Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Філе курчати- бройлера заморожене
Очікувана вартість
275 000,00 UAH
UA-2019-02-19-000546-c ● b1c667fbf3714be3b91a00e96e2ebb3c
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальний заклад "Вінницька обласна психоневрологічна лікарня ім. акад. О.І. Ющенка" |
Код ЄДРПОУ: | 01982264 |
Вебсайт: | http://www.c2n.info/vinoblpcixlik |
Місцезнаходження: | 21018, Україна , Вінницька обл., місто, м. Вінниця, вул. Пирогова, 109 |
Контактна особа: |
Корітчук Людмила Володимирівна +380432507948 tendervopnl@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 19 лютого 2019 14:21 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 25 лютого 2019 18:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 03 березня 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 07 березня 2019 18:00 |
Початок аукціону: | 11 березня 2019 14:38 |
Очікувана вартість: | 275 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 500,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,55% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2500 кг
Філе курчати- бройлера заморожене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
21018, Україна, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Пирогова, 109
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
19 лютого 2019 14:29 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
19 лютого 2019 14:21 |
ТД філе .doc |
Роз’яснення до процедури
Вимоги про усунення порушення
Номер вимоги: UA-2019-02-19-000546-c.c1
Статус:
Відповідь надана
Учасник: ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ", Код ЄДРПОУ:32811992
Дата подання: 14 березня 2019 10:59
термін берігання не відповідає технісній характиристиці товару Замовник
Термін зберігання Замовник вказує в технічній характеристиці не більше 3- місяців, а переможець зазначає термін 8 місяців та 12 місяці
Рішення замовника: Вимога задоволена
15 березня 2019 09:49
Тендерним комітетом буде повторно проведено розгляд ТП ФОП "Якімець Віктор Іванович"
Номер вимоги: UA-2019-02-19-000546-c.a2
Статус:
Відповідь надана
Учасник: ФОП "ЯКІМЕЦЬ ВІКТОР ІВАНОВИЧ", Код ЄДРПОУ:2224708158
Дата подання: 15 березня 2019 17:26
Оскарження
Фізична особа-підприємець Якімець Віктор Іванович не погоджується з рішенням тендерного комітету про відхилення пропозиції, оскільки наша пропозиція є найбільш економічно вигідною і містить всі необхідні документи, які вимагалися тендерною документацію Замовника.
ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці загальні технічні умови передбачають умови зберігання продукції в замороженому вигляді при температурі від -12оС строк зберігання до 8 місяців, при -18оС строк зберігання до 12 місяців. Тому, декларація надана на філе курчати бройлера відповідає умовам зберігання зазначеними в ДСТУ.
Крім того, в Експлуатаційному дозволі для потужностей (об’єктів) з виробництва переробки або реалізації харчових продуктів №02-03-23 Mt від 13.11.2013 року зазначений асортиментний перелік, відповідно до якого підприємство має дозвіл на виробництво продукції. Проте, в ньому відсутній дозвіл на виробництво м’яса птиці охолодженого та замороженого. Тому, ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ" не мали підстав надавати декларацію виробника на даний вид продукції.
В п.3.1.5 зазначено: «На вимогу Закону України «Про захист персональних даних» Учасник повинен надати в складі пропозиції згоду (лист в довільній формі) на обробку персональних даних (із їх зазначенням) посадової особи учасника, що підписала документи пропозиції (в т.ч. збирання, зберігання і поширення). В листі-згоді на обробку персональних даних мають бути зазначені: прізвище, ім’я та по-батькові особи, її місце проживання, ідентифікаційний код та паспортні дані (серія, №, ким і коли виданий).» Проте, довідка №07/12 від 07.02.19 р. надана уповноваженою особою ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ" не містить даної інформації.
Просимо тендерний комітет уважно вивчити пропозиції Учасників та прийняти рішення відповідно до Законодавства України. У випадку залишення скарги без розгляду у визначений законодавством термін будемо змушені звернутися до Антимонопольного комітету України.
З повагою
ФОП Якімець В.І.
Розгорнути
Згорнути
ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці загальні технічні умови передбачають умови зберігання продукції в замороженому вигляді при температурі від -12оС строк зберігання до 8 місяців, при -18оС строк зберігання до 12 місяців. Тому, декларація надана на філе курчати бройлера відповідає умовам зберігання зазначеними в ДСТУ.
Крім того, в Експлуатаційному дозволі для потужностей (об’єктів) з виробництва переробки або реалізації харчових продуктів №02-03-23 Mt від 13.11.2013 року зазначений асортиментний перелік, відповідно до якого підприємство має дозвіл на виробництво продукції. Проте, в ньому відсутній дозвіл на виробництво м’яса птиці охолодженого та замороженого. Тому, ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ" не мали підстав надавати декларацію виробника на даний вид продукції.
В п.3.1.5 зазначено: «На вимогу Закону України «Про захист персональних даних» Учасник повинен надати в складі пропозиції згоду (лист в довільній формі) на обробку персональних даних (із їх зазначенням) посадової особи учасника, що підписала документи пропозиції (в т.ч. збирання, зберігання і поширення). В листі-згоді на обробку персональних даних мають бути зазначені: прізвище, ім’я та по-батькові особи, її місце проживання, ідентифікаційний код та паспортні дані (серія, №, ким і коли виданий).» Проте, довідка №07/12 від 07.02.19 р. надана уповноваженою особою ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ" не містить даної інформації.
Просимо тендерний комітет уважно вивчити пропозиції Учасників та прийняти рішення відповідно до Законодавства України. У випадку залишення скарги без розгляду у визначений законодавством термін будемо змушені звернутися до Антимонопольного комітету України.
З повагою
ФОП Якімець В.І.
Рішення замовника: Вимога відхилена
18 березня 2019 15:45
Відповідь на оскарження.
1. Згідно ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці загальні технічні умови»
Передбачають умови зберігання продукції в замороженому вигляді при температурі (від -12 °С строк зберігання до 8 місяців, при -18°С строк зберігання до 12 місяців) це терміни зберігання для патраних тушок.
В технічній характеристиці зазначено конкретно «Філе курчати-бройлера заморожене», а це частина тушки, тому терміни зберігання при (мінус 12 °С – 1 місяць та при мінус 18 °С – 3 місяці).
2. Згідно п.3.1.5 був наданий лист-згода в довільній формі на обробку персональних даних (Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» Я, Яворська Людмила Миколаївна (прізвище, ім’я, по-батькові) даю згоду на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних, які передбачено Законом України «Про публічні закупівлі», а також згідно з нормами чинного законодавства, моїх персональних даних (у т.ч. паспортні дані, ідентифікаційний код, електронні ідентифікаційні дані: номери телефонів, електронні адреси або інша необхідна інформація, передбачена законодавством), відомостей, які надаю про себе для забезпечення участі у процедурі відкритих торгів, цивільно-правових та господарських відносин). Копія паспорту та копія ідентифікаційного коду була завірена та додана до тендерної пропозиції.
3. Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів» від 22.07.2014 № 1602-VII були внесені зміни в Закон України «Про якість та безпеку харчових продуктів». Новою редакцією (а саме статтею 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»), передбачено наявність Експлуатаційного дозволу у оператора ринку, що здійснює діяльність, пов'язану з виробництвом та/або зберіганням харчової продукції тваринного походження.
Експлуатаційний дозвіл є безстроковим та видається на потужності, що розташовані за однією адресою (з деталізацією на рівні виробничої лінії та/або харчових продуктів залежно від виду діяльності оператора ринку) і визначені оператором ринку.
Оператор ринку вид господарської діяльності не змінював, а асортимент продукції може самостійно змінювати.
