Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Томатна паста, ікра кабачкова
Очікувана вартість
10 315,00 UAH
UA-2019-02-19-002375-b ● 9686f744c5a9417ba618600a2e823402
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Професійно-технічне училище № 6 |
Код ЄДРПОУ: | 02541378 |
Місцезнаходження: | 49006, Україна , Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул.Володимира Антоновича, 72а |
Контактна особа: |
Тетяна Тригубенко +380684095647,+380660327738,+380563723684 buh-ptu6@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 19 лютого 2019 16:27 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 22 лютого 2019 17:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 27 лютого 2019 18:00 |
Очікувана вартість: | 10 315,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 103,15 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
26 кілограм
Томатна паста 25%
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
49006, Україна, Дніпропетровська область, м.Дніпро, вул.Володимира Антоновича,72а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
07 березня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
175 кілограм
Ікра кабачкова
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
49006, Україна, Дніпропетровська область, м.Дніпро, вул.Володимира Антоновича,72а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
07 березня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
19 лютого 2019 16:29 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
19 лютого 2019 16:27 |
Тендерна пропозиція.doc | |
19 лютого 2019 16:27 |
Кваліфікаційні вимоги до учасників закупівлі.docx | |
19 лютого 2019 16:27 |
Додаток №1 Специфікація для платників ПДВ.doc | |
19 лютого 2019 16:27 |
Додаток №1 Специфікація для неплатників ПДВ.doc | |
19 лютого 2019 16:27 |
ДОГОВІР ПОСТАВКИ платником ПДВ.docx | |
19 лютого 2019 16:27 |
ДОГОВІР ПОСТАВКИ не платником ПДВ.docx | |
19 лютого 2019 16:27 |
Графік поставок.xlsx | |
19 лютого 2019 16:27 |
Jголошення про проведення закупівлі (овочі консервовані).docx | |
19 лютого 2019 16:27 |
Якісні вимоги до предмету закупівлі ОВОЧІ КОНСЕРВОВАНІ.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Новіков Олександр Сергійович #0013500191 |
Переможець |
10 265,00
UAH з ПДВ
|
04 березня 2019 10:40
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
11 листопада 2019 13:16
|
дод угор № 1 06.11.19 дог №20 05.03.19(овочі оброблені).pdf | зміни до договору |
11 листопада 2019 13:11
|
Електронний підпис | укладений |
13 березня 2019 14:40
|
Договір №20 05.03.19 (оброблені овочі).pdf | укладений |
13 березня 2019 14:38
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 06 листопада 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 11 листопада 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зиіна реквізитів |
Номер договору про закупівлю: | 20 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |