Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо свинне охолоджене (без кістки)
Очікувана вартість
103 000,00 UAH
UA-2019-06-07-000991-b ● 686f40cb13a6439ea3107ab11e854ee4
Спрощена закупівля
Торги не відбулися
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Кузьминецький професійний аграрний ліцей Вінницької області |
Код ЄДРПОУ: | 02539743 |
Місцезнаходження: | 23040, Україна , Вінницька обл., с.Кузьминці, Студентська,30 |
Контактна особа: |
Адасюк Альона Іванівна 380971104904 kuzsat@i.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 07 червня 2019 12:04 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 13 червня 2019 10:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 18 червня 2019 10:10 |
Очікувана вартість: | 103 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 515,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Поверхня м'яса рівна, необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від світло-червоного до червоного. За консистенцією м'ясо еластичне. Смак і запах характерний для доброякісного м'яса без сторонніх смаків і запахів. Якість товару повинна відповідати встановленим зареєстрованим діючим державним стандартам або ТУ виробника. М'ясо має бути упаковане таким способом, який забезпечує збереження споживчих властивостей і безпечність продукту під час транспортування і зберігання.
Cупровідні документи:
1) про якість та безпечність;
2) ветеринарне посвідчення.
В документі про якість мають бути зазначені:
- точне найменування продукції;
- якісний стан;
- t° продукту при завантаженні;
- дата виготовлення;
- термін придатності до споживання;
- призначення вантажу.
Маркування тари із зазначенням:
- назва та місце знаходження підприємства виробника;
- найменування виду та сорту продукції;
- категорії вгодованості;
- термічного стану продукту;
- маси брутто в кг.;
- умов та гарантійного терміну зберігання;
- стандарту;
- призначення вантажу.
Обов'язкова наявність ветеринарного документу, який містить інформацію про застосування (або відсутність застосування) пестицидів, а також ветеринарних препаратів, антибіотиків, гормонів.
М'ясо повинно мати клеймо, згідно категорії.
Поставка не менше 3 разів на тиждень.
Розгорнути
Згорнути
Cупровідні документи:
1) про якість та безпечність;
2) ветеринарне посвідчення.
В документі про якість мають бути зазначені:
- точне найменування продукції;
- якісний стан;
- t° продукту при завантаженні;
- дата виготовлення;
- термін придатності до споживання;
- призначення вантажу.
Маркування тари із зазначенням:
- назва та місце знаходження підприємства виробника;
- найменування виду та сорту продукції;
- категорії вгодованості;
- термічного стану продукту;
- маси брутто в кг.;
- умов та гарантійного терміну зберігання;
- стандарту;
- призначення вантажу.
Обов'язкова наявність ветеринарного документу, який містить інформацію про застосування (або відсутність застосування) пестицидів, а також ветеринарних препаратів, антибіотиків, гормонів.
М'ясо повинно мати клеймо, згідно категорії.
Поставка не менше 3 разів на тиждень.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1000 кілограми
М'ясо свинне охолоджене (без кістки)
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
23040, Україна, Вінницька область, с.Кузьминці, Студентська,30
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
25 червня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
07 червня 2019 12:08 |
ОГОЛОШЕННЯ.docx |
07 червня 2019 12:08 |
ПРОЕКТ ДОГОВОРУ.docx |
07 червня 2019 12:06 |
кваліфікаційні критерії.doc |
Інформація про відміну
Торги відмінено
Причина відміни
відсутність пропозицій