Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Код за ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо (філе куряче, чверть куряча, печінка куряча)
Очікувана вартість
59 500,00 UAH
UA-2019-02-14-000049-b 0e92fedabcfe4e4388e0f616bdcddc75
Спрощена закупівля    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Вероніка Левківська

+380617643808 zokvd@i.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ШКІРНО-ВЕНЕРОЛОГІЧНИЙ КЛІНІЧНИЙ ДИСПАНСЕР" ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 05498878
Місцезнаходження: 69063, Україна , Запорізька обл., м. Запоріжжя Олександрівський р-н, вул. Академіка Амосова, буд. 67
Контактна особа: Вероніка Левківська
+380617643808
zokvd@i.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 14 лютого 2019 08:31
Звернення за роз’ясненнями: до 19 лютого 2019 10:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 21 лютого 2019 12:00
Очікувана вартість: 59 500,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 297,50 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 0,50%

Інформація про предмет закупівлі

Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
360 кілограм
філе куряче
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69063, Україна, Запорізька область, м.Запоріжжя, вул. Академіка Амосова,67, склад продуктів харчування
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
260 кілограм
чверть куряча
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69063, Україна, Запорізька область, м.Запоріжжя, вул. Академіка Амосова,67, склад продуктів харчування
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
160 кілограм
печінка куряча
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69063, Україна, Запорізька область, м.Запоріжжя, вул. Академіка Амосова,67, склад продуктів харчування
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
14 лютого 2019 08:32
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
14 лютого 2019 08:31
оголошення мясо 2019.doc

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 21 лютого 2019 12:00

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ФОП Бойко Анатолій Васильович 59 284,00
UAH з ПДВ
59 284,00
UAH з ПДВ
Документи

Публічні документи

21 лютого 2019 09:54
Пропозиція.pdf
21 лютого 2019 09:54
Листи.pdf
21 лютого 2019 09:54
Єдиний.pdf
21 лютого 2019 09:54
Додаток 1.pdf
21 лютого 2019 09:54
Витяг.pdf

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

ФОП Бойко Анатолій Васильович

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ФОП Бойко Анатолій Васильович
#1836803777
Переможець 59 284,00
UAH з ПДВ
21 лютого 2019 14:22

Документи

21 лютого 2019 14:22
Електронний підпис
21 лютого 2019 14:20
переможець м_ясо 2019.pdf

Повідомлення про намір укласти договір

Дата і час публікації: 21 лютого 2019 14:22

Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
Учасник Пропозиція Документи
ФОП Бойко Анатолій Васильович
#1836803777
59 284,00
UAH з ПДВ
Документи

Документи

21 лютого 2019 14:22
Електронний підпис
21 лютого 2019 14:20
переможець м_ясо 2019.pdf

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
28 грудня 2019 13:13
Електронний підпис зміни до договору
13 грудня 2019 11:15
Бойко мясо факт 2019.pdf зміни до договору
13 грудня 2019 10:42
Електронний підпис зміни до договору
13 грудня 2019 10:41
бойко мясо 2 2019.pdf зміни до договору
13 грудня 2019 10:38
Електронний підпис зміни до договору
13 червня 2019 16:01
Доп мясо Бойко 1.pdf зміни до договору
13 червня 2019 15:57
Електронний підпис укладений
01 березня 2019 10:52
Мясо Бойко 2019.pdf укладений
01 березня 2019 10:42

Зміни до договору

Дата внесення змін до договору:
13 червня 2019
Дата публікації змін до договору:
13 червня 2019
Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
  • Зміна сторонніх показників (курсу, тарифів...)
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Збільшення суми закупівлі
Номер договору про закупівлю: 49-19
Договір:
Номер додаткової угоди: 49-19
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML
Дата внесення змін до договору:
11 листопада 2019
Дата публікації змін до договору:
13 грудня 2019
Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
  • Зменшення обсягів закупівлі
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Зменшення обсягів закупівлі та суми договору
Номер договору про закупівлю: 49-19
Договір:
Номер додаткової угоди: 2
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML
Дата внесення змін до договору:
12 грудня 2019
Дата публікації змін до договору:
13 грудня 2019
Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
  • Зменшення обсягів закупівлі
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): зменшення обсягів закупівлі та суми договору
Номер договору про закупівлю: 49-19
Договір:
Номер додаткової угоди: 3
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML

Виконання договору

Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
Строк дії за договором: 01 березня 2019 — 31 грудня 2019
Сума оплати за договором: 54 406,17
UAH з ПДВ