Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

55520000-1 - Кейтерингові послуги
Очікувана вартість
3 986 330,00 UAH
UA-2019-03-20-000500-b 0ff53c62118144a79dd8a2244982a27c
Відкриті торги    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Бичова Людмила

066 155 17 97 BUCHOVA@UKR.NET

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "КИЇВСЬКА ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ"
Код ЄДРПОУ: 01993701
Місцезнаходження: 04107, Україна , Київська обл., Київ, вул. Багговутівська, будинок 1
Контактна особа: Бичова Людмила
066 155 17 97
BUCHOVA@UKR.NET
Категорія: Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 20 березня 2019 14:23
Звернення за роз’ясненнями: до 26 квітня 2019 12:00
Оскарження умов закупівлі: до 02 травня 2019 00:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 06 травня 2019 12:00
Початок аукціону: 07 травня 2019 15:35
Очікувана вартість: 3 986 330,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 19 931,65 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 0,50%

Інформація про предмет закупівлі

55520000-1 - Кейтерингові послуги (Послуги з організації харчування пацієнтів лікарні)
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
68207 посл.
55520000-1 - Кейтерингові послуги
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 04107, Україна, Київська обл., Київ, Багговутівська, 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 травня 2019  —  31 серпня 2019
ДК 021:2015: 55520000-1 — Кейтерингові послуги

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
26 квітня 2019 14:44
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
20 березня 2019 14:20
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
26 квітня 2019 14:44
Протокол внесення змін.docx
26 квітня 2019 14:44
Додаток 4 харчування 2 нова редакція.doc
20 березня 2019 14:20
Додаток 4 харчування 2.doc
26 квітня 2019 14:44
Додаток 3 харчування 2 нова редакція.docx
20 березня 2019 14:20
Додаток 3 харчування 2.docx
26 квітня 2019 14:44
Додаток 2 харчування 2 нова редакція.doc
20 березня 2019 14:20
Додаток 2 харчування 2.doc
26 квітня 2019 14:44
Додаток 1 харчування 2 нова редакція.doc
20 березня 2019 14:20
Додаток 1 харчування 2.doc
26 квітня 2019 14:44
ТД харчування 2 нова редакція.doc
20 березня 2019 14:20
ТД харчування 2.doc

Скарги до процедури

Номер скарги: UA-2019-03-20-000500-b.b1
Статус:
Розгляд припинено
Скаржник: ТОВ "ПОНТЕМ.УА", Код ЄДРПОУ:40665499
Дата подання: 29 березня 2019 17:43
Оскарження умов тендерної документації
Тендерна документація містить умови, що є дискримінаційними щодо інших учасників та які неможливо виконати, а також містить вимоги, які суперечать нормам чинного законодавства.
Документи
Рішення органу оскарження: Розгляд припинено
Скарга відкликана скаржником
Причина: Помилково відправлено, не прикріплено скаргу
Дата: 29 березня 2019 17:47
рішення від 03.04.2019 № 3890 + лист Замовнику.pdf
Дата публікації: 03 квітня 2019 22:37
Номер скарги: UA-2019-03-20-000500-b.b2
Статус:
Порушення усунуто
Скаржник: ТОВ "ПОНТЕМ.УА", Код ЄДРПОУ:40665499
Дата подання: 29 березня 2019 17:46
Оскарження умов тендерної документації
Тендерна документація містить умови, які є дискримінаційними щодо інших учасників та які неможливо виконати, а також містить вимоги, які суперечать вимогам чинного законодавства.
Документи
Рішення Органу оскарження: Задоволено
Прийнято до розгляду: 03 квітня 2019 23:08
рішення від 03.04.2019 № 3889 + лист Замовнику.pdf
Дата публікації: 03 квітня 2019 23:08
рішення від 18.04.2019 № 4765.pdf
Дата публікації: 23 квітня 2019 22:08
Коментар замовника щодо усунення порушення: ПРОТОКОЛ ВНЕСЕННЯ ЗМІН м. Київ 25.04.2019 р. 1. Найменування замовника – Комунальний заклад Київської обласної Ради «Київська обласна клінічна лікарня» 2. Код згідно з ЄДРПОУ замовника – 01993701 3. Місцезнаходження замовника – 04107, Україна, Київ, вул. Багговутівська, будинок 1. 4.Інформація про предмет закупівлі: код ДК 021-2015: 55520000-1 - Кейтерингові послуги 5.Номер процедури закупівлі в електронній системі закупівель: UA-2019-03-20-000500-b 6. На обговорення тендерного комітету виноситься наступне питання: Внесення зміни до Тендерної документації на закупівлю 55520000-1 - Кейтерингові послуги. 7. Обговорювали Внести зміни в Тендерну документацію: в пункт в) «наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів» частини 5 «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, установлені статтею 17 Закону» Розділу III. «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції»: БУЛО - довідку в довільній формі про раніше укладені та принаймні частково виконані договори про надання кейтерингових послуг – по одному договору за 2018, 2017 та 2016 роки. Не може вважатись аналогічним договором такий, при якому не прослідковується повний цикл організації харчування, зокрема, разові та поодинокі договори на послуги з організації харчування під час проведення короткострокових заходів (фестивалів, свят, конкурсів, оглядів, концертів, виставок, конференцій, семінарів, тощо). У довідці має бути відображено: найменування контрагента та його ідентифікаційний код, адреса та номер телефону; предмет закупівлі за договором; номер та дата укладення договору; обсяг постачання у натуральному вимірі (ліжко-дні, комплексні обіди і т.д.); строк надання послуг. - лист-відгук від контрагента за кожним з договорів, відображеним у довідці, про належне виконання учасником умов укладеного договору та відсутність у замовника будь-яких неврегульованих претензій. СТАЛО - довідку в довільній формі про раніше укладений та принаймні частково виконаний договір про надання кейтерингових послуг – за 2018 рік. Не може вважатись аналогічним договором такий, при якому не прослідковується повний цикл організації харчування, зокрема, разові та поодинокі договори на послуги з організації харчування під час проведення короткострокових заходів (фестивалів, свят, конкурсів, оглядів, концертів, виставок, конференцій, семінарів, тощо). У довідці має бути відображено: найменування контрагента та його ідентифікаційний код, адреса та номер телефону; предмет закупівлі за договором; номер та дата укладення договору; обсяг постачання у натуральному вимірі (ліжко-дні, комплексні обіди і т.д.); строк надання послуг. - лист-відгук від контрагента за договір, відображеним у довідці, про належне виконання учасником умов укладеного договору та відсутність у замовника будь-яких неврегульованих претензій. У Додаток 1 «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі» Тендерної документації БУЛО 1. Виконавець послуг повинен забезпечити для пацієнтів лікарні щоденне приготування та постачання (доставку) на сніданок, обід і вечерю «готової їжі» високої якості (дієтичним блюд) за 7-денним меню наданим замовником: 2. Послуги надаються безперебійно, 7 (сім) днів на тиждень, три рази на день, безпосередньо транспортом Виконавця, у відповідності з наступним графіком доставки: сніданок – о 8.30., обід – о 12.30., вечеря – о 16.30. 3. Забезпечення приготування сніданків, обідів, вечері за щоденним меню, високої якості, проведення щоденного бракеражу страв у відповідності з діючим положенням про бракераж на підприємствах громадського харчування України. 4. Продукти харчування, які використовуються для приготування їжі повинні відповідати санітарно-гігієнічним вимогам, мати сертифікат та мають бути вищої, або першої категорії. 5.Продукти, з яких готуються страви не повинні містити синтетичних барвників, ароматизаторів, штучних консервантів. 6.