1. Згідно ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці загальні технічні умови»
Передбачають умови зберігання продукції в замороженому вигляді при температурі (від -12 °С строк зберігання до 8 місяців, при -18°С строк зберігання до 12 місяців) це терміни зберігання для патраних тушок.
В технічній характеристиці зазначено конкретно «Філе курчати-бройлера заморожене», а це частина тушки, тому терміни зберігання при (мінус 12 °С – 1 місяць та при мінус 18 °С – 3 місяці).
2. Згідно п.3.1.5 був наданий лист-згода в довільній формі на обробку персональних даних (Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» Я, Яворська Людмила Миколаївна (прізвище, ім’я, по-батькові) даю згоду на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних, які передбачено Законом України «Про публічні закупівлі», а також згідно з нормами чинного законодавства, моїх персональних даних (у т.ч. паспортні дані, ідентифікаційний код, електронні ідентифікаційні дані: номери телефонів, електронні адреси або інша необхідна інформація, передбачена законодавством), відомостей, які надаю про себе для забезпечення участі у процедурі відкритих торгів, цивільно-правових та господарських відносин). Копія паспорту та копія ідентифікаційного коду була завірена та додана до тендерної пропозиції.
3. Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів» від 22.07.2014 № 1602-VII були внесені зміни в Закон України «Про якість та безпеку харчових продуктів». Новою редакцією (а саме статтею 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»), передбачено наявність Експлуатаційного дозволу у оператора ринку, що здійснює діяльність, пов'язану з виробництвом та/або зберіганням харчової продукції тваринного походження.
Експлуатаційний дозвіл є безстроковим та видається на потужності, що розташовані за однією адресою (з деталізацією на рівні виробничої лінії та/або харчових продуктів залежно від виду діяльності оператора ринку) і визначені оператором ринку.
Оператор ринку вид господарської діяльності не змінював, а асортимент продукції може самостійно змінювати.
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 11 березня 2019 15:11
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП "ЯКІМЕЦЬ ВІКТОР ІВАНОВИЧ" |
240 000,00
UAH з ПДВ
|
240 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ" |
262 500,00
UAH з ПДВ
|
261 000,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ТОВ "Вінпродтрейд" |
268 500,00
UAH з ПДВ
|
262 350,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Москаленко Юрій Михайлович |
272 500,00
UAH з ПДВ
|
272 500,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано | Додатково |
---|---|---|---|---|
ФОП "ЯКІМЕЦЬ ВІКТОР ІВАНОВИЧ" #2224708158 |
Рішення скасоване |
240 000,00
UAH з ПДВ
|
15 березня 2019 11:02
|
|
ФОП "ЯКІМЕЦЬ ВІКТОР ІВАНОВИЧ" #2224708158 |
Відхилено |
240 000,00
UAH з ПДВ
|
15 березня 2019 11:05
|
|
ТОВ "КОВІНЬКО-КОВБАСИ" #32811992 |
Переможець |
261 000,00
UAH з ПДВ
|
15 березня 2019 11:09
|
Учасник знаходиться у зведених
відомостях АМКУ |
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
02 квітня 2020 09:55
|
Електронний підпис | укладений |
11 лютого 2020 09:44
|
ДУ 3 від 11.02.20р. до договору 122.pdf | зміни до договору |
11 лютого 2020 09:42
|
Електронний підпис | укладений |
26 грудня 2019 11:22
|
ДУ 2 від 26.12.19р. до договору 122.pdf | зміни до договору |
26 грудня 2019 11:20
|
Електронний підпис | укладений |
26 грудня 2019 11:17
|
Електронний підпис | укладений |
27 березня 2019 10:46
|
Підписаний Договір | укладений |
27 березня 2019 10:44
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 26 грудня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 26 грудня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | ч. 5 ст. 36 Закону України "Про публічні закупівлі" |
Номер договору про закупівлю: | № 122 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | № 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 11 лютого 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 11 лютого 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | ч.5 ст.36 ЗУ "Про публічні закупівлі" |
Номер договору про закупівлю: | № 122 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | № 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |