Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М’ясо за кодом ДК 021:2015 – 15110000-2 (М'ясо свинини та яловичини на кістці, охолоджене; печінка ялова охолоджена; тушки курей сухої заморозки)
Очікувана вартість
500 000,00 UAH
UA-2019-01-23-001762-a 9cebcd1a02f544b898b1bd8710fe9c64
Відкриті торги    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Недовба Тетяна

560-78-17 kmtl_t@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Друкувати оголошення PDFHTML
Друкувати звіт про результати проведення процедури PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КИЇВСЬКА МІСЬКА ТУБЕРКУЛЬОЗНА ЛІКАРНЯ №1 З ДИСПАНСЕРНИМ ВІДДІЛЕННЯМ
Код ЄДРПОУ: 01993960
Місцезнаходження: 02091, Україна , Київська обл., м.Київ, Дарницький район, ХАРКІВСЬКЕ ШОСЕ, будинок 121/3
Контактна особа: Недовба Тетяна
560-78-17
kmtl_t@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про процедуру

Дата оприлюднення: 23 січня 2019 15:26
Звернення за роз’ясненнями: до 28 січня 2019 16:00
Оскарження умов закупівлі: до 03 лютого 2019 00:00
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 07 лютого 2019 16:00
Початок аукціону: 08 лютого 2019 14:19
Початок аукціону: 08 лютого 2019 14:19
Очікувана вартість: 500 000,00 UAH з ПДВ
Розмір мінімального кроку пониження ціни: 2 500,00 UAH
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: 0,50%

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


1. М''ясо яловичини Охолоджене на кістці кг 500 М’ясо поставляється частинами задня/передня чверть, охолоджена. Яловичина повинна бути кусками, середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Відповідного кольору та запаху характерного для доброякісного м’яса, поверхня рівна, не завітрена, без згустків крові, без ознак забруднення та псування. Дозволяється до постачання тільки м’ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи санітарно-епідеміологічної станції та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України " Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", вказаному ДСТУ На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Терміни реалізації предмета закупівлі – відповідно до Інструкції з організації харчування. 2. М'ясо свинини охолоджене на кістці кг 500 М'ясо охолоджене тазостегнова частина, спинна частина, лопатка, вирізка. Поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м'яса. М'ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. М’ясо поставляється частинами задня/передня, охолоджена. М'ясо свинини, напівтушки, повинно бути від тварин з моменту забою, яких минуло не більше 24 години і яке не змінило своїх органолептичних якостей згідно «Ветеринарно-санітарних правил торгівлі м’ясом та м’ясопродуктами» та доставлене при необхідних технологічних умовах; має відповідати вимогам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. Дозволяється до постачання тільки м’ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи санітарно-епідеміологічної станції та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. 3. Печінка ялова охолоджена кг 300 Печінка повинна бути великими шматками , коричнево-червоного кольору, поверхня її гладка, блискуча і чиста, без яких-небудь сторонніх вкраплень. Без кровоносних судин і лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, прирізок, сторонніх тканин, зачищена (без плівок та сухожилля), має відповідати органолептичним показникам для даного виду товару. Забарвлення-червоне,без згустків крові. Зовнішня поверхня суха,не завітряна. запах властивий доброякісній яловичій печінці,без сторонніх запахів. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України " Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", вказаному ДСТУ. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Терміни реалізації предмета закупівлі – відповідно до Інструкції з організації харчування. 4. Тушки курей сухої заморозки кг 4000 Кури не нижче 1-ї категорії, без ГМО. Виготовлені за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідають відповідній нормативній документації, показники якості (органолептичні, фізико – хімічні, мікробіологічні) мають відповідати ТУ. Тушки курей повинні бути чистими патрані, розчленовані (без внутрішніх органів, голови, ніг). Повинні мати добре розвинену м’язову тканину, без пошкоджень шкіри, залишків пір’я, плям та крововиливів, без холодильних опіків, знебарвлених розлитою жовчю, мати колір властивий даному різновиду птиці. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів. Товар повинен відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару.

Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
500 кілограми
М''ясо яловичини Охолоджене на кістці
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02091, Україна, Київська, м.Київ, Дарницький район, ХАРКІВСЬКЕ ШОСЕ, будинок 121/3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 лютого 2019  —  31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кілограми
М'ясо свинини охолоджене на кістці
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02091, Україна, Київська, м.Київ, Дарницький район, ХАРКІВСЬКЕ ШОСЕ, будинок 121/3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 лютого 2019  —  31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
300 кілограми
Печінка ялова охолоджена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02091, Україна, Київська, м.Київ, Дарницький район, ХАРКІВСЬКЕ ШОСЕ, будинок 121/3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 лютого 2019  —  31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
4000 кілограми
Тушки курей сухої заморозки
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02091, Україна, Київська, м.Київ, Дарницький район, ХАРКІВСЬКЕ ШОСЕ, будинок 121/3
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 18 лютого 2019  —  31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

Критерії вибору переможця

Ціна: 100%
23 січня 2019 15:28
Файл з підписом Друкувати оголошення PDF
23 січня 2019 15:26
ТД .doc
23 січня 2019 15:26
ТД_М'ясо.pdf
23 січня 2019 15:26
Дод_6_ Згода.docx
23 січня 2019 15:26
Додаток 4.docx
23 січня 2019 15:26
Додатов 7 Ст 16.docx
23 січня 2019 15:26
Додаток 3 ст 17.docx
23 січня 2019 15:26
Додаток 1_ ТХ.doc
23 січня 2019 15:26
Додаток_5 ТПроп.doc
23 січня 2019 15:26
Додаток_2 Дог.doc

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 08 лютого 2019 14:40

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Документи
ФОП Мельник 392 000,00
UAH з ПДВ
392 000,00
UAH з ПДВ
Документи
ФОП Ситарь В.В. 396 052,00
UAH з ПДВ
396 052,00
UAH з ПДВ
Документи

Публічні документи

07 лютого 2019 15:37
Тендерна пропозиція.pdf
07 лютого 2019 15:37
ст17.pdf
07 лютого 2019 15:37
Проект договору.pdf
07 лютого 2019 15:37
Лист згода.pdf
07 лютого 2019 15:37
Лист гарантія.pdf
07 лютого 2019 15:37
Деларація виробника.pdf
07 лютого 2019 15:37
Санкнижка.pdf
07 лютого 2019 15:37
Паспортні дані.pdf
07 лютого 2019 15:37
Загальні відомості.pdf
07 лютого 2019 15:37
Гарантійний лист.pdf
07 лютого 2019 15:37
Витяг.pdf
07 лютого 2019 15:37
Виписка.pdf
07 лютого 2019 15:37
Банківські реквізити.pdf

Відповіді учасника на умови участі у закупівлі

ФОП Мельник

ФОП Ситарь В.В.

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ФОП Мельник
#2963009588
Переможець 392 000,00
UAH з ПДВ
13 лютого 2019 15:13

Документи

13 лютого 2019 15:13
Електронний підпис

Повідомлення про намір укласти договір

Дата і час публікації: 13 лютого 2019 15:13

Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
Учасник Пропозиція Документи
ФОП Мельник
#2963009588
392 000,00
UAH з ПДВ
Документи

Документи

13 лютого 2019 15:13
Електронний підпис

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
27 січня 2020 12:16
Електронний підпис укладений
25 вересня 2019 12:39
ДУ Мельник.pdf зміни до договору
25 вересня 2019 12:34
ДУ Мельник.pdf зміни до договору
25 вересня 2019 12:17
Електронний підпис укладений
26 лютого 2019 11:49
М'ясо Мельник.pdf укладений
26 лютого 2019 11:49

Зміни до договору

Дата внесення змін до договору:
17 вересня 2019
Дата публікації змін до договору:
25 вересня 2019
Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
  • Зміна ціни за одиницю товару
  • Узгоджене зменшення ціни
Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Зміна ціни за одиницю товару; Узгоджене зменшення ціни;
Номер договору про закупівлю: 02/Т
Договір:
Номер додаткової угоди: 1
Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML

Виконання договору

Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
Строк дії за договором: 26 лютого 2019 — 31 грудня 2019
Сума оплати за договором: 390 783,95
UAH з ПДВ