Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (виноград, банани, диня, персики, черешня, кабачки, морква, перець солодкий, зелень, буряк, часник, капуста)
Очікувана вартість
112 650,00 UAH
UA-2019-03-18-002270-a ● 0eb0e5ff53d641e8af25953c6ab70e96
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КЗ "Харківський обласний ЦСПРД" |
Код ЄДРПОУ: | 25463310 |
Місцезнаходження: | 61029, Україна , Харківська обл., м. Харків, вул. Краснодарська, 102-а |
Контактна особа: |
Марина Православна +380577133146 zentr2015@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 18 березня 2019 16:41 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 21 березня 2019 18:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 25 березня 2019 18:00 |
Початок аукціону: | 26 березня 2019 13:42 |
Очікувана вартість: | 112 650,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 563,25 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
150 кілограм
виноград
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
1000 кілограм
банани
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
500 кілограм
диня
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
80 кілограм
персики
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
80 кілограм
черешня
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
500 кілограм
кабачки
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
1200 кілограм
морква
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
50 кілограм
перець солодкий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
60 кілограм
зелень
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
600 кілограм
буряк
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
40 кілограм
часник
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
1200 кілограм
капуста
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
61029, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Краснодарська, 102 А
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
21 березня 2019 15:19 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
21 березня 2019 15:18 |
ТД овочі фрукти 21.03.2019.doc | |
21 березня 2019 15:18 |
ТД овочі фрукти 21.03.2019.pdf | |
18 березня 2019 16:41 |
ТД овочі фрукти.pdf |
21 березня 2019 15:19 |
Файл з підписом
Друкувати оголошення PDF
|
|||
21 березня 2019 15:18 |
ТД овочі фрукти 21.03.2019.doc
|
|||
21 березня 2019 15:18 |
ТД овочі фрукти 21.03.2019.pdf
|
|||
18 березня 2019 16:41 |
ТД овочі фрукти.pdf
|
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Запит 1
Дата подання: 20 березня 2019 13:50
Дата відповіді: 21 березня 2019 15:10
Добрий день! З 01.01.2017 року втратила чинність "Санітарні правила для підприємств продовольчої торгівлі №5781-91 де зазначено,що транспортуються продукти харчування спеціальними та спеціалізованим транспортом з маркуванням ,прошу внести зміни до тендерної документації про маркування транспорту.
Відповідь: Рухомий склад, що перевозить харчові продукти, повинен мати санітарний паспорт автомобіля та спеціальне маркування ("хліб", "молоко", "риба" тощо) відповідно до п. 12.3 Наказу Міністерства транспорту України «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» від 14.10.1997 року № 363.
Запит 2
Дата подання: 20 березня 2019 14:56
Дата відповіді: 21 березня 2019 15:11
Прошу завантажити до системи в іншому форматі(Word),так як це унеможливлює подання певних документів,передбачених цією тендерною документацією.
Відповідь: В систему буде завантажена тендерна документація з розширенням файлу в форматі Microsoft Word.
Запит 1
Дата подання: 20 березня 2019 15:50
Дата відповіді: 21 березня 2019 15:12
Прошу надати розяснення щодо документу(договору) щодо правових підстав використання потужностей(об,єкту)повинен містити інформацію про можливість обігу на потужностях саме предмету тендеру,а також дані про часові межі розпорядку роботи потужності(обєкту),про який часовий розпорядок йдется???і де повина міститися інофрмація про можливість обігу на потужностях саме предмета тендеру???
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Інформація про можливість обігу предмета тендеру, а саме: виноград, банани, дині, персики, черешня, кабачки, морква, перець солодкий, зелень, буряк, часник, капуста (продукти харчування, овочі, фрукти, ягоди) має міститися в договорі (оренди наприклад). Щодо часового розпорядку, можемо пояснити наступне – йдеться про час роботи об'єкту (приміщення для підготовки та фасування харчових продуктів)
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2019-03-18-002270-a.b1
Статус:
Вирішена
Учасник: ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ОЛЕФІР АНДРІЙ ВІКТОРОВИЧ, Код ЄДРПОУ:3062618358
Дата подання: 20 березня 2019 15:34
Інформація про технічні характеристики
Шановний Замовнику Вами у документації зазначається, що предмет закупівлі повинен бути урожаю 2019 року, але дана умова не є реальною для виконання у разі замолення товару Вами в даний період (весна - літо). Отже прошу внести зміни, щодо виключення даної умови (урожай 2019 року) з тендерної документації.
Рішення замовника: Вимога задоволена
21 березня 2019 15:13
В тендерній документації вказано, що строк (термін) поставки (передачі) товару: березень-грудень 2019 р. Отже, черешня, персик, виноград, перець солодкий, кабачок, зелень (петрушка, кріп), диня будуть замовлятися відповідно до сезону збору, а наступні овочі за наведеним переліком нижче:
- урожай моркви 2018 року для поставок включно по травень 2019 року, з червня 2019 року урожаю 2019 року;
- урожай буряка 2018 року для поставок включно по червень 2019 року, з липня 2019 року урожаю 2019 року;
- урожай часника 2018 року для поставок включно по липень 2019 року, з вересня 2019 року урожаю 2019 року;
- урожай капусти 2018 року для поставок включно по травень 2019 року, з червня 2019 року урожаю 2019 року.
Дані зміни були внесені до тендерної документації.
- урожай моркви 2018 року для поставок включно по травень 2019 року, з червня 2019 року урожаю 2019 року;
- урожай буряка 2018 року для поставок включно по червень 2019 року, з липня 2019 року урожаю 2019 року;
- урожай часника 2018 року для поставок включно по липень 2019 року, з вересня 2019 року урожаю 2019 року;
- урожай капусти 2018 року для поставок включно по травень 2019 року, з червня 2019 року урожаю 2019 року.
Дані зміни були внесені до тендерної документації.
Номер вимоги: UA-2019-03-18-002270-a.b2
Статус:
Відхилено
Учасник: БОРИСЕНКО АННА ОЛЕГІВНА, Код ЄДРПОУ:3283205028
Дата подання: 21 березня 2019 16:43
Запит 2
Прошу зробити зміни до тендерної документації,Замовником виставлені умови про надання довідки про проведення профілактичної дезинфекції транспорту,а більшість підприємств які надають послуги дезинфекції надають акти виконаних робіт,ця умова значно обмежую коло учасників та відповідно ,та дискримінує учасників.відповідно до ст.5 Закону про "Публічні закупівлі".
Розгорнути
Згорнути
Рішення замовника: Вимога відхилена
22 березня 2019 16:44
Адміністрація закладу вважає необхідним щоб автотранспортний засіб, яким будуть перевозитися продукти харчування, проходив санітарну обробку з певною періодичністю. Тобто, між постачальником та суб'єктом, який проводить санітарну обробку, має бути укладений договір на поточний рік.
За цих умов надання довідки про проведення профілактичної дезінфекції буде більш доцільним і не потребуватиме надання додаткових документів, таких наприклад, як договір на проведення дезінфекційних робіт.
За цих умов надання довідки про проведення профілактичної дезінфекції буде більш доцільним і не потребуватиме надання додаткових документів, таких наприклад, як договір на проведення дезінфекційних робіт.
Номер вимоги: UA-2019-03-18-002270-a.c3
Статус:
Відхилено
Учасник: БОРИСЕНКО АННА ОЛЕГІВНА, Код ЄДРПОУ:3283205028
Дата подання: 29 березня 2019 10:30
Запит 1
Вимога щодо відхилення тендерної пропозиції ФОП Дядіна А.С.,як таку яка не відповідає Тендерній документації.
Рішення замовника: Вимога відхилена
01 квітня 2019 10:48
Файл, що був прикріплений до вимоги порожній!
Номер вимоги: UA-2019-03-18-002270-a.a4
Статус:
Не задоволена
Учасник: БОРИСЕНКО АННА ОЛЕГІВНА, Код ЄДРПОУ:3283205028
Дата подання: 29 березня 2019 16:16
Запит 2
Вимога щодо відхилення тендерної пропозиції ФОП Дядіна А.С.,як таку яка не відповідає Тендерній документації.
Рішення замовника: Вимога не задоволена
01 квітня 2019 15:38
Тендерний комітет КЗ «Харківський обласний ЦСПРД» на вимогу повідомляє наступне:
1. За першим питанням вимоги пояснюємо, що в тендерній документації прописано згідно п. 4.1: «на вимогу Закону України «Про захист персональних даних» учасник повинен надати в складі пропозиції (лист в довільній формі) згоду на обробку персональних даних».
2. За другим питанням вимоги пояснюємо, що згідно з п. 4.1 тендерної документації: «замовник може передбачити опис та приклади формальних (несуттєвих) помилок, допущення яких учасниками в тендерних пропозиціях не призведе до відхилення їх пропозицій».
3. За третім питанням вимоги пояснюємо, що пропозиція ФОП Дядін А.С. тендеру ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (виноград, банани, диня, персики, черешня, кабачки, морква, перець солодкий, зелень, буряк, часник, капуста) є читабельною, тому маючи кількість та ціну за одиницю товару цілком можливо визначити цінову пропозицію постачальника. Даний недолік є несуттєвим та не може бути причиною відхилення пропозиції. Щодо системи оподаткування то пропозиції вказано: «з ПДВ».