Вимоги до окремих видів продуктів, які будуть використовуватися для приготування їжі: - крупи: гречка – ядро середньої прожарки, рис – ядро шліфоване, білий, манка – середньої помолу, вівсяна крупа (пластівці) – вищий сорт; - молочні блюда з макаронних виробів – готувати з дрібних макаронних виробів; - борошно – пшеничне, вищий сорт; - яйця - курячі харчові, вищий сорт; - масло – не менше 82,5% жирності; - молоко – цільне, 2,5 % жирності; - сир кисломолочний - жирність не менше 9%; - сир твердий – жирність не менше 45 – 50%; - олія – соняшникова, рафінована, без добавок; - риба – тільки морська, типу «ХЕК»; - сік – тільки натуральний, не відновлений, порційний по 200,0 мл.; - компоти – тільки з сухофруктів (яблуко, груша); - хліб, сир, масло, фрукти повинні бути порційно нарізані відповідно до ваги виходу страви; Всі продукти, які використовуються при приготуванні їжі повинні відповідати ДСТУ та не бути простроченими. 7. Виконавець повинен забезпечувати приготування їжі лише з безпечних і якісних продуктів харчування і продовольчої сировини, додержуватись умов і термінів їх зберігання, технології виготовлення страв, вимог кулінарної обробки харчових продуктів, правил особистої гігієни працівників, які займаються приготуванням їжі. При передачі продуктів харчування Виконавець повинен надавати сертифікати на продукти з яких проводилось приготування їжі для лікарні відповідальним особам від Замовника. 8. Час від приготування їжі до доставки в лікарню не повинен перевищувати 1 (однієї) години 30 хвилин. Загальний час від приготування їжі до роздачі хворим в лікарні не повинен перевищувати 2 (дві) години. 9. Виконавець послуг повинен дотримуватися вимог діючого законодавства щодо санітарно-епідеміологічного стану приміщень, де готуються страви, а також вимог законодавства про проходження працівниками санітарного огляду: всі працівники Виконавця, які причетні до приготування та транспортування їжі, повинні мати санітарні книжки з відмітками про проходження медичних оглядів та обстежень згідно законодавства України, в т.ч. водії, вантажники, тощо. 10. Готова їжа передається Замовнику у тарі (Контейнери/ємкості/термоси), яка відповідає існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам та яка має відповідні сертифікати. Тара повинна забезпечувати збереження якості та температурний режим готової їжі під час транспортування. Для транспортування готової їжі використовують термоси, або ізотермічні контейнери, що щільно закриваються кришками. Контейнери/ємкості є поворотною тарою, вони повертаються постачальнику у неушкодженому та чистому вигляді, на наступний день. 11. Прийом-передача контейнерів/ємкостей з їжею здійснюється у лікарні за участі відповідальних осіб лікарні: дієтсестри та чергового лікаря ПДВ, які повинні: - дієтсестра: здійснювати контроль за цілісністю зовнішньої оболонки та кришки тари, відсутністю слідів розливу та перекидання, контроль за санітарним станом автомашини, яка привезла їжу та станом здоров’я водія, прийняття контрольних добових проб на всі страви згідно меню, в одному екземплярі та встановлення їх на зберігання. Приймає акт прийому-передачі та перевіряє відповідність прийнятої їжі в тарі відповідним записам в акті прийому-передачі. - черговий лікар ПДВ : проводить пробу їжі з усіх контейнерів та робить відповідний запис-дозвіл на видачу їжі пацієнтам. 12. Готові страви повинні транспортуватися в автотранспорті відповідного призначення. 13. На кожній тарі з їжею повинно бути нанесено найменування готової їжі, зазначено строки виготовлення та термін вживання, назву відділення, в яке призначається доставлена їжа, а також назва Замовника. 14. Готова їжа, яка привезена в розпакованій тарі, або у тарі, яка не відповідає умовам даного технічного завдання, або у тарі, яка має сліди відкриття, Замовником не приймається. 15. Доставка готової їжі здійснюється силами та засобами Виконавця за адресою: вул. Багговутівська, 1, м. Київ, 04107, до спеціально визначеного Замовником приміщення. 16. Під час надання послуг з харчування повинні застосовуватися заходи із захисту довкілля, передбачені законодавством України. 17. Замовник щоденно передає порційну вимогу (заявку) в розрізі категорій та відділень лікарні на наступний день з 16.00. до 17:00., (за телефоном, які надає Виконавець), з відміткою в журналі передачі заявок: ПІБ передаючого, часу передачі, суті порційної вимоги, ПІБ прийнявшого, часу прийняття. 18. Постачальник щоденно надає представникам лікарні контрольні добові проби на всі страви згідно меню, в одному екземплярі за власний рахунок. 19. Для забезпечення безперервного процесу надання послуг, згідно предмету закупівлі, Виконавець повинен мати складські приміщення та морозильні камери. Зберігання продуктів харчування і продовольчої сировини повинно бути організовано відповідно до законодавства України. 20. Меню складається з урахуванням основних принципів раціонального харчування хворих, згідно вікових груп, асортименту різноманітності їжі та її якості, з дотриманням вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року № 771/97-ВР, наказу МОЗ України «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні» від 29.10.2013 року № 931 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26.12.2013 року за № 2205/24737). 