Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М`ясо (Яловичина м`якоть, яловичина на кості, печінка яловича, кури)
Очікувана вартість
49 750,00 UAH
UA-2019-10-23-001507-c 736020b2b6b34dbc9bb8a24d1693e613
Відкриті торги    Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Салій Зоя Федорівна

0970013868 zatushok.ku@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальна установа "Будинок милосердя "Затишок"Криворізької міської ради
Код ЄДРПОУ: 26508701
Місцезнаходження: 50089, Україна , Днiпропетровська обл., КРИВИЙ РІГ, вул.Маршака, буд. 16 А
Контактна особа: Салій Зоя Федорівна
0970013868
zatushok.ku@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 23 жовтня 2019 15:49
Звернення за роз’ясненнями: до 29 жовтня 2019 08:30
Оскарження умов закупівлі: до 04 листопада 2019 00:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 08 листопада 2019 08:30
Очікувана вартість: 49 750,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 497,50 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 1,00%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
740 кг.
Яловичина м`якоть -150 кг,
яловичина на кості - 90 кг,
печінка яловича - 200 кг,
кури - 300 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 50089, Україна, Днiпропетровська область, КРИВИЙ РІГ, вул. Маршака, буд.16А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 10 Банківські 100

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
24 жовтня 2019 16:09
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
24 жовтня 2019 16:05
Опис змін.docx
24 жовтня 2019 16:05
Оголошення мясо 2019.docx
24 жовтня 2019 16:05
ТД мясо.doc
24 жовтня 2019 16:05
Додатки 3,4.docx
23 жовтня 2019 15:59
ДОДАТОК 5 лист- згода.doc
24 жовтня 2019 16:09
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
23 жовтня 2019 16:01
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
24 жовтня 2019 16:05
Опис змін.docx
24 жовтня 2019 16:05
Оголошення мясо 2019.docx
23 жовтня 2019 15:59
Оголошення мясо 2019.docx
24 жовтня 2019 16:05
ТД мясо.doc
23 жовтня 2019 15:59
ТД мясо.doc
24 жовтня 2019 16:05
Додатки 3,4.docx
23 жовтня 2019 15:59
Додатки 3,4.docx
23 жовтня 2019 15:59
ДОДАТОК 5 лист- згода.doc

Роз’яснення до процедури

Запитання до процедури

щодо пункту 1.5.
Дата подання: 24 жовтня 2019 08:50
Дата відповіді: 24 жовтня 2019 16:22
Шановний замовнику згідно додатку 3 пункту передбачено 1.5 Копію укладеного договору з державною установою ветеринарної медицини для забезпечення державного контролю за дотриманням необхідних гігієнічних вимог щодо безпечності готових харчових продуктів тваринного походження на бійнях, гуртівнях та потужностях з розбирання та обвалювання м’яса під час надходження, розбирання та обвалювання продукції первинного виробництва тваринного походження згідно чинного законодавства; Просимо Вас пояснити яким чином учасник який не є виробником може підтвердити вищезазначену вимогу, оскільки дану вимогу можуть виконати лише виробники, що призводить до дискримінації інших можливих учасників
Розгорнути Згорнути
Відповідь: Зауваження усунено, внесено зміни до тендерної документації
щодо додатку 1
Дата подання: 24 жовтня 2019 09:00
Дата відповіді: 24 жовтня 2019 16:26
інформацією про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі відповідно до технічних вимог згідно п.6 цього розділу та Додатку №1 до тендерної документації; А де він
Відповідь: Зауваження усунено, внесено зміни до тендерної документації (в п.1 відокремлено підпункт «ціновою пропозицією (згідно Додатку №1 до тендерної документації)).
щодо санпаспорту
Дата подання: 24 жовтня 2019 09:08
Дата відповіді: 24 жовтня 2019 16:27
• копію санітарного паспорту на автомобілі доставки; Яким документом він передбачений, ЗУ "Про безпечність та якість харчових" дана вимога відсутня
Відповідь: Згодні, внесено зміни до тендерної документації у відповідності із вимогами ст.25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
Щодо визначення предмета закупівлі
Дата подання: 25 жовтня 2019 09:23
Дата відповіді: 25 жовтня 2019 15:34
Згідно пункту 3.2 Детальний опис предмету закупівлі і технічні вимоги до товару визначено яловичина на кості -охолоджена , вітчизняного виробника. Поверхня помірно волога, але не липка, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. М’ясний сік прозорий. Запах – властивий виду м’яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 50% до загального терміну зберігання. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. просимо Вас дати визначення що Ви маєте на увазі яловичина на кістці.
Розгорнути Згорнути
Відповідь: М`ясо на кості - мається на увазі: яловичина у відрубах, а саме: тазостегновий відруб першого сорту охолоджений (кострець, огузок).
Розгорнути всі запитання: 4 Згорнути запитання

Інформація про відміну

Дата відміни
08 листопада 2019 08:30
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій