Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
яловичина охолоджена, фарш яловичий охолоджений
Очікувана вартість
325 000,00 UAH
UA-2019-01-22-000901-a ● a001a5530b1f49edbfe21b8b3855e0ae
Відкриті торги
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Відділ освіти Літинської РДА |
Код ЄДРПОУ: | 02141383 |
Вебсайт: | http://www.ltedu.vn.ua/contact.html |
Місцезнаходження: | 22300, Україна , Вінницька обл., Літин, вул.Героїв Чорнобиля, 15 |
Контактна особа: |
Гордійчук Тетяна Іванівна +380967526206 gavrulyks@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 22 січня 2019 12:29 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 28 січня 2019 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 03 лютого 2019 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 07 лютого 2019 00:00 |
Очікувана вартість: | 325 000,00 UAH з ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 500,00 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 0,15% |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1400 кг
яловичина охолоджена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
00000, Україна, Вінницька область, Літинський район, заклади освіти (заклади загальної середньої освіти, заклади позашкільної освіти)
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
2200 кг
фарш яловичий охолоджений
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
00000, Україна, Вінницька область, Літинський район, заклади освіти (заклади загальної середньої освіти, заклади позашкільної освіти)
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 березня 2019
—
31 грудня 2019
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
22 січня 2019 12:32 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
22 січня 2019 12:30 |
Додаток_5.docx | |
22 січня 2019 12:30 |
Додаток_4.docx | |
22 січня 2019 12:30 |
Додаток_3.docx | |
22 січня 2019 12:30 |
Додаток_2.docx | |
22 січня 2019 12:30 |
Додаток_1.docx | |
22 січня 2019 12:30 |
Тендерна_документацiя.docx |
Інформація про відміну
Дата відміни
07 лютого 2019 00:00
Причина відміни
Подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій