
Scope of the procurement
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
26000 кг
Масло солодковершкове не менше 73% жиру фасоване
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
14000, Україна, Чернігівська область, м.Чернігів, заклади дошкільної освіти (згідно заявок, у кожен заклад окремо)
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло
Sweet butter oil is at least 73% fat packed (source of funding - city budget)
CPV: 15530000-2
Період постачання:
по 31 грудня 2020
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Розрахунки здійснюються протягом відповідного бюджетного року, після пред'явлення Продавцем документів (оформлених відповідно до чинного законодавства України): - рахунку; - накладних. | Пiсляоплата | 7 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
20 листопада 2019 15:52 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
20 листопада 2019 15:17 |
Перелік змін до ТД МАСЛО 2020 від 20.11.docx | |
20 листопада 2019 15:17 |
ПРОЕКТ ДОГОВОРУ МАСЛО 2020 зі змінами.docx | |
20 листопада 2019 15:17 |
ТД МАСЛО 2020 2 зі змінами від 20.11.doc |
20 листопада 2019 15:52 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
20 листопада 2019 15:17 |
Перелік змін до ТД МАСЛО 2020 від 20.11.docx
|
|||
20 листопада 2019 15:17 |
ПРОЕКТ ДОГОВОРУ МАСЛО 2020 зі змінами.docx
|
|||
20 листопада 2019 15:17 |
ТД МАСЛО 2020 2 зі змінами від 20.11.doc
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Відсоток жиру масла
Дата подання: 04 листопада 2019 16:04
Дата відповіді: 07 листопада 2019 10:22
Просимо розглянути зміни до тендерної документації а саме , внесення змін до відсотку жиру , та зазначити "Масло солодковершкове не менше 72,5% жиру", адже згідно ДСТУ 4399-2005 масло солодковершкове селянське повинно мати відсоток жиру від 72,5% - 79,9%. Ця зміна дозвлить уникнути дискримінації постачальників які виготовляють якісне масло за ДСТУ з відсотком жиру 72,5%
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня!
Дякуємо за запитання.
Замовнику потрібно Масло солодковершкове не менше 73,0% жиру фасоване.
Умови для всіх Учасників однакові.
Дякуємо за запитання.
Замовнику потрібно Масло солодковершкове не менше 73,0% жиру фасоване.
Умови для всіх Учасників однакові.
Відсоток жиру масла
Дата подання: 07 листопада 2019 11:18
Дата відповіді: 12 листопада 2019 14:42
Ви зазначаєте ,що масло повинно бути вироблено за ДСТУ 4399:2005, згідно цього нормативного акту відсоток жиру масла повинен бути від 72,5% - 79,9%. Тому вимоги щодо відсотку жиру 73% є такими що дискримінують Постачальників з маслом за ДСТУ 4399:2005 з відсотком жиру 72,5% , що не суперечить ДСТУ та у свою чергу звужує коло Учасників. Тому вдруге звертаємося до Вас щодо внесення змін у тендерну документацію.
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня!
Дякуємо за запитання.
Замовнику потрібно Масло солодковершкове не менше 73,0% жиру фасоване.
Дякуємо за запитання.
Замовнику потрібно Масло солодковершкове не менше 73,0% жиру фасоване.
% жиру масла
Дата подання: 07 листопада 2019 11:19
Дата відповіді: 12 листопада 2019 14:47
Прохаємо надати роз'яснення чому саме Вам потрібно масло з відсотком жиру 73% , якщо за ДСТУ відсотки жиру коливаються від 72,5% до 79,9% та чому 0,5% жиру так важливо .
Відповідь: Доброго дня!
Дякуємо за запитання.
Замовнику масло з відсотком жиру 73% потрібно для якісного харчування вихованців дошкільних навчальних закладів.
Дякуємо за запитання.
Замовнику масло з відсотком жиру 73% потрібно для якісного харчування вихованців дошкільних навчальних закладів.
% жиру масла
Дата подання: 12 листопада 2019 16:13
Дата відповіді: 15 листопада 2019 12:24
Яким нормативним документом закріплено, що для якісного харчування потрібно масло з відсотком жиру 73%? Просимо Вас зазначити такий документ.Також хочемо зрозуміти, кто і яким чином може підтвердити що масло яке виготовлене за ДСТУ та повністю йому віповідає і має % жиру 72,5% не відповідає якісному харчуванню?
Відповідь: Доброго дня!
Дякуємо за запитання.
Замовнику потрібно масло солодковершкове не менше 73% жиру фасоване.
Дякуємо за запитання.
Замовнику потрібно масло солодковершкове не менше 73% жиру фасоване.
Не відповідність технічних вимог до предмету закупівлі, що визначені Додатком 3 до Тендерної документації, вимогам ДСТУ та безпідставне зазначення більш якісних вимог до предмету закупівлі.
Дата подання: 15 листопада 2019 11:47
Дата відповіді: 18 листопада 2019 15:25
У Додатку 3 до Тендерної документації Замовником визначено, що товар повинен відповідати ДСТУ 4399:2005 та оцінка якості повинна здійснюватися відповідно до ДСТУ 4399:2005. Таблицею Додатку 3 до Тендерної документації передбачено, що за вмістом молочного жиру масло повинно відповідати «вершкове масло селянське не менше 73 %, а за технологічними особливостями «Солодковершкове». В той же час, п. 3.1.8 ДСТУ 4399:2005 передбачено, що вершкове масло селянське - це група вершкового масла з масовою часткою жиру від 72, 5 до 79,9. Так, само , на яку Замовник посилається у Додатку № 3 до Тендерної документації, передбачає у п. 4.15 використання Масло вершкове жирністю не нижче 72,5%. Таким чином, Замовником під час визначення технічних вимог до предмету закупівлі визначено відповідність предмету закупівлі вимогам ДСТУ 4399:2005, але у технічних вимогах Тендерної документації безпідставно визначено більш якісні технічні характеристики до предмету закупівлі, ніж передбачено ДСТУ 4399:2005 до масла вершкового селянського, що є дискримінаційно по відношенню до масла вершкового селянського, яке відповідає вимогам ДСТУ 4399:2005 у повній мірі, але не відповідає визначеним Замовником необгрунтовано завищеним технічним вимогам, що обмежує Учасника у наданні тендерної пропозиції .
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Доброго дня!
Дякуємо за запитання.Замовнику потрібно масло солодковершкове не менше 73% жиру фасоване.
Дякуємо за запитання.Замовнику потрібно масло солодковершкове не менше 73% жиру фасоване.
Інформація про відміну
Виконано
Дата відміни: | 04 грудня 2019 14:49 |
Коментар щодо відміни: | відповідно п.1 ст.31 Закону України "Про публічні закупівлі" |
Документи:
04 грудня 2019 14:49
|
протокол відміна вершкове масло.pdf |