Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
борошно
Очікувана вартість
7 020,00 UAH
UA-2019-02-21-000672-c ● 4a77e4645f704e878e20e0be9aed7422
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | КУ "Обласна інфекційна клінічна лікарня" ЗОР |
Код ЄДРПОУ: | 05498849 |
Місцезнаходження: | 69091, Україна , Запорізька обл., Запоріжжя, бул. Гвардійський, 142 |
Контактна особа: |
Сінічева Олена Миколаївна +380612240779 oikb@i.ua |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 21 лютого 2019 15:29 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 22 лютого 2019 15:34 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 25 лютого 2019 15:34 |
Початок аукціону: | 26 лютого 2019 12:09 |
Очікувана вартість: | 7 020,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 70,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15610000-7: Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
борошно пшеничне 1 сорт
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
600 кг
борошно пшеничне 1 сорт
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
69091, Україна, Запорізька область, м. Запоріжжя, булв. Гвардійський, 142
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15610000-7 — Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
21 лютого 2019 15:33 |
Договір (прод харч) 2019.doc |
21 лютого 2019 15:33 |
Оголошення (борошно).doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Цяпа Володимир Володимирович #2698303457 |
Переможець |
5 394,00
UAH з ПДВ
|
05 березня 2019 09:40
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Дог._16-х борошно.pdf | укладений |
12 березня 2019 15:23
|