Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо
Очікувана вартість
518 700,00 UAH
UA-2019-02-14-001034-a ● bd82acad92ca46c4810f2306acec241c
Відкриті торги
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Нововолинський науковий ліцей-інтернат Волинської обласної ради |
Код ЄДРПОУ: | 21748470 |
Вебсайт: | http://novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua/ |
Місцезнаходження: | 45400, Україна , Волинська обл., Нововолинськ, Пирогова,1 |
Контактна особа: |
Данілова Олена Олександрівна 380334436771 buhnovlicey@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 14 лютого 2019 17:06 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 19 лютого 2019 17:30 |
Оскарження умов закупівлі: | до 25 лютого 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 01 березня 2019 17:30 |
Початок аукціону: | 04 березня 2019 15:11 |
Очікувана вартість: | 518 700,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 2 593,50 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,50% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
М'ясний м'якушевий безкістковий напівфабрикат із свинини, з лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною)(охолоджений) – 2080 кг.
(М'ясний м'якушевий безкістковий напівфабрикат із яловичини, з лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною) (охолоджений) – 2080 кг.
Філе куряче ( охолоджене) – 1300 кг.
(М'ясний м'якушевий безкістковий напівфабрикат із яловичини, з лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною) (охолоджений) – 2080 кг.
Філе куряче ( охолоджене) – 1300 кг.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
5460 кілограми
М'ясний м'якушевий безкістковий напівфабрикат із свинини, з лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною)(охолоджений) – 2080 кг.
(М'ясний м'якушевий безкістковий напівфабрикат із яловичини, з лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною) (охолоджений) – 2080 кг.
Філе куряче ( охолоджене) – 1300 кг.
(М'ясний м'якушевий безкістковий напівфабрикат із яловичини, з лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною) (охолоджений) – 2080 кг.
Філе куряче ( охолоджене) – 1300 кг.
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
45400, Україна, Волинська область, Нововолинськ, Пирогова, 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
14 лютого 2019 17:14 |
Електронний підпис | Друкувати оголошення PDF |
14 лютого 2019 17:12 |
Додаток № 3 до ТД.docx | |
14 лютого 2019 17:12 |
Додаток № 2 до ТД Проект договору.docx | |
14 лютого 2019 17:11 |
Додаток № 1 до ТД.docx | |
14 лютого 2019 17:09 |
ТД М'ясо 2019.docx |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 04 березня 2019 15:32
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Документи |
---|---|---|---|
ФОП Зубчик Валентина Іванівна |
497 900,00
UAH з ПДВ
|
497 900,00
UAH з ПДВ
|
Документи |
ФОП Матвіюк Микола Іванович |
507 780,00
UAH з ПДВ
|
507 780,00
UAH з ПДВ
|
Немає |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП Зубчик Валентина Іванівна #2053014803 |
Переможець |
497 900,00
UAH з ПДВ
|
12 березня 2019 15:26
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | зміни до договору |
01 лютого 2020 15:33
|
Електронний підпис | зміни до договору |
01 лютого 2020 15:33
|
додаток м'ясо № 6.pdf | зміни до договору |
01 лютого 2020 15:25
|
додаток м'ясо № 6.pdf | зміни до договору |
01 лютого 2020 15:25
|
додаток м'ясо № 6.pdf | зміни до договору |
01 лютого 2020 15:25
|
21748470_2971114154_DU190612164543.ZS2 | зміни до договору |
01 лютого 2020 15:23
|
Електронний підпис | зміни до договору |
23 січня 2020 14:12
|
ДУ№5 м'ясо.pdf | зміни до договору |
23 січня 2020 14:08
|
Електронний підпис | зміни до договору |
17 січня 2020 17:28
|
ДУ №4 від 16.01.2020 м'ясо.pdf | зміни до договору |
17 січня 2020 17:23
|
Електронний підпис | зміни до договору |
03 грудня 2019 12:12
|
додаткова угода №3 по м'ясу.pdf | зміни до договору |
03 грудня 2019 12:10
|
Електронний підпис | зміни до договору |
03 вересня 2019 14:57
|
додаток м'ясо.pdf | зміни до договору |
03 вересня 2019 14:50
|
Електронний підпис | зміни до договору |
26 квітня 2019 11:45
|
дод угода Ліцей 2 ст (2).JPG | зміни до договору |
26 квітня 2019 11:35
|
дод угода Ліцей 1 ст (1).JPG | зміни до договору |
26 квітня 2019 11:34
|
Електронний підпис | укладений |
27 березня 2019 16:44
|
Електронний підпис | укладений |
27 березня 2019 16:42
|
договір м'ясо.pdf | укладений |
27 березня 2019 16:41
|
договір м'ясо.pdf | укладений |
27 березня 2019 16:40
|
Зміни до договору
Дата внесення змін до договору: | 26 квітня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 26 квітня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару |
Номер договору про закупівлю: | 3 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 1 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 02 вересня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 03 вересня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зміна ціни за одиницю товару |
Номер договору про закупівлю: | 3 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 2 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 03 грудня 2019 |
Дата публікації змін до договору: | 03 грудня 2019 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | продовження строку дії договору на наступний рік |
Номер договору про закупівлю: | 3 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 3 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 16 січня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 17 січня 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | збільшення суми договору, що не перевищує 20 відсотків суми, визначеної в договорі |
Номер договору про закупівлю: | 3 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 4 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 23 січня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 01 лютого 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | зміна адреси та реквізитів сторін |
Номер договору про закупівлю: | 3 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 5 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |
Дата внесення змін до договору: | 30 січня 2020 |
Дата публікації змін до договору: | 01 лютого 2020 |
Випадки для внесення змін до істотних умов договору: |
|
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): | Зменшення обсягів закупівлі |
Номер договору про закупівлю: | 3 |
Договір: | |
Номер додаткової угоди: | 6 |
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: | PDF ● HTML |