21. Кількість блюд та видів їжі протягом надання терміну послуг може змінюватися в межах вартості Договору відповідно до кількості та категорій хворих, що перебувають в стаціонарі. 22. Разом з Договором Виконавець по всім меню, на всі страви, які будуть поставлятись, надає технологічні картки, які містять повну інформацію щодо набору продуктів, необхідних для приготування окремої порції страви (можливість заміни одних продуктів іншими можливо лише згідно нормативних правил, які передбачають таку заміну), а саме: маса брутто та нетто, хімічний склад (білки, жири, вуглеводи), калорійність, вихід (вага) страви, коротко опис технології приготування страви для погодження з адміністрацією Замовника. Можливість заміни одних продуктів іншими можливо лише згідно наказу МОЗ України від 29.10.2013 р. №931. 23. У складі тендерної пропозиції Учасник повинен надати калькуляцію згідно заявлених меню: СТАЛО 1. Виконавець послуг повинен забезпечити для пацієнтів лікарні щоденне приготування та постачання (доставку) на сніданок, обід і вечерю «готової їжі» високої якості (дієтичним блюд) за 7-денним меню наданим замовником: 2. Послуги надаються безперебійно, 7 (сім) днів на тиждень, три рази на день, безпосередньо транспортом Виконавця, у відповідності з наступним графіком доставки: сніданок – о 8.30., обід – о 12.30., вечеря – о 16.30. 3. Забезпечення приготування сніданків, обідів, вечері за щоденним меню, високої якості, проведення щоденного бракеражу страв у відповідності з діючим положенням про бракераж на підприємствах громадського харчування України. 4. Продукти харчування, які використовуються для приготування їжі повинні відповідати санітарно-гігієнічним вимогам, мати сертифікат та мають бути вищої, або першої категорії. 5.Продукти, з яких готуються страви не повинні містити синтетичних барвників, ароматизаторів, штучних консервантів. 6.Вимоги до окремих видів продуктів, які будуть використовуватися для приготування їжі: - крупи: гречка – ядро середньої прожарки, рис – ядро шліфоване, білий, манка – середньої помолу, вівсяна крупа (пластівці) – вищий сорт; - молочні блюда з макаронних виробів – готувати з дрібних макаронних виробів; - борошно – пшеничне, вищий сорт; - яйця - курячі харчові, вищий сорт; - масло – не менше 82,5% жирності; - молоко – цільне, 2,5 % жирності; - сир кисломолочний - жирність не менше 9%; - сир твердий – жирність не менше 45 – 50%; - олія – соняшникова, рафінована, без добавок; - риба – тільки морська, типу «ХЕК»; - сік – тільки натуральний, не відновлений, порційний по 200,0 мл.; - компоти – тільки з сухофруктів (яблуко, груша); - хліб, сир, масло, фрукти повинні бути порційно нарізані відповідно до ваги виходу страви; Всі продукти, які використовуються при приготуванні їжі повинні відповідати ДСТУ та не бути простроченими. 7. Виконавець повинен забезпечувати приготування їжі лише з безпечних і якісних продуктів харчування і продовольчої сировини, додержуватись умов і термінів їх зберігання, технології виготовлення страв, вимог кулінарної обробки харчових продуктів, правил особистої гігієни працівників, які займаються приготуванням їжі. При передачі продуктів харчування Виконавець повинен надавати сертифікати на продукти з яких проводилось приготування їжі для лікарні відповідальним особам від Замовника. 8. Учасник надає - копію сертифікату, яким посвідчується, що учасник впровадив систему менеджменту безпеки харчових продуктів згідно з ISO 22000 : 2018 «Система управління безпечністю харчових продуктів», на виробництво харчових продуктів та приготування, зберігання та, якщо це належно, доставка харчових продуктів для споживання на місці приготування або на віддаленій ділянці. 9. Час від приготування їжі до доставки в лікарню не повинен перевищувати 1 (однієї) години 30 хвилин. Загальний час від приготування їжі до роздачі хворим в лікарні не повинен перевищувати 2 (дві) години. 10. Виконавець послуг повинен дотримуватися вимог діючого законодавства щодо санітарно-епідеміологічного стану приміщень, де готуються страви, а також вимог законодавства про проходження працівниками санітарного огляду: всі працівники Виконавця, які причетні до приготування та транспортування їжі, повинні мати санітарні книжки з відмітками про проходження медичних оглядів та обстежень згідно законодавства України, в т.ч. водії, вантажники, тощо. 11. Готова їжа передається Замовнику у тарі (Контейнери/ємкості/термоси), яка відповідає існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам та яка має відповідні сертифікати. Тара повинна забезпечувати збереження якості та температурний режим готової їжі під час транспортування. Для транспортування готової їжі використовують термоси, або ізотермічні контейнери, що щільно закриваються кришками. Контейнери/ємкості є поворотною тарою, вони повертаються постачальнику у неушкодженому та чистому вигляді, на наступний день. 12. Прийом-передача контейнерів/ємкостей з їжею здійснюється у лікарні за участі відповідальних осіб лікарні: дієтсестри та чергового лікаря ПДВ, які повинні: - дієтсестра : здійснювати контроль за цілісністю зовнішньої оболонки та кришки тари, відсутністю слідів розливу та перекидання, контроль за санітарним станом автомашини, яка привезла їжу та станом здоров’я водія, прийняття контрольних добових проб на всі страви згідно меню, в одному екземплярі та встановлення їх на зберігання. Приймає акт прийому-передачі та перевіряє відповідність прийнятої їжі в тарі відповідним записам в акті прийому-передачі. - черговий лікар ПДВ : проводить пробу їжі з усіх контейнерів та робить відповідний запис-дозвіл на видачу їжі пацієнтам. 