Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Кава, чай
Очікувана вартість
76 645,00 UAH
UA-2019-08-16-000536-a ● afbea14f0cf7457294914985b71f02c8
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Державне підприємство "Морський торговельний порт "Чорноморськ" |
Код ЄДРПОУ: | 01125672 |
Місцезнаходження: | 68001, Україна , Одеська обл., м. Чорноморськ, вул. Праці, 6 |
Контактна особа: |
Юрій Філіпов +380487389136 yu.filipov@imtp.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 16 серпня 2019 11:03 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 21 серпня 2019 20:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 23 серпня 2019 20:00 |
Очікувана вартість: | 76 645,00 UAH без ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 766,45 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15860000-4: Кава, чай та супутня продукція
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
7 найменувань
Кава, чай
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
68001, Україна, Одеська область, м. Чорноморськ, вул. Праці буд. 6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15860000-4 — Кава, чай та супутня продукція
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Дата виставлення рахунку | власні кошти | Пiсляоплата | 60 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
16 серпня 2019 11:05 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
16 серпня 2019 11:03 |
ДД.docx |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Щодо надання сертифікату
Дата подання: 16 серпня 2019 12:21
Дата відповіді: 19 серпня 2019 16:12
В складі пропозиції Учасник для підтвердження відповідності технічним та якісним вимогам Замовника надає наступні документи, а саме:
- копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT), виданого на ім'я учасника (завірена Учасником). Як виконати дану вимогу учаснику, який співпраціє з виробником (офіційним представником, дилером) товару на підставі партнерських договорів та здійснює перепродаж товару? Чи достатнім для виконання даної вимоги буде надання копії сертифікату, виданого на ім'я виробника та завіреного Учасником?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь:
Доброго дня.Оскільки, саме Учасник є беспосереднім виконавцем договору та оператором потужностей, що здійснює обіг та реалізацію продуктів харчування у відповідності до ЗУ №771/97 "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" - зобов'язаний розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів. Наявність впровадженої системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, крім сертифікату ISO 22000 можна також посвідчити:
- копією наказів про призначення осіб за реалізацію системи,
- копією документів, які підтверджують, що Учасник забезпечив належну підготовку осіб, які є відповідальними за реалізацію системи
- наданням опису заходів, які здійснює Учасник для виконання обов'язків операторів ринку харчових продуктів по забезпеченню виконання положень ЗУ №771/97 щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів, окремих показників якості харчових продуктів та копії документів Учаника, що підтверджують виконання гігієнічних вимог та запровадження цих заходів Учасником в процесі обігу харчових продуктів
- надання опису заходів щодо здійснення простежуваності за принципом "крок назад" та "крок вперед" у відповідності до ст. 22 ЗУ №771/9.
Замовник в складі пропозиції вимагає копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT), виданого на ім'я Учасника.
Доброго дня.Оскільки, саме Учасник є беспосереднім виконавцем договору та оператором потужностей, що здійснює обіг та реалізацію продуктів харчування у відповідності до ЗУ №771/97 "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" - зобов'язаний розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів. Наявність впровадженої системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, крім сертифікату ISO 22000 можна також посвідчити:
- копією наказів про призначення осіб за реалізацію системи,
- копією документів, які підтверджують, що Учасник забезпечив належну підготовку осіб, які є відповідальними за реалізацію системи
- наданням опису заходів, які здійснює Учасник для виконання обов'язків операторів ринку харчових продуктів по забезпеченню виконання положень ЗУ №771/97 щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів, окремих показників якості харчових продуктів та копії документів Учаника, що підтверджують виконання гігієнічних вимог та запровадження цих заходів Учасником в процесі обігу харчових продуктів
- надання опису заходів щодо здійснення простежуваності за принципом "крок назад" та "крок вперед" у відповідності до ст. 22 ЗУ №771/9.
Замовник в складі пропозиції вимагає копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT), виданого на ім'я Учасника.
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ "ОДЕСЬКА ПРОДУКТОВА КОМПАНІЯ" #39917620 |
Переможець |
75 262,10
UAH
|
29 серпня 2019 09:01
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
23 вересня 2019 16:03
|
Договор 19_294-А.pdf | укладений |
23 вересня 2019 16:00
|