Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М´ясопродукти (ковбаса копчена).
Очікувана вартість
100 709,46 UAH
UA-2019-02-13-000416-a ● 0e2b9747a14c413480d9de145ec8a5dd
Спрощена закупівля
Завершена
Електронний підпис не накладено
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Бердичівської Районної Державної Адміністрації |
Код ЄДРПОУ: | 02143005 |
Місцезнаходження: | 13341, Україна , Житомирська обл., с.Мирославка, Шевченка,55 |
Контактна особа: |
Вовченко Наталія Віцентіївна 380414342293 ray-bugalteria1@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 13 лютого 2019 10:58 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 18 лютого 2019 11:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 21 лютого 2019 15:00 |
Початок аукціону: | 22 лютого 2019 13:46 |
Очікувана вартість: | 100 709,46 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 1 007,09 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Інформація про предмет закупівлі
Загальна кількість товару: 853,47 кг.
Зовнішній вигляд: Поверхня ковбаси повинна бути чиста, суха, без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Консистенція – пружна. Вигляд фаршу на розрізі – фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темночервоного кольору, без сірих плям і порожнин та містить шматочки сала. Смак і запах – смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без сторонніх присмаку і запаху. На кожному кільці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.
Розгорнути
Згорнути
Зовнішній вигляд: Поверхня ковбаси повинна бути чиста, суха, без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Консистенція – пружна. Вигляд фаршу на розрізі – фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темночервоного кольору, без сірих плям і порожнин та містить шматочки сала. Смак і запах – смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без сторонніх присмаку і запаху. На кожному кільці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
853 кілограми
М´ясопродукти (ковбаса копчена).
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
13300, Україна, Житомирська область, Бердичів, Садова,3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
25 лютого 2019
—
31 травня 2019
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
13 лютого 2019 11:03 |
цінова пропозиція.docx |
13 лютого 2019 11:02 |
Договір.docx |
13 лютого 2019 11:01 |
ковбаса копчена.doc |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ТОВ Т.В.К.Сервіс #34586472 |
Переможець |
95 263,04
UAH з ПДВ
|
25 лютого 2019 17:53
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
договір 49.pdf | укладений |
28 лютого 2019 11:46
|
договір 49.pdf | укладений |
28 лютого 2019 09:24
|