4. За четвертим питанням вимоги пояснюємо, що ФОП Дядін А.С. надав довідку про використання електронного цифрового підпису. Оскільки, пропозиція надана фізичної особою-підприємцем, який здійснює свою діяльність одноособово, про що він надав довідку про наявність працівників, то право підпису має лише він.
Головним критерієм кваліфікації учасників є ціна. ФОП Дядін А.С. має найнижчу цінову пропозицію, тому формальні (несуттєві) помилки не можуть бути підставою для дискваліфікації учасника.
1. За першим питанням вимоги пояснюємо, що в тендерній документації прописано згідно п. 4.1: «на вимогу Закону України «Про захист персональних даних» учасник повинен надати в складі пропозиції (лист в довільній формі) згоду на обробку персональних даних».
2. За другим питанням вимоги пояснюємо, що згідно з п. 4.1 тендерної документації: «замовник може передбачити опис та приклади формальних (несуттєвих) помилок, допущення яких учасниками в тендерних пропозиціях не призведе до відхилення їх пропозицій».
3. За третім питанням вимоги пояснюємо, що пропозиція ФОП Дядін А.С. тендеру ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (виноград, банани, диня, персики, черешня, кабачки, морква, перець солодкий, зелень, буряк, часник, капуста) є читабельною, тому маючи кількість та ціну за одиницю товару цілком можливо визначити цінову пропозицію постачальника. Даний недолік є несуттєвим та не може бути причиною відхилення пропозиції. Щодо системи оподаткування то пропозиції вказано: «з ПДВ».
4. За четвертим питанням вимоги пояснюємо, що ФОП Дядін А.С. надав довідку про використання електронного цифрового підпису. Оскільки, пропозиція надана фізичної особою-підприємцем, який здійснює свою діяльність одноособово, про що він надав довідку про наявність працівників, то право підпису має лише він.
Головним критерієм кваліфікації учасників є ціна. ФОП Дядін А.С. має найнижчу цінову пропозицію, тому формальні (несуттєві) помилки не можуть бути підставою для дискваліфікації учасника.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 26 березня 2019 14:09
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП "ДЯДІН АНДРІЙ СЕРГІЙОВИЧ" |
99 880,00
UAH з ПДВ
|
99 880,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
БОРИСЕНКО АННА ОЛЕГІВНА |
111 500,00
UAH з ПДВ
|
111 500,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП "ОБЕРЕМКО ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА" |
112 580,00
UAH з ПДВ
|
112 580,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "ДЯДІН АНДРІЙ СЕРГІЙОВИЧ" #3195710990 |
Переможець |
99 880,00
UAH з ПДВ
|
28 березня 2019 14:58
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
2 15 03 10 2019.pdf | зміни до договору |
10 жовтня 2019 16:22
|
2 15 05 09 2019.pdf | зміни до договору |
10 вересня 2019 16:42
|
2 15 8 150819.pdf | зміни до договору |
16 серпня 2019 12:59
|
дог 2 17 7 010819.pdf | зміни до договору |
05 серпня 2019 15:20
|
2 15 30 07 19.pdf | зміни до договору |
31 липня 2019 14:15
|
2 15 16 07 2019.pdf | зміни до договору |
18 липня 2019 15:12
|
2 15 2 20 06 2019.pdf | зміни до договору |
21 червня 2019 16:38
|
Електронний підпис | зміни до договору |
21 травня 2019 16:23
|
2 15 1 21 05 2019.pdf | зміни до договору |
21 травня 2019 16:20
|
2 15.pdf | укладений |
05 квітня 2019 14:58
|
лист.pdf | укладений |
03 квітня 2019 11:03
|
2 14.pdf | укладений |
02 квітня 2019 15:50
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 21 травня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 21 травня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна цін на продукти харчування та внесення змін у специфікацію до договору |
Номер договору про закупівлю: | 2.15 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 20 червня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 21 червня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна цін на продукти харчування |
Номер договору про закупівлю: | 2.15 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 16 липня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 18 липня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна цін на продукти харчування |
Номер договору про закупівлю: | 2.15 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 30 липня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 31 липня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна ціни |
Номер договору про закупівлю: | 2.15 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 01 серпня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 05 серпня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | внесення змін в специфікацію до договору |
Номер договору про закупівлю: | 2.15 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 7 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 15 серпня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 16 серпня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміни в специфікації |
Номер договору про закупівлю: | 2.15 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 8 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 05 вересня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 10 вересня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна цін на продукти харчування |
Номер договору про закупівлю: | 2.15 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 9 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 03 жовтня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 10 жовтня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна цін на продукти харчування |
Номер договору про закупівлю: | 2.15 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 10 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |