Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо свіже охолоджене (свинина лопаткова частина без кістки)
Очікувана вартість
32 600,00 UAH
UA-2019-09-13-001341-b ● df13fea243904b75987ee0ae816c642f
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти" |
Код ЄДРПОУ: | 02541846 |
Місцезнаходження: | 52173, Україна , Дніпропетровська обл., П'ятихатський район, село Саксагань, ВУЛ. СОЛОВЙОВА, будинок 1 |
Контактна особа: |
Ірина Анатоліївна Кришина +380961102266 zdcptobug@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 13 вересня 2019 13:40 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 19 вересня 2019 12:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 24 вересня 2019 12:00 |
Очікувана вартість: | 32 600,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 326,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
330 кілограм
М'ясо свіже охолоджене ( свинина лопаткова частина без кістки)(обласний бюджет)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
52173, Україна, Дніпропетровська область, с. Саксагань, Соловйова,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 вересня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Календарні | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
19 вересня 2019 09:07 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
19 вересня 2019 09:06 |
Додаток №1до проекту договору. Специфікація мясо.docx | |
19 вересня 2019 09:06 |
Додаток №1. Технічні вимоги.docx | |
19 вересня 2019 09:06 |
Оголошення.docx | |
13 вересня 2019 13:40 |
Додаток №2. Кваліфікація учасників.docx | |
13 вересня 2019 13:40 |
Додаток №4. Проект договору.docx | |
13 вересня 2019 13:40 |
Додаток 3. цінова пропозиція.docx |
19 вересня 2019 09:07 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
||
19 вересня 2019 09:06 |
Додаток №1до проекту договору. Специфікація мясо.docx
|
||
19 вересня 2019 09:06 |
Додаток №1. Технічні вимоги.docx
|
||
19 вересня 2019 09:06 |
Оголошення.docx
|
||
13 вересня 2019 13:40 |
Додаток №2. Кваліфікація учасників.docx
|
||
13 вересня 2019 13:40 |
Додаток №4. Проект договору.docx
|
||
13 вересня 2019 13:40 |
Додаток 3. цінова пропозиція.docx
|
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ ПРИДНІПРОВСЬКА ПЕРЛИНА #40986912 |
Переможець |
32 220,00
UAH з ПДВ
|
25 вересня 2019 14:42
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
ДУ122.pdf | зміни до договору |
27 грудня 2019 15:23
|
дог122мясо.pdf | укладений |
08 жовтня 2019 20:54
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 23 грудня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 27 грудня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зменшити суму договору на 1325.40 грн. |
Номер договору про закупівлю: | 122 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |