Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Вершкове масло
Очікувана вартість
1 893 888,00 UAH
UA-2019-07-18-000668-b ● 148cb63fa1de417c9733fc84424585a6
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальне виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах |
Код ЄДРПОУ: | 05475854 |
Місцезнаходження: | 54038, Україна , Миколаївська обл., Миколаїв, вул. Генерала Карпенка, 49 |
Контактна особа: |
Проскурня Іван Миколайович +380512343137 combinat05475854@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 18 липня 2019 10:56 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 23 липня 2019 11:01 |
Оскарження умов закупівлі: | до 29 липня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 02 серпня 2019 11:01 |
Очікувана вартість: | 1 893 888,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 9 469,44 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15530000-2: Вершкове масло
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
144000 кг
Вершкове масло, жирність 72,5%-82,5%
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54038, Україна, Миколаївська область, місто Миколаїв, вул.Генерала Карпенка, 49
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15530000-2 — Вершкове масло
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Пiсляоплата | 30 | Банківські | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
22 липня 2019 08:50 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
22 липня 2019 08:45 |
Зміни до ТД 1.docx | |
22 липня 2019 08:45 |
дод.3_характеристики_товару випр.docx | |
18 липня 2019 10:56 |
дод.6.doc | |
18 липня 2019 10:56 |
дод.5_пропозиція.doc | |
18 липня 2019 10:56 |
додаток 4 (проект договору).doc | |
18 липня 2019 10:56 |
дод. 2_відповідність вимогам ст.17.doc | |
18 липня 2019 10:56 |
дод.1_квалiфiкацiя.docx | |
18 липня 2019 10:56 |
ТД_вершкове масло.doc |
22 липня 2019 08:50 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
22 липня 2019 08:45 |
Зміни до ТД 1.docx
|
|||
22 липня 2019 08:45 |
дод.3_характеристики_товару випр.docx
|
|||
18 липня 2019 10:56 |
дод.6.doc
|
|||
18 липня 2019 10:56 |
дод.5_пропозиція.doc
|
|||
18 липня 2019 10:56 |
додаток 4 (проект договору).doc
|
|||
18 липня 2019 10:56 |
дод. 2_відповідність вимогам ст.17.doc
|
|||
18 липня 2019 10:56 |
дод.1_квалiфiкацiя.docx
|
|||
18 липня 2019 10:56 |
ТД_вершкове масло.doc
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Щодо внесення змін в технічну документацію
Дата подання: 19 липня 2019 08:38
Дата відповіді: 22 липня 2019 08:30
Вимагаємо внести зміни згідно чинного законодавства
Вимога в додатку 3 Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:
Для підтвердження відповідності запропонованого товару вищезазначеним вимогам Учасник у складі своєї пропозиції повинен надати :
- копію сертифікату на систему управління якістю, який відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT).
ЗАКОН УКРАЇНИ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» регулює відносини між органами виконавчої влади, операторами ринку харчових продуктів та споживачами харчових продуктів і визначає порядок забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, що виробляються, перебувають в обігу, ввозяться (пересилаються) на митну територію України та/або вивозяться (пересилаються) з неї. Цей закон не вимагає обов’язкової сертифікації як операторів ринку харчових продуктів так й самих продуктів харчування. Натомість є обов’язково отримання експлуатаційного дозволу — документ дозвільного характеру, який видається компетентним органом операторові ринку харчових продуктів на підставі результатів перевірки відповідності його потужностей вимогам санітарних заходів та дає змогу оператору ринку провадити господарську діяльність з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження.
ISO 22000 —стандарт міждународної серії, який складається з набору правил та вимог для впровадження результативних систем управління безпекою продуктів харчування, що обіймає усі харчові та паралейні виробництва. Законодавство передбачає добровільну сертификацію.
Вимогу від Учасника у складі своєї пропозиції надати копію сертифікату на систему управління якістю, який відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT) потрібно прибрати, так як вона не відповідає діючому законодавству України та є дискримінаційною, що порушує Закон України « Про публічні закупівлі».
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Дякуємо. До Додатку 1 тендерної документації буде внесено відповідні зміни.
кількість масла
Дата подання: 19 липня 2019 17:48
Дата відповіді: 22 липня 2019 08:28
Яка точна кількість масла у штуках або кг, так як, в оголошенні зазначено 144 000 кг, у дадатку 3 - 21420 кг, у додатку 5 - 14 400 кг
Відповідь: 144 000 кг до Додатку 3 внесено відповідних змін
Інформація про відміну
Дата відміни
02 серпня 2019 11:01
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій