Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
«Новорічні подарунки»
Очікувана вартість
99 000,00 UAH
UA-2019-10-24-002551-b ● f22612e6592c4c5ea5150463a53ab48d
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Гірська сільська рада |
Код ЄДРПОУ: | 04363647 |
Вебсайт: | http://www.gora-rada.gov.ua |
Місцезнаходження: | 08324, Україна , Київська обл., с. Гора, вул. Центральна, 5 |
Контактна особа: |
Дмитро Іванович Бойко +380683629926 gora.buh@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 24 жовтня 2019 16:14 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 29 жовтня 2019 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 31 жовтня 2019 17:00 |
Початок аукціону: | 01 листопада 2019 12:19 |
Очікувана вартість: | 99 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 990,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15840000-8: Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби
Вимоги щодо якості
Новорічні подарунки для дітей № 1:
Вага дитячого новорічного подарунку має становити не менше 740 г. Допускається відхилення ваги нетто +/-5гр.
Новорічні подарунки для дітей № 2:
Вага дитячого новорічного подарунку має становити не менше 250 г. Допускається відхилення ваги нетто +/-5гр.
Новорічні подарунки мають бути розфасовані у індивідуальні картонні упаковки, в середині подарунку додатково зафасовані у прозорі пакети для Новорічного подарунку №1 та в розмальовані фольговані пакети для Новорічного подарунку №2.
Смак і запах - характерний конкретній назві цукерок, без стороннього присмаку та запаху. Зовнішній вигляд - властивий конкретній назві цукерок. Цукерки, глазуровані шоколадною глазур’ю, не повинні мати на лицьовій поверхні «посивіння» або пошкодження глазурі. Новорічний подарунок повинен складатися з урахуванням наступного:
Наявність шоколадних цукерок (шоколадні, вафельні, глазуровані цукерки та тофі/фадж) - не менше 80 %.
Асорті желейних цукерок зі смаками фруктів, цитрусів та ягід - не менше 100г. Наявність карамелі (карамель льодяникова, карамель льодяникова з начинкою, карамель з шоколадно-горіховою начинкою, карамель з молочною начинкою, льодяникова карамель на паличці) - не більше 12 % для Новорічного подарунку №1 та не білеше 20% для Новорічного подарунку №2.
Наявність шоколадного батончику - не менше 1 шт.
Шоколадний батончик з карамельною начинкою (вага не менше 40г)
Наявність фігурного шоколаду - не менше 1 шт.
Шоколадний «Дід Мороз» - молочний фігурний шоколад (вага не менше 25г)
Вимоги до упаковки дитячого новорічного подарунку №1:
• матеріал картон целлюлозный 270 г/м2;
• малюнок на новорічну тематику з зображенням Святого Миколая, друк 5 фарб (CMYC+1P);
• суцільне покриття високоглянцевим лаком;
• на споживчому пакуванні повинно бути зазначено маркування: найменування товару, назва підприємства виробника, місце розташування, дата виготовлення, термін реалізації, кінцевий термін споживання, умови збереження, товарний знак, інформація про товар (склад товару із зазначення назв харчових добавок, що входять до рецептури), данні про харчову та енергетичну цінність, позначка «Без ГМО», маса нетто, номер пакувальника або зміну зазначають на ярлику або проставляють штамп із зовнішнього боку тари.
Вимоги до упаковки дитячого новорічного подарунку №2:
• матеріал – фольгований;
• малюнок на новорічну тематику з зображенням Святого Миколая;
• на споживчому пакуванні повинно бути зазначено маркування: найменування товару, назва підприємства виробника, місце розташування, дата виготовлення, термін реалізації, кінцевий термін споживання, умови збереження, товарний знак, інформація про товар (склад товару із зазначення назв харчових добавок, що входять до рецептури), данні про харчову та енергетичну цінність, позначка «Без ГМО», маса нетто, номер пакувальника або зміну зазначають на ярлику або проставляють штамп із зовнішнього боку тари.
Вимоги до транспортної тари:
• матеріал – гофрокартон;
• на кожну одиницю транспортної тари наносять маркування, що характеризує продукцію: товарний знак, назву та адресу виробника і місце виготовлення; загальну та власну назву продукції; масу нетто; склад продукту із зазначенням назв харчових добавок; кількість пакувальних одиниць і масу нетто пакувальних одиниць; дату виготовлення, термін придатності до споживання та кінцевий термін споживання; умови зберігання; позначення стандарту; зазначено «БЕЗ ГМО».
Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду, повинен бути упакований Учасником таким чином, щоб виключати псування або нищення його на період поставки, зберігати смакові та якісні характеристики товару.
Транспортування продукції повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом з ізотермічним фургоном, який використовується для перевезення виключно кондитерської продукції.
Прийманню не підлягає товар:
• у пошкодженій упаковці;
• на який оформлені супроводжувальні документи з порушенням;
• без сертифіката (посвідчення) якості;
• термін придатності до споживання якого закінчується раніше березня 2020 року
Кількість товарів: 2 найменування
Місце поставкитоварів або виконання робіт чи надання послуг: с. Гора, Бориспільський район, Київська область.
Строк поставкитоварів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: до 13 грудня 2019 року.
Розгорнути
Згорнути
Новорічні подарунки для дітей № 1:
Вага дитячого новорічного подарунку має становити не менше 740 г. Допускається відхилення ваги нетто +/-5гр.
Новорічні подарунки для дітей № 2:
Вага дитячого новорічного подарунку має становити не менше 250 г. Допускається відхилення ваги нетто +/-5гр.
Новорічні подарунки мають бути розфасовані у індивідуальні картонні упаковки, в середині подарунку додатково зафасовані у прозорі пакети для Новорічного подарунку №1 та в розмальовані фольговані пакети для Новорічного подарунку №2.
Смак і запах - характерний конкретній назві цукерок, без стороннього присмаку та запаху. Зовнішній вигляд - властивий конкретній назві цукерок. Цукерки, глазуровані шоколадною глазур’ю, не повинні мати на лицьовій поверхні «посивіння» або пошкодження глазурі. Новорічний подарунок повинен складатися з урахуванням наступного:
Наявність шоколадних цукерок (шоколадні, вафельні, глазуровані цукерки та тофі/фадж) - не менше 80 %.
Асорті желейних цукерок зі смаками фруктів, цитрусів та ягід - не менше 100г. Наявність карамелі (карамель льодяникова, карамель льодяникова з начинкою, карамель з шоколадно-горіховою начинкою, карамель з молочною начинкою, льодяникова карамель на паличці) - не більше 12 % для Новорічного подарунку №1 та не білеше 20% для Новорічного подарунку №2.
Наявність шоколадного батончику - не менше 1 шт.
Шоколадний батончик з карамельною начинкою (вага не менше 40г)
Наявність фігурного шоколаду - не менше 1 шт.
Шоколадний «Дід Мороз» - молочний фігурний шоколад (вага не менше 25г)
Вимоги до упаковки дитячого новорічного подарунку №1:
• матеріал картон целлюлозный 270 г/м2;
• малюнок на новорічну тематику з зображенням Святого Миколая, друк 5 фарб (CMYC+1P);
• суцільне покриття високоглянцевим лаком;
• на споживчому пакуванні повинно бути зазначено маркування: найменування товару, назва підприємства виробника, місце розташування, дата виготовлення, термін реалізації, кінцевий термін споживання, умови збереження, товарний знак, інформація про товар (склад товару із зазначення назв харчових добавок, що входять до рецептури), данні про харчову та енергетичну цінність, позначка «Без ГМО», маса нетто, номер пакувальника або зміну зазначають на ярлику або проставляють штамп із зовнішнього боку тари.
