Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Сало-шпик солоне
Очікувана вартість
208 000,00 UAH
UA-2019-03-22-001233-b ● 0633726c1b59426e962b11160ed6ee46
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ |
Код ЄДРПОУ: | 08571446 |
Вебсайт: | http://dduvs.in.ua/ |
Місцезнаходження: | 49005, Україна , Дніпропетровська обл., м. Дніпро, проспект Гагаріна, 26 |
Контактна особа: |
Валентина Переута +380503631658 valena3101@i.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 22 березня 2019 12:27 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 29 березня 2019 10:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 04 квітня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 08 квітня 2019 10:00 |
Очікувана вартість: | 208 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 040,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Вид тендерного забезпечення: | Електронна гарантія |
Сума тендерного забезпечення: | 6240 UAH |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15410000-5: Сирі олії та тваринні і рослинні жири
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2600 кілограм
Сало-шпик солоне
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Відповідно до документації
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15410000-5 — Сирі олії та тваринні і рослинні жири
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
27 березня 2019 17:25 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
27 березня 2019 17:25 |
ТД сало 2019 зі змінами.doc | |
27 березня 2019 17:25 |
Перелік змін.docx | |
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 1.docx | |
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 2.docx | |
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 4.docx | |
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 5.docx | |
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 6.docx | |
22 березня 2019 12:27 |
ТД сало 2019.doc | |
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 3.docx | |
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 7.docx |
27 березня 2019 17:25 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
27 березня 2019 17:25 |
ТД сало 2019 зі змінами.doc
|
|||
27 березня 2019 17:25 |
Перелік змін.docx
|
|||
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 1.docx
|
|||
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 2.docx
|
|||
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 4.docx
|
|||
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 5.docx
|
|||
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 6.docx
|
|||
22 березня 2019 12:27 |
ТД сало 2019.doc
|
|||
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 3.docx
|
|||
22 березня 2019 12:27 |
Додаток 7.docx
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Щодо вимог тендерної пропозиції
Дата подання: 27 березня 2019 10:50
Дата відповіді: 27 березня 2019 17:03
Доброго дня.
Згідно з вимогами п.1 Зміст і спосіб подання тендерної пропозиції Тендерної документації, затвердженої рішенням тендерного комітету від 22.03.2019 року, протокол №31/03/19,Замовником вимагається наступний документ: "копія протоколу випробувань зразків продуктів харчування на відповідність ТУ У 15.1-35973587-001-2010 виданий незалежною акредитованою лабораторією (або акредитованим органом з підтвердження відповідності) на ім’я Учасника процедури закупівлі не раніше 01.11.18р".
Просимо надати роз'яснення з таких питань:
1. Згідно з п 3 ч.2 ст.22 Тендерна документація Закону України від 25.12.2015 року №922-VIII "Про публічні закупівлі", тендерна документація повинна містити інформацію про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, у тому числі відповідну технічну специфікацію (у разі потреби - плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі). При цьому технічна специфікація повинна містити: детальний опис товарів, робіт, послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні та якісні характеристики; вимоги щодо технічних і функціональних характеристик предмета закупівлі у разі, якщо опис скласти неможливо або якщо доцільніше зазначити такі показники; посилання на стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язану з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами. Технічна специфікація не повинна містити посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника. У разі якщо таке посилання є необхідним, воно повинно бути обґрунтованим, а специфікація повинна містити вираз "або еквівалент". Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні передбачати необхідність застосування заходів із захисту довкілля;
Вимоги Замовника містять посилання на конкретного виробника, який є власником ТУ У 15.1-35973587-001-2010 , не містять обгрунтування необхідності такого посилання та не містять вираз "або еквівалент". Просимо надати роз'яснення щодо необхідності такого посилання та внести зміни до тендерної документації.
2. Просимо надати роз'яснення, яким саме показникам ТУ, ДСТУ повинні відповідати зразки продуктів харчування під час проведення лабораторних випробувань та, за необхідності, внести зміни до тендерної документації.
Дякуємо
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: 1. Ваше зауваження враховано. В тендерну документацію будуть внесені відповідні зміни.
2. Зразки продуктів харчування під час проведення лабораторних випробувань повині відповідати таким показникам ТУ:
- органолептичні та фізико-хімічні показники (зовнішній вигляд, консинстенція, вид та колір у розрізі, запах та смак, масова частка жиру, масова частка білку,
масова частка хлористого натрію);
- вміст токсичних елементів, пестицидів, антибіотиків, та радіонуклідів;
- мікробіологічні показники (бактерії групи кишкової палички, патогенні організми, в тому числі сальмонели тощо)
2. Зразки продуктів харчування під час проведення лабораторних випробувань повині відповідати таким показникам ТУ:
- органолептичні та фізико-хімічні показники (зовнішній вигляд, консинстенція, вид та колір у розрізі, запах та смак, масова частка жиру, масова частка білку,
масова частка хлористого натрію);
- вміст токсичних елементів, пестицидів, антибіотиків, та радіонуклідів;
- мікробіологічні показники (бактерії групи кишкової палички, патогенні організми, в тому числі сальмонели тощо)
Інформація про відміну
Дата відміни
08 квітня 2019 10:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій