Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Хлібопродукти: хліб
Очікувана вартість
7 650,00 UAH
UA-2019-03-27-002083-b 9448eecfc7ec46009b141362c1ea9842
Закупівля без використання електронної системи    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Куленча Тетяна Василівна

380953284402
prozoro2016ocv@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 27 березня 2019
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Відділ освіти Чигиринської районної державної адміністрації
Код ЄДРПОУ: 02146966
Місцезнаходження: 20901, Україна , Черкаська обл., Чигирин, Б.Хмельницького, 13А
Контактна особа: Куленча Тетяна Василівна
380953284402,
prozoro2016ocv@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Хлібопродукти: хліб
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
360 кілограми
Хлібопродукти: хліб
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 20902, Україна, Черкаська область, Чигирин, Чигиринський НВК І-ІІІ ст. №3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

Тендерна документація

27 березня 2019 14:52
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
Фізична особа - підприємець Рильцов Юрій Володимирович
#2532905011
Переможець 7 650,00
UAH
27 березня 2019 14:57

Документи

27 березня 2019 14:57
Електронний підпис

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
27 березня 2019 14:59
ДОГ.96 (прод.харчування).pdf укладений
27 березня 2019 14:58