13. Готові страви повинні транспортуватися в автотранспорті відповідного призначення. 14. На кожній тарі з їжею повинно бути нанесено найменування готової їжі, зазначено строки виготовлення та термін вживання, назву відділення, в яке призначається доставлена їжа, а також назва Замовника. 15. Готова їжа, яка привезена в розпакованій тарі, або у тарі, яка не відповідає умовам даного технічного завдання, або у тарі, яка має сліди відкриття, Замовником не приймається. 16. Доставка готової їжі здійснюється силами та засобами Виконавця за адресою: вул. Багговутівська, 1, м. Київ, 04107, до спеціально визначеного Замовником приміщення. 17. Під час надання послуг з харчування повинні застосовуватися заходи із захисту довкілля, передбачені законодавством України. 18. Замовник щоденно передає порційну вимогу (заявку) в розрізі категорій та відділень лікарні на наступний день з 16.00. до 17:00., (за телефоном, які надає Виконавець), з відміткою в журналі передачі заявок: ПІБ передаючого, часу передачі, суті порційної вимоги, ПІБ прийнявшого, часу прийняття. 19. Постачальник щоденно надає представникам лікарні контрольні добові проби на всі страви згідно меню, в одному екземплярі за власний рахунок. 20. Для забезпечення безперервного процесу надання послуг, згідно предмету закупівлі, Виконавець повинен мати складські приміщення та морозильні камери. Зберігання продуктів харчування і продовольчої сировини повинно бути організовано відповідно до законодавства України. 21. Меню складається з урахуванням основних принципів раціонального харчування хворих, згідно вікових груп, асортименту різноманітності їжі та її якості, з дотриманням вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року № 771/97-ВР, наказу МОЗ України «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні» від 29.10.2013 року № 931 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26.12.2013 року за № 2205/24737). 22. Кількість блюд та видів їжі протягом надання терміну послуг може змінюватися в межах вартості Договору відповідно до кількості та категорій хворих, що перебувають в стаціонарі. 23. Разом з Договором Виконавець по всім меню, на всі страви, які будуть поставлятись, надає технологічні картки, які містять повну інформацію щодо набору продуктів, необхідних для приготування окремої порції страви (можливість заміни одних продуктів іншими можливо лише згідно нормативних правил, які передбачають таку заміну), а саме: маса брутто та нетто, хімічний склад (білки, жири, вуглеводи), калорійність, вихід (вага) страви, коротко опис технології приготування страви для погодження з адміністрацією Замовника. Можливість заміни одних продуктів іншими можливо лише згідно наказу МОЗ України від 29.10.2013 р. №931. 24. У складі тендерної пропозиції Учасник повинен надати калькуляцію згідно заявлених меню: У Семиденне меню (Понеділок, Сніданок) Додаток 1 та Додаток 3 Тендерної документації БУЛО Категорії I та II раціон III раціон та ЦД Спеціальний раціон Діти віком від 1 до 3 років Діти віком від 4 до 18 років Назва страви Вихід гр. Ціна Вихід гр. Ціна Вихід гр. Ціна Вихід гр. Ціна Вихід гр. Ціна Понеділок Сніданок Яйце варене 1 шт. 1 шт. 1 шт. 1 шт. 1 шт. Макарони відварені 150 Каша гречана в'язка 200 Каша манна на воді 150 Сирно-макарона запіканка 80 100 Яблуко печене 1 шт. 1 шт. Чай з цукром 200 200 200 200 Чай без цукру 200 Хліб пшеничний 40 40 40 20 50 Хліб житній 40 40 5 20 СТАЛО Категорії I та II раціон III раціон та ЦД Спеціальний раціон Діти віком від 1 до 3 років Діти віком від 4 до 18 років Назва страви Вихід гр. Ціна Вихід гр. Ціна Вихід гр. Ціна Вихід гр. Ціна Вихід гр. Ціна Понеділок Сніданок Яйце варене 1 шт. 1 шт. 1 шт. Сосиска 50 50 Макарони відварені 150 Каша гречана в'язка 200 Каша манна на воді 150 Сирно-макарона запіканка 80 100 Яблуко печене 1 шт. 1 шт. Чай з цукром 200 200 200 200 Чай без цукру 200 Хліб пшеничний 40 40 40 20 50 Хліб житній 40 40 5 20 Всі інші положення Тендерної документації та Додатків залишаються без змін. Вирішили: 1. внести зазначені зміни до Тендерної документації на закупівлю 55520000-1 - Кейтерингові послуги. Оприлюднити зміни в електронній системі закупівель. 2. Продовжити термін подання пропозицій Учасників та аукціону. ГОЛОСУВАЛИ: «ЗА» - 5; «УТРИМАЛИСЬ» - 0; «ПРОТИ» - 0. Голова тендерного комітету Заступник головного лікаря з медичних питань - Заводій Л.Д. Заступник голови тендерного комітету Заступник головного лікаря з економічних питань - Дяченко О.М. Відповідальний секретар Економіст планово – економічного відділу – Бичова Л. В. – у відпустці Член тендерного комітету Начальник планово – економічного відділу - Черткова О.І. Член тендерного комітету Головний бухгалтер - Степура Т.М.
Дата виконання рішення замовником: 26 квітня 2019 14:47