Вимоги до упаковки дитячого новорічного подарунку №2:
• матеріал – фольгований;
• малюнок на новорічну тематику з зображенням Святого Миколая;
• на споживчому пакуванні повинно бути зазначено маркування: найменування товару, назва підприємства виробника, місце розташування, дата виготовлення, термін реалізації, кінцевий термін споживання, умови збереження, товарний знак, інформація про товар (склад товару із зазначення назв харчових добавок, що входять до рецептури), данні про харчову та енергетичну цінність, позначка «Без ГМО», маса нетто, номер пакувальника або зміну зазначають на ярлику або проставляють штамп із зовнішнього боку тари.
Вимоги до транспортної тари:
• матеріал – гофрокартон;
• на кожну одиницю транспортної тари наносять маркування, що характеризує продукцію: товарний знак, назву та адресу виробника і місце виготовлення; загальну та власну назву продукції; масу нетто; склад продукту із зазначенням назв харчових добавок; кількість пакувальних одиниць і масу нетто пакувальних одиниць; дату виготовлення, термін придатності до споживання та кінцевий термін споживання; умови зберігання; позначення стандарту; зазначено «БЕЗ ГМО».
Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду, повинен бути упакований Учасником таким чином, щоб виключати псування або нищення його на період поставки, зберігати смакові та якісні характеристики товару.
Транспортування продукції повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом з ізотермічним фургоном, який використовується для перевезення виключно кондитерської продукції.
Прийманню не підлягає товар:
• у пошкодженій упаковці;
• на який оформлені супроводжувальні документи з порушенням;
• без сертифіката (посвідчення) якості;
• термін придатності до споживання якого закінчується раніше березня 2020 року
Кількість товарів: 2 найменування
Місце поставкитоварів або виконання робіт чи надання послуг: с. Гора, Бориспільський район, Київська область.
Строк поставкитоварів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: до 13 грудня 2019 року.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2 найменувань
«Новорічні подарунки»
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
08324, Україна, Київська область, с. Гора, вул. Центральна, 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
13 грудня 2019
ДК 021:2015: 15840000-8 — Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Замовник зобов’язується оплатити вартість товару після повної поставки товару згідно виставлених Постачальником накладних. Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником фактично поставлених товарів, на підставі накладних, з відстрочкою платежу до 45 робочих днів. У разі затримки бюджетного фінансування, розрахунок здійснюється протягом 10 (десяти) банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. Оплата товарів, робіт та послуг здійснюється на підставі документів, що підтверджують факт їх отримання та виконання | Пiсляоплата | 45 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
24 жовтня 2019 16:15 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
24 жовтня 2019 16:14 |
Кваліфікаційні вимоги.doc | |
24 жовтня 2019 16:14 |
Технічні_якісні_кількісні_характеристики.doc | |
24 жовтня 2019 16:14 |
Проект_договору.doc | |
24 жовтня 2019 16:14 |
Оголошення закупівлі Новорічні подарунки 2019 рік.doc |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 01 листопада 2019 12:46
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ОРХІДЕЯ-СУМИ" |
81 550,00
UAH з ПДВ
|
69 119,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП РЄПІК ВАЛЕРІЙ МИХАЙЛОВИЧ |
97 335,00
UAH з ПДВ
|
69 120,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ПП «Ялик» |
98 900,00
UAH з ПДВ
|
98 900,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ОРХІДЕЯ-СУМИ" #30497211 |
Рішення скасоване |
69 119,00
UAH з ПДВ
|
19 листопада 2019 12:41
|
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ОРХІДЕЯ-СУМИ" #30497211 |
Відхилено |
69 119,00
UAH з ПДВ
|
19 листопада 2019 12:42
|
ФОП РЄПІК ВАЛЕРІЙ МИХАЙЛОВИЧ #2417004013 |
Переможець |
69 120,00
UAH з ПДВ
|
22 листопада 2019 14:10
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
26 листопада 2019 16:55
|
д69118,00 (2).pdf | укладений |
26 листопада 2019 16:53
|