Документи подані скаржником

29 березня 2019 17:43
Квитанція.pdf

Документи Органу Оскарження

Документи подані скаржником

29 березня 2019 17:46
Скарга.pdf
29 березня 2019 17:46
Квитанція.pdf

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 07 травня 2019 15:56

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ПП "КРАДА-СЕРВІС" 3 751 385,00
UAH з ПДВ
3 751 385,00
UAH з ПДВ
Документи
ТОВ Хелсі Смарт Фуд 3 986 315,25
UAH з ПДВ
3 986 315,25
UAH з ПДВ
Документи

Публічні документи

17 травня 2019 16:46
Електронний підпис
17 травня 2019 16:43
Довідка ст. 17.pdf
04 травня 2019 14:46
Електронний підпис
04 травня 2019 14:45
Цінова пропозиція.pdf
04 травня 2019 14:45
Статут.pdf
04 травня 2019 14:45
Проект договору.pdf
04 травня 2019 14:45
Податки та збори.pdf
04 травня 2019 14:45
Відомості з ЄДР.pdf

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

ПП "КРАДА-СЕРВІС"

ТОВ Хелсі Смарт Фуд

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ПП "КРАДА-СЕРВІС"
#39053573
Відхилено 3 751 385,00
UAH з ПДВ
14 травня 2019 16:55
ТОВ Хелсі Смарт Фуд
#39932303
Переможець 3 986 315,25
UAH з ПДВ
14 травня 2019 16:58

Повідомлення про намір укласти договір

Дата і час публікації: 14 травня 2019 16:58

Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
Учасник Пропозиція Документи
ТОВ Хелсі Смарт Фуд
#39932303
3 986 315,25
UAH з ПДВ
Документи

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
18 жовтня 2021 16:14
Електронний підпис зміни до договору
10 вересня 2019 14:31
IMG_0875 (1).JPG зміни до договору
10 вересня 2019 14:31
Електронний підпис укладений
27 травня 2019 15:54
Договір харчування.pdf укладений
27 травня 2019 15:53

Зміни до договору

Дата внесення змін до договору:
31 серпня 2019
Дата публікації змін до договору:
10 вересня 2019
Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
  • Зміна ціни за одиницю товару
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Відповідно до п.1 ч.4 статті 36 ЗУ " Про публічні закупівлі"
Номер договору про закупівлю: 24/05/19
Договір:
Номер додаткової угоди: 1
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML

Виконання договору

Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
Строк дії за договором: 25 травня 2019 — 31 грудня 2019
Сума оплати за договором: 3 986 315,25
UAH (в тому числі ПДВ 664 385,87